![]() |
Čilić upravo igra odličan meč protiv Murraya.
Trenutno 6-3, 3-2 za Marina Bravo :goood: |
Citiraj:
|
Danas 15:00h finale Roland Garrosa Nadal-Đoković :)
Live na Eurosport1, bit će to izvrstan tenis. |
Wimbledon se igra, upravo Prevara vs Nole. Jebeni Nole stalno klize, i spusi 3. set u tiebreaku :(
|
Tesko bu ga dobil al dobro igra.
|
Citiraj:
|
Kakvo finale.. Klasik :D
|
Brutalan tenis :)
|
Koliko živaca potrošio...
Nole, majstore :chears: |
Citiraj:
|
Svakako pogledati. Izvrstan tenis.
Jedva čekam 25. kolovoza i početak US Opena. :) |
Pogodio da ce nole završiti sa 3:2 u setovima:kava:
|
Šta sam ja jedini bio za Feda? :wtf2::stoopid:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam se nadao da će Federer ugrabit posljedni naslov..nekakav last hoorah od veterana..iako moram reći da ako će igrati kao što je ovih 2 tjedna ne bi ga otpisao ni na US openu..iako sada su tu već 2 seta blizanaca, žena, nema se baš puno vremena za treniranje.. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
da sam ja na noletovom mjestu otakzao bi Adidasu istog trena..pa čovjek se sklizao po terenu ko da je na ledu..u polufinalu je promijenio 4 para tenisica ako sam dobro izbrojao..ima nešto u tome što se Federer bolje kreće po travi, ali vjerojatno ima i nešto u okršaju Nike-Adidas
EDIT: i btw nole vam više ne nosi ST :D |
Citiraj:
ANyway bomba TENISER :D koji je odlican na terenu i izvan. :care: |
Marin Čilić u finalu US Opena. Ajmo do kraja. :)
|
Čudo ljudi, čudo!!
|
Bez sumnje najbolji meč koji je ikad odigrao. Nije toliko Federer bio loš koliko je Čilić izvrsno igrao.
Tko bi reko da će mu Ivanišević osim izvrsnog servisa usaditi i mentalnu čvrstinu :D |
Servis je bio odličan.
Pogotovo ona 3 asa u zadnjem gejmu :care: |
goranova faca na 40:0 :D neprocjenjivo :D
|
Nije bila samo takva na 40:0 :D
Kroz cijeli Marinov servis je bila takva :D |
Čiliću Ivanišević instalirao muda? :D Uvijek mi je djelovao kao neka plačipixka,a tako je i igrao...no ovo što sam jučer vidio su muda da ga j... :D
|
Fedexa još malo jebe prijelaz s glave 90 na 95....sto je bilo i očigledno jučer. Ali Marin je pridonio tome da ga jebe i to dobro pridonio :)
|
Dere ovaj nas Japanca brzo i sigurno. Sam da tak nastavi i da ga dobije u 3 seta.
|
Marin opet silovito
|
Odlicno Marin igra. Servis odlican! Jao, kako mu je uvaljao 5 aseva za redom u drugom setu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |