![]() |
Citiraj:
Odlicna igra koja definitivno zasluzuje jos jedan prolazak! :kafa: |
Citiraj:
|
Malo novosti kopiranih sa games mastera.
Citiraj:
|
Batman: Arkham City is Single-Player Only
Batman: Arkham City is Single-Player Only
Though many of you were feverishly looking forward to getting a few friends together and tossing around the ol’ razor-sharp-explosive-tipped-batarang, alas friends; twas not to be. Developer Rocksteady has confirmed in a new interview that Batman: Arkham City will, indeed, be single-player only.Izvor: GT Ovo je jedna od rijetkih igara gdje mi nece faliti MP, tako da ova vijest i nije toliko losa :) |
http://www.pohrani.com/f/1L/on/15zIA5iq/batman.jpgIzvor Brzo ce to doci, brzo :D |
|
Rocksteady Game Director, Sefton Hill lays out the structure of Batman: Arkham City
|
http://www.ign.com/videos/2011/05/13...objectid=55047
zakon, ne znam da sam ikad vidio nekog ovako sretnog developera :) uh, jedva čekam. |
Citiraj:
|
|
|
Gamespot ima Hands-On Preview Arkham Citya.
|
Secret Batman: Arkham City Tape From E3 Reveals Scene With Two-Face ----------------------------------------------------------------------------http://storage.siliconera.com/wordpr...pes2_thumb.jpg Robin in Batman: Arkham City
|
ja nisam ni arkham asylum prošo zbog nekih trećih razloga ko zna :D nesječam se ali mogo bi prije nego ovo dođe odigrat zato kaj je igra stvarno dobra!
|
Batman Arkham City Catwoman Gameplay Trailer (12min)
|
Bezveze mi je ovo sa catwomen.:hitthewal:
|
|
|
Citiraj:
moram reći i da mi cijeli ovaj naslov djeluje malo dječji, kad se pogleda ovih par trailera i po samom dijalogu se vidi da je nekako naivan, za razliku od dark & disturbed asyluma. Nadam se da sam u krivu |
sasvim kratko:
u krivu si. a ovo "dječje".. neću komentirati. |
|
@fler
hvala na informaciji... lol on topic Zašto Penguin ima britanski naglasak? Znam da ima neka spika da on glumi naglasak da bi zvučao profinjenije al ovo zvuči kao da mu je posudio glas onaj Jason Statham koji mi je kfs od lika za ovakve ozbiljne i mračne uloge. Mislim da su stvarno malo pobrkali lončiće u ovom novom nastavku, ova izvedba pingvina i ono kad visi two face a catwomen mu kaze "how it's hanging" je pre pre ofucano i ne uklapa se u priču. Asylum je ipak remek djelo i teško je to ponoviti. Realna atmosfera i ugođaj uz dobru igrivost su ključ ovakvih naslova, ode će falit ovo prvo sigurno. Asylum je bio mračan zato je bio dobar, a ovo će bit kvalitetan super mario. Dovoljno je pogledati trailere asyluma pa ovog i vidi se velika razlika u kvaliteti, naravno u korist asyluma. |
Stari se da. Previse ozbiljnosti ocekujes od jedne igre gdje je glavni lik jedan strip junak. Ipak to igraju vecinom djeca pa je nerealno ocekivat nesto "duboko".
Vrijeme ti je da pocnes citat knjige i gledat filmove tipa King's speech :D :roller: |
Citiraj:
Ovdje piše više o tome... |
Jedna od igri kojima se istinski radujem, Arkham Asylum je bio izvrstan!
|
|
Citiraj:
|
evo prvih video review-a:
odlicne ocjene, nadam se da ne lazu :) |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |