![]() |
18kn svejedno koja tarifa.
al najbolje nazovi 0800 1000 i pitaj. |
Da se malo uključim u raspravu. Gledao sam malo članke na hr.comp.adsl. Više ljudi je raklo da Iskon ima bolji ping u igrama, a DL i UL brzina je ista kao kod T-coma. Jel zna netko kaj o tome?
|
Jel se kod iskona isto može birati između lan i usb modema?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jel se može zahtjev za iskonov dsl predati nekako drugačije osim faksom? :confused: |
Citiraj:
A što ti je problem skočiti do pošte, ak nemaš faks doma? |
ajde dosta DEZinformacija
DSL za 1kn mogu dobiti SVI preko oba proovidera, jel sada jasno? |
Mislim da bi to mogla bit jedna od dezinformacija plasirana by XXXL ISKON ADSL :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijena je 3.70 kn ili 1.85 šekela:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma jeftini su, ali nemam mjesta na stolu...nabavit ću si opet fax vulgaris. |
e pipl a doneseju ovi kaj dojdeju montirati toga vraga i kabel za spojiti sve to ili moram ili kupiti kabel ili pak je morti dobar onaj od ISDN-a ?
|
Donesu, samo je pitanje jel je dovoljno dugačak...a je samo u slučaju da ti je modem priljepljen na komp:D
I da, može i onaj od ISDN-a, bilo koji patch kabel ide. |
Prodo sam dušu T scumu. Moro sam, opet 190kn carneta sam imo. Uzeo sam paket od 2GB. Jedva čekam da mi dođu instalirat. :burn:
|
Meni došlo 240 kuna Carneta :rambo:
Ja bi im već odavno prodo dušu da to nude i u mojoj selendri :D |
Ja imam oko 150-170kn Carneta.
Kojoj selendri? Duga Resa je cijela pokrivena ADSL-om....naravno:cool:...mali informatički razvijeni gradić :p |
surfing onlajn vit adsl lajnnnnnnnnnn nananannana :D
danas ujutro mi postafili , cak dobil 10 metara kabla jer njim se nije dalo petljati s ISDN kablom nego da ne otvaram novi thread 1. dal trebam kaj sad podesiti Zone alarm posebno ili ga samo pustim kak je prije bil 2. attach - imam Lan modem i imam dolje dva ona kompjutera kod onoga sa usklicnikom pise Limited or no connectivity i kad kliknem na status tam nekakvo vreme ide i brojiju se paketi , a onda imam one kompjutereke gore u prvom redu koji se pojaviju kad se spojim pa me zanima dal je to tak ili bi trebali samo jeni biti ? - btw kad skljucim net i dalje mi se kod onoga sa usklicnikom vreme i paketi brojiju , dal to znaci da nisam do kraja iskljucil vezu or what ? :beer: EDIT : kad skidam nekakav bitorent ( ili kak se vec pise ) fajl sa neta onda me smeta onaj upload koji ide sa strane ( znam da je posteno da ak ja skidam da onda i sheram ali kaj morem kad nasi vragi naplacuju upload i download pod jeno :rolleyes: ) pa me zanima ak koristim sharerazu za skidanje bitorent fajlova dal se onda usto nekaj aplouda ili se samo skida ? btw- zna mozda neko zake mi se komp restarta kad skidam sa sharerazom ? :beer: :beer: |
senilnost dolazi s godinama :rolleyes:
attach |
Citiraj:
|
control panel -> network and internet connections -> network connections -> desni klik na local area connection -> properties -> oznaci internet protocol (TCP/IP) -> properties -> od vrha do dna upisi ovo
192.168.0.1 255.255.255.0 192.168.0.254 195.29.150.3 195.29.150.4 |
Citiraj:
|
Ooooj, LedeniRibiču, ovako postupi. Skini s interneta Netlimiter i možeš za svaki program zasebno ograničit upload i download. Stavi torrent klijentu kompletni upload na 1kb/sec i deri brajo.
Idemoooooo.:D |
Da, to je za tebe. Nestati ce ti ikonica sa usklicnikom a i nece ti traziti IP svaki put kada palis kompjutor. Meni je to trajalo po par minuta dok nisam ovo nasao. Uglavnom - stavi.
|
@ Rivi
vec sam del i skidam , skidam , skidam , skidam , skidam :p @Jozo thnx:beer: |
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaaa ... ja bum ponorel .. vrapce here I come :rambo:
zake .. ZAKE ......... prvo sam mislil da je to zato kaj sam metnul limit na upload ali nije kolko god del ovo se vlece , jucer mi je skidalo po 40 a danas celi dan jedva 5 ak potegne :rambo: evo upravo sad stoji na nuli :( btw. ovo je bitspirit - za torent fajlove |
Re: arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Citiraj:
|
Fleks, kol'ko na kraju (ales cuzamen) dodje taj paket od 2 gige?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |