![]() |
Eh, da, word of warning.
2.9V je službeni maksimum za BH5, 3.3V je neki empirijski maksimum koji bi trebalo davati BH5 24/7 , 3.6V još može proći za svakodnevni rad, ali nema nikakvih garancija niti je preporučljivo, sve iznad je lutrija i samo za benchanje. 4.0V...samo za ljude sa XS-a koji imaju dvije rezervne memorije u ladici u slučaju bijelog dima :) |
Citiraj:
Kaj kupuješ taj booster???:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Plagijator :D
|
dečki, hvala na brizi, sve sam to vidio. samo želim da se pokuša spustit voltaža na apsolutni potrebni minimum i to po mogućnosti baš ovaj twinmos...
|
@masni i meni je odgovorio da je mema prodana, uglavnom nije 1A4T.
|
Ljudi pošto ja danas idem do Vga-Killera malo se poigravat s OCZ Boosterom.
Ne preporučam motanje okolo trnja. |
ja vec skoro izvadio corsair za donesem vga killeru ali kad si se ti reko da dolazis odma mi je nekaj u grlu zastalo...:)
|
Citiraj:
idemo izmrcvarit sve bh5 čipove koje mozemo dobit...:D |
Ljudi, ima ko za posudit našto sitno memorije??
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Samo sam se šalio
Evo jedna slikica :D |
donesao bi vam memu sutra ali nemam predavanje,pa sad ako ce te do iduceg vikenda imat booster ja cu dofurat memu ali pod uvjetom da mi date neku zamjensku!da mogu koristit komp!
|
Moram se čut s Vedranom iz Linksa da vidim do kad moram vratit Booster, al ak ću ga imat ti do tada ti donesi Corsair, a ja tebi dam svoje TwinMOS-e. Može?
|
nemas frke...
|
Ti samo javi kad da se nađemo. Ja ću se sutra ćut s Vedranom da se i s njim dogovorim jer bi dao i Freeku Booster da proba na mojoj Infinity-ci.
|
kao sto sam rekao nema uopce problema!
|
Citiraj:
|
Ide ;)
|
hebemu jer ste kaj testirali opet,nije vrag da vam je skola prva u zivotu?dajte neke testove,jel ste dostigli nekih 280fsb,hebes altencije dajte nam fsb
|
Mojoj je 262 maxs otprilike 3.7V (ovisi kolko točno prikazuje booster) jer joj ni 3.9V nije dovoljno da potegne više.
|
Evo gledam OCZ VX 1GB DDR500@CL2...
290$ + shipping 107$:fuming: +carina. U Austiji je 280 eura. Šteta što je shipping dođe tako puno. Jel zna netko kako se obraćunava carina? |
di se ta memorija nalazi na marsu?107$ postarine?ma daj molim te...iz amerike je 20$ postarina....iz njemacke 18€,a iz izraela 5€,pa sad jedino mozda iz australije ili anktartike....i carine nema za komponente kolko ja znam jedino ti mogu pdv ruknut
|
Citiraj:
http://www.microstorm.com/OCZ_1GB_51...id-543469.html |
kaj nemas newegg,ako jos imas nekog u sloveniji postarina je oko 5€ ako kupujes sa newegga!a ovo je stvarno skupo,cak i u kanadu je 30$ sto je malo previse
|
1 privitaka
evo mali update:
nisam mogao vise, malo me procesor zajebava, nece preko 250 FSB, neznam zasto (mislim da je zbog boostera:confused: ) tak da cu sutra od vga killera uzeti 2.4c pa cu sve zbenchati...:D |
Baš me zanima kolko ću dobit s tvojim procom.
btw - jesi 100% siguran da želiš da se tvoj proc hladi s Volcanom? :D |
Citiraj:
|
a kak su liku poslali u sloveniju?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |