![]() |
ak ce nekom trebat jedan za onaj 4 pack, javljam se!
|
Citiraj:
Sad još samo Grim Dawn ostao za kupiti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, javite se ko ce to igrati. Pa možemo igrati skupa na mom Teamspeaku. Uz uvjet da imate headset s mikrofonom naravno. :chears: |
sstriko jel rokas d3?
|
dobio beta key danas, igrao nekih sat vremena, lvl 10, igra je ultra zabavna i brza
|
Sorry, kaj dižem temu, ali ako netko bude uzimao 4-pack - i ja sam zainteresiran za jedan ključ.
Edit: nabavio! |
"Torchlight 2" Pre-Purchase steam key + "Torchlight" steam key
Ako je netko zainteresiran za "Torchlight 2" Pre-Purchase key (+ "Torchlight" key gratis) za 112 kn, neka se javi na PM.
(Ostatak iz 4-packa) |
Official Release Date for Torchlight II is Thursday, September 20, 2012
:goood: |
Odlična vijest, preorder-ano i već zaboravljeno da sam to kupio.
Zanimljiva igra oko datuma izlaska: 'nećemo ga izdati kad izlazi Diablo 3, ajmo ga izdati kad izlazi Borderlands 2' :) |
Jep, i ja preorderao sa frendima čim je bilo available preko Steama, sad se samo čeka :D
|
bit ce još barem jedna odgoda , pre rano se veselite :D
|
Citiraj:
Ali draze mi je ovako, nego da su izdali poluproizvod |
Obavijest svima koji su kupili igru preko Steama, omogućeni je preload, da možemo zaigrati čim bude igra available 20. ovaj mjesec, onda se lagano prebacujem sa Diabla :D
|
Upravo slušam soundtrack. Nice :D
|
Prestrašno nešto, Steam pada samo tako, a niti se ne može logirati na Runic account od navale. Ipak je unutar 24 sata releasan i Torchlight 2 i Borderlands 2.
Kao kod Diablo launcha, samo što možemo igrati igru singleplayer iako se ne možemo logirati :D |
Citiraj:
|
Sjecam se Bete prestrasna igra dosta bolja od jedinice a (mnogo gnjeva sada mi se sprema :P ) dosta bolje napravljena od diabla.
|
Citiraj:
Tribute to Goonies! :) http://www.pohrani.com/f/1p/lx/2G3WG...to-goonies.png |
HAH! Zakon:D One eyed Willie ftw
|
Ovdje je manje od 12€ ako nekome treba:)
https://www.buygamecdkeys.com/ Upravo uzeo , sad steam skida. |
I ja uzeo sada tamo, key doso za 2 min :D
Thx :chears: |
Ima ko za net play? Možemo biti na Teamspeaku.
Možete se javiti na PM. |
Nitko ne pise dojmove o igri? Ajmo malo gejmeri:D
|
Svi igraju, nema se vremena piskarati tu :D
http://i.imgur.com/UkNWis.jpg Uglavnom, igra rastura, ima onaj Diablo 2 feel, a dobar loot pada na sve strane (za razliku od D3, gdje ga vidiš svake prijestupne). Jedina zamjerka igri je da je premaleni shared stash pa moram žonglirati među likovima povremeno :goood: http://i.imgur.com/kE3zms.jpg Oduševila me opcija biranja monitora, sada konačno mogu igrati neki hack'n'slash na 5:4 sekundarnom monitoru. :care: |
Igra je jednostavno dobra i nema se tu sta puno rec. Prvih dan-dva je malo stekala registracija, ali - gle cuda - to nikoga nije sprijecilo da igra sp :D Osim toga sve glatko i ultrazabavno, i sp i co-op. Igra je dobro izgledala na papiru, dobro je izgledala u beti i super izgleda u konacnoj verziji, uglavnom - ocekivanja ispunjena.
Potpuna sloboda u kreiranju lika, zanimljive klase (inzenjer je totalno kul), zanimljivi gemovi, ljubimac, pecanje, enchantanje, phase beast, svijet koji daje dojam da bestije u njemu zive, a ne da je svakom fakin stvorenju jedini cilj unistit tebe, the chosen onea, a onda i cijeli svemir. I tako :) |
jel se meni čini ili prvi playtrough nema smisla na manjoj težini od ELite?
|
Ja probao na normal, prelako, mage sa seeking lightningom (prvi spell) ide nezaustavljivo. Cak i za bossove stojim na mjestu, tucem Hp i mana pot i tankam. A toliko itema pada da je to opci nered.
Svejedno je zabavno. A pet na aggresive ubija ko veliki :) Zna ubit moba prije nego ja stignem castat spell. Jebemu, na lvl 15 udjem u dungeon za lvl 22-25 i predjem ga efortless...balancing je nekako sjeban, a itemi mi padaju za lvl 35 a ja 15-16 bio. |
Evo da se javim i ja tu :D
Kako inače nisam fan ovog žanra, igrao sam jedino Diablo 1 i 2 (i ajde 3), kad sam vidio cijenu odlučio sam kupit i ovo. Na početku mi skoro niš nije bilo jasno i gubio sam se u igri :D Dosta stvari kaj itemi imaju mi i nisu još uvijek jasne jer tih nekih nema u diablu pa eto, ne znam :) Igra je jako zabavna i loot je ogroman, ne znam kaj bi si stavio na lika :D Morat ću napravit popis pitanja jer već sad vidim da sam dosta tog fulao i nemrem vratit nazad (recimo skillovi koji ne valjaju mogu ih maknut ali samo zadnja 3 i naravno da zadnja 3 su ok a oni prije nisu) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |