![]() |
ah kvragu...sad cu ipak morat grafu nabavit....a taman sam sebi rekao da mi grafa vise ne treba, jer su igre zak*** ovih dana....
|
ti si jos oke. pazi dok ga srede ko shift da ti treba intel + nvidia ili neki kvad da bi se igralo u postenom framerateu.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovak su se svi polakomili i svake godine izdaju već viđene stvari i jasno da nikog živog to ne zanima. Ista stvar s NFS serijalom, koji je valjda najgori od svih, po pitanju serviranja jedno te istog sranja. Da je razmak između nastavaka dvije-tri godine i da se na tim nastavcima radi kak spada i da se razmišlja kaj točno budu ubacili, pa onda bi čak i te Fast and The Furious fore prolazile i bile nadasve zanimljive. Ovak su nekolko godina potratili na razvijanje pizdarija, da bi se u 2010. opet vratili na početak. |
Bilo je to gidne, sjecam se igre Need for Speed 3: Hot Pursuit, kad se moglo igrati dva igraca na istom kompu (split screen). Frend i ja smo cijelo vrijeme to igrali, pa kad jednog od nas pocne hvatati policija, drugi dođe s ledja i udari policiju po boku da se okrene i skine mu s repa.
Ili kad smo bili policajci, pa blokiras jedan dio staze, na drugi stavis spikes, a voznjom natjeras da idu bas tim prolazom gdje su spikes ... Uh, dobra stara vremena :D |
PC verzija je već u pre-order stadiju za nemalih $49.95.:)
|
e a kakva će za to trebat konfa?
|
ne znam, samo da nije opet neka zesca pi...rija koja voli kvad ili da ima "physx" koji ustvari nema.
|
Ovo se isto iščekuje, taman malo za promjenu tematika, jurcanje uskim cesticama i bježanje od murije za razliku od Shifta i renomiranih trkaćih staza koji je isto imao svoju draž i čini mi se da se NFS nakon debakla s Carbonom lagano vraća na ono što je nekad bila, tome se samo možemo veseliti :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od svih nastavaka najviše sam iščekivao Pro Street. Ne znam zašto, vjerojatno me je trailer tolko oduševio da sam praktički odbrojavao dane do izlaska. A kad je napokon izašao, požalio sam što sam ga instalirao. Tak da nakon toga razočarenja više baš nemam neke volje za NFS, ali ovaj trailer vraća me u dobro staro vrijeme kad je Hot Pursuit 2 bila jedina igra na mom kompu i nikad mi nije bila dosadna. Nadam se da se fail neće ponovit treći put.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jer se zna kad izlazi taj need for speed, za tdu mislim samo da je objavljen za amerićko tržite!
|
16.11, bar tak piše na stranici di se možeš predbilježit.
|
Gameplay video Malo mi glupo na kraju kad ga malo tresne ,a animacija ko da se zaletio sa 400kmh na njega |
Citiraj:
Trailer ko trailer, ok. Al da vidimo kako auta leze na cesti, da ne bude hovercraft mode.. |
ja si ga uzimam sigurno, taman se prisjetim kako je to bilo prije 10 god :D
|
Citiraj:
Inače glupo im izgleda ovaj CvsP mod. I da šta je sa kazaljkama :roller: |
Jel ima priče uopće da će biti za PC?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
A, kul tnx Mcg :fala:
|
Citiraj:
I da, slazem se, nekako mi ovaj dio izgleda bezvezan. Vise izgleda kao burnout nekako :) |
Citiraj:
Nije lp , nego ccx. U traileru nema LP-a , na pocetku je ccx i kasnije kao policijski dodje reventon :kafa: ( na trailer mislim ) Btw jako lijepo izgleda , al sto se dogodilo s razbijanjem auta :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |