![]() |
Tako (očito) dobra igra, a tek jedna stranica na threadu. :nono: :)
Jedinica mi je bila pravo osvježenje, a piknut ću dvojku valjda tokom sljedećeg tjedna, jedva čekam. Što se tiče pojeftinjenja, neće to tako brzo sigurno, barem ne na Steamu. Ja još uvijek čekam Dead Space 2, ali još ću se očito načekati (jedino ako neka akcija ne upadne). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
easter egg ili ne svaka im cast :D |
Citiraj:
Sad sam naletio na BSOD u igri vezan za priču igre ... odličan humor :D |
Code:
A new update for the PC and Mac versions of Portal 2 is now live on Steam, offering a number of bug fixes. edit 2: Code:
! If you lost your saves after installing update, do the following: |
ma i da izgubimo save-ove nema problema..jer je stvarno uzitak prelaziti ovu igru!
jedva cekam portal 3 :) |
Završio s igrom. Nije toliko dugo koliko sam se nadao. Većina testva je dosta lagana, za neke je ipak trebalo malo skužiti što gdje i kako.
Odlična priča koja se fino nastavlja na prvi dio igre. Humor. Jako sam zadovoljan igrom. |
Citiraj:
Btw. prešao ju jednom i odmah ponavljam, pravo osveženje :D |
Fucking remek-djelo. :care:
|
Gotov :) Prekratko je :(
Nadam se co-opu :) |
Citiraj:
Ali nije ni ova druga za bacit :) |
|
Predobra igra, Portal 2 je napokon nešto vrijedno igranja :)
Meni je čak bolja od jedinice jer je dosta koherentnija i više objasni stvari a i Wheatley/GlaDOS kombinacija je komična :D |
kolko sam se samo puta nasmijo wheatleyu zbog brbljanja, neznam uopće što je govorio, samo je srao nešt i ja sam umiro od smijeha. genijalna igra.
|
Predobar kraj XD
Očemo naručit iz nekog dućana vani oriđiđi portal il neš da možemo co-op igrat? |
Što kažete na duljinu/trajanje igre, koliko sati?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kraj je stvarno epic :goood: |
Citiraj:
|
aaa citam sad i ne vjerujem!!!dvojka je vani!!!!yeeees!!! pre pre predobra igrica je jedinica bila,idem sad nabavit dvojku!!!!
|
Na početku igre, sam sam se sebi čudio kako sam glup jer ne kužim igru (IQ=0). Dobro, i onda shvatim treba razmišljati di stvorit portale da se može prelazit s lakoćom. I tako je napokon krenulo... :)
|
Ma nije teško, samo treba mislit malo... :)
Inače, tak sam negdje na sredini chaptera 6, nisam baš puno igrala. Ali zakon je igra. :care: |
Iako sam proša igru evo jedno pitanje u vezi zagonetke koja mi je bila najčudnija:
|
Odlična igra, duhovita, ali kratka :(
anyway, svaka im čast. (...kad če ono EP3? :) ) |
Igra je remek djelo,bolja od vecine danasnjih "hitova". Valve do dana danasnjeg nije izdao losu igru.
Jadina zamjerka je lagana monotonija na "oldtimer" djelu igre. inace odlicna zabava, duhovite scene i monolozi, konstantno aktivna radnja. Igra radi na 50-100-150 fpsa ovisno o kadru na max detaljima i rezi (to se zove optimiziranost :D) Odigrao sam sad 7 chaptera u komadu, otprilike od 9 sati :D |
Citiraj:
|
Upravo završio igru. nisam htio ništa pisati dok je ne pređem.
Igra je fenomenalna, rekao bih najbolja do sada u 2011. koja je izašla. Najjača mi je "žuta" kugla na kraju: "I'm in space... SPAAAAACEEEE... Space, Woo-hooo... Space, I'm in it..." :D ali takva doza humora i genijalnosti nije dugo u jednoj igri izašla. P.S., u prvoj polovici igre, GlaDOS me podsjeća na curu mog kuma. Bitcharka do jaja :D |
Ajme kraja kako je dobar!!!
Najbolji kraj ikad, svaka im čast. Tek sam sada pročitao da je glas Cave Johnsonu dao J.K.Simmons poznatiji kao Schillinger iz Oza. :care: I nitko ne pohvaljuje glazbu!?!? Glazba je prepredobra kao i u Half-Lifeu 2. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:44. |