![]() |
Problem s kućnim kinom
Da ne otvaram novu temu ovdje ću postaviti pitanje!
Dobio sam Panasonic Kućno kino od prijatelja pod kodnim imenom SC-HT500 evo link na Manual jer je u njemu opisano sve što ću vas pitati http://www.fixya.com/support/p231252...-19132/page-2# Ovako, to je sustav kao i svaki drugi osim što nije, kako nije, pa jednostavno, napajanje i prijenos zvuka i slike se odvija putem istog kabla, i to je moj najveći problem! Taj kabel se zove kodnim imenom System cable K1HA25HA0001 i on se spaja iz woofera u DVD player i ujedno napaja DVD player! Sve bi bilo okej, kada bi bilo na samom wooferu ili DVD playeru postojali još neki izlazi odnosno ulazi za ZVUK! Ali nepostoje, sve se odvija putem tog jednog kabla! Moje pitanje je, dali postoji neki adapter da se spoji na taj kabel, tipa HDMI ili surround ili nešto treće! Dakle mene zanima da te zvučnike uključujući i woofer spojim na komp, ili neki drugi izvor slike i zvuka osim tog njegovog DVD-a jer sam sa ovim sustavom ograničen na gledanje odnosno slušanje onoga što mogu reproducirati sa samog DVD playera, dakle nemogu čak ni TV spojiti pa slušati preko tih zvučnika! Ima li pomoći? Hvala. |
Evo imam i ja jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Kućno kino je Samsung HT-TZ212. Sad kad sam konačno skužio kako da prikazuje hrvatske znakove pojavio se drugi problem. Kad se titl pojavi u 3 reda onda kad nestane tamo gdje je bio treći red ostane ona siva podloga titla i ne miče se cijeli film. Ima neki način da se ta bedastoća ukloni? Tako je i kad gledam divx sa dvd-a i sa USB-a
|
Malo da bumpam svoje staro pitanje. Još nisam našao rješenje...
Ako netko zna postoji li neko rješenje (iako sumnjam jer je problem sigurno softwerski) bio bi zahvalan... |
Namjeravam i ja uzimati neko kucno kino jer mi je na ovom starom LG-u pocela trzat slika.Jacinom zvuka me poprilicno zadovoljava i moje e sad namjeravao sam uzeti neki media centar tipa med8er ili Tvix.Mislim da je to bolje rijesenje nego uzimati kućno kino za te novce?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |