PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed: Hot Pursuit (2010) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=191149)

Gorstak 15.06.2010. 14:24

ah kvragu...sad cu ipak morat grafu nabavit....a taman sam sebi rekao da mi grafa vise ne treba, jer su igre zak*** ovih dana....

Charmander 15.06.2010. 14:31

ti si jos oke. pazi dok ga srede ko shift da ti treba intel + nvidia ili neki kvad da bi se igralo u postenom framerateu.

McG 15.06.2010. 14:36

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 1667932)
Nadam se da je to istina :chears:

Nemaš se kaj nadati kad to stoji na službenim stranicama.
Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1667934)
Opet kažen mora doć do smjene, jer se ljudi zamore poliranja grafike i dodana 2 nova fičra u novi naslov NFSa.

Fora je u tome da danas svi izdavači pretjeruju pa izdaju igre i nastavke na godišnjoj bazi. Pogledajte samo na kaj liči CoD serijal - red Drugog svjetskog rata, koji već svima izlazi na uši, pa red modernog ratovanja u nekoj pustoši zemalja Trećeg svijeta. Naravno da svima dosadi kad ti svake godine serviraju jedno te isto sranje. Da se svi malo zaustave i da stanu na loptu, pa krenu razvijati igre koje liče na nekaj i koje imaju priču koja je u stanju prikovati igrača - problema ne bi bilo.

Ovak su se svi polakomili i svake godine izdaju već viđene stvari i jasno da nikog živog to ne zanima. Ista stvar s NFS serijalom, koji je valjda najgori od svih, po pitanju serviranja jedno te istog sranja. Da je razmak između nastavaka dvije-tri godine i da se na tim nastavcima radi kak spada i da se razmišlja kaj točno budu ubacili, pa onda bi čak i te Fast and The Furious fore prolazile i bile nadasve zanimljive. Ovak su nekolko godina potratili na razvijanje pizdarija, da bi se u 2010. opet vratili na početak.

ONeill 15.06.2010. 15:08

Bilo je to gidne, sjecam se igre Need for Speed 3: Hot Pursuit, kad se moglo igrati dva igraca na istom kompu (split screen). Frend i ja smo cijelo vrijeme to igrali, pa kad jednog od nas pocne hvatati policija, drugi dođe s ledja i udari policiju po boku da se okrene i skine mu s repa.

Ili kad smo bili policajci, pa blokiras jedan dio staze, na drugi stavis spikes, a voznjom natjeras da idu bas tim prolazom gdje su spikes ...

Uh, dobra stara vremena :D

McG 15.06.2010. 20:02

PC verzija je već u pre-order stadiju za nemalih $49.95.:)

hrcfaca 15.06.2010. 20:38

e a kakva će za to trebat konfa?

Charmander 15.06.2010. 21:57

ne znam, samo da nije opet neka zesca pi...rija koja voli kvad ili da ima "physx" koji ustvari nema.

Doink the Clown 15.06.2010. 22:11

Ovo se isto iščekuje, taman malo za promjenu tematika, jurcanje uskim cesticama i bježanje od murije za razliku od Shifta i renomiranih trkaćih staza koji je isto imao svoju draž i čini mi se da se NFS nakon debakla s Carbonom lagano vraća na ono što je nekad bila, tome se samo možemo veseliti :)

Baja 001 15.06.2010. 22:19

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1668309)
Ovo se isto iščekuje, taman malo za promjenu tematika, jurcanje uskim cesticama i bježanje od murije za razliku od Shifta i renomiranih trkaćih staza koji je isto imao svoju draž i čini mi se da se NFS nakon debakla s Carbonom lagano vraća na ono što je nekad bila, tome se samo možemo veseliti :)

Zašto je svima debakl Carbon, umjesto Pro Streeta/Undercovera???

xGAME 15.06.2010. 22:21

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1668309)

Ali mislim da će izać u krivo vrijeme, dolazi nam i TDU2, koji će barem ja mislim biti dosta bolji od ovog NFSa.

McG 15.06.2010. 22:22

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1668318)
Zašto je svima debakl Carbon, umjesto Pro Streeta/Undercovera?

Svo troje je fijasko i pol, a Carbon su još dodatno upropastili s premračnim stazama i općenito pretmurnom atmosferom. Ko da igraš survival horror, a ne Need For Speed.

Doink the Clown 15.06.2010. 22:25

Citiraj:

E vidiš Pro Street mi je još gori, potpuno sam zaboravio na taj fail, valjda zato jer je to jedini NFS koji sam počeo igrati a nisam završio i to s dobrim razlogom, jednostavno nije vrijedno trošiti vrijeme na to :D

sinisa1989 15.06.2010. 23:46

Od svih nastavaka najviše sam iščekivao Pro Street. Ne znam zašto, vjerojatno me je trailer tolko oduševio da sam praktički odbrojavao dane do izlaska. A kad je napokon izašao, požalio sam što sam ga instalirao. Tak da nakon toga razočarenja više baš nemam neke volje za NFS, ali ovaj trailer vraća me u dobro staro vrijeme kad je Hot Pursuit 2 bila jedina igra na mom kompu i nikad mi nije bila dosadna. Nadam se da se fail neće ponovit treći put.

Baja 001 15.06.2010. 23:46

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1668322)
Ali mislim da će izać u krivo vrijeme, dolazi nam i TDU2, koji će barem ja mislim biti dosta bolji od ovog NFSa.

A jebiga nikad nisu pucali na iste nivoe igre (arkada/simulacija) prema tome neće ovaj serijal propasti.

Citiraj:

Svo troje je fijasko i pol, a Carbon su još dodatno upropastili s premračnim stazama i općenito pretmurnom atmosferom. Ko da igraš survival horror, a ne Need For Speed.
Ali mi je opet bio bolji od navedenih, dosta auta Tokyo drift šeme, i naravno dobar tjuning (čak najbolji tjuning je bio u PSu di se moga svaki dio modificirati :)).

Citiraj:

E vidiš Pro Street mi je još gori, potpuno sam zaboravio na taj fail, valjda zato jer je to jedini NFS koji sam počeo igrati a nisam završio i to s dobrim razlogom, jednostavno nije vrijedno trošiti vrijeme na to
A ja san bio dosljedan pa san ga priša ko i svakog osim Undercovera.

rams 16.06.2010. 00:00

Citiraj:

Još mi je Carbon najbolji od tih tuning nastavaka, a od ovog novog, ništa ne očekujem! Stara igra s novom grafikom...

xGAME 16.06.2010. 00:53

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1668394)
A jebiga nikad nisu pucali na iste nivoe igre (arkada/simulacija) prema tome neće ovaj serijal propasti.

Oba dvije igre su arkade, oba dvije su utrke sa istim autima, oba dvije imaju potjere, oba dvije imaju prirodu etc...samo što mi TDU2 dosta bolje izgleda

Overhaul 16.06.2010. 01:24

Citiraj:

E, da.. i plus toga, mnogi to sve skupa preozbuiljno shvaćaju, koda se živi od toga. Čak i kada sam dijelom zivio od igrica, nisam ih tako ozbiljno shvaćao kao ljudi ovdje. A sad, ako bude dobro za koje popodne sa društvom, svoju ulogu je ispunila. Ne treba mi second life. Od zadnjih nastavaka, sjećam se samo da su neki bili dosadni s beskonačnim ponavljanjem "zadataka" po jednim te istim stazama (undercover i prostreet) i tehničkim manama, tipa odurnim mapama za drveće i kockastim ružnim sjenama, ma koliko jaku grafičku koristio. I znam da je prva radnja u namještanju igrice bilo isljučivanje "best" postavki grafike, makar sam imao najjaču grafu, jer su kretenski motion blurovi i glow oko svega bili posvađani sa zdravim mozgom. I ferrariji mi fale. To moram ponovit :)

hrcfaca 16.06.2010. 08:17

Jer se zna kad izlazi taj need for speed, za tdu mislim samo da je objavljen za amerićko tržite!

sinisa1989 16.06.2010. 09:24

16.11, bar tak piše na stranici di se možeš predbilježit.

draksa 18.06.2010. 11:19

Gameplay video

Malo mi glupo na kraju kad ga malo tresne ,a animacija ko da se zaletio sa 400kmh na njega

BladeRy 18.06.2010. 11:25

Citiraj:

Autor draksa (Post 1670043)
[YT]http://www.youtube.com
Malo mi glupo na kraju kad ga malo tresne ,a animacija ko da se zaletio sa 400kmh na njega

To je EA i NFS. Zasto je netko sa CCX-om usporio da se nagurava sa P. Cruiserima, kad je mogao samo dat gas i nestat na horizontu.

Trailer ko trailer, ok. Al da vidimo kako auta leze na cesti, da ne bude hovercraft mode..

V.I.P 18.06.2010. 11:32

ja si ga uzimam sigurno, taman se prisjetim kako je to bilo prije 10 god :D

Baja 001 18.06.2010. 12:05

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 1670052)
To je EA i NFS. Zasto je netko sa CCX-om usporio da se nagurava sa P. Cruiserima, kad je mogao samo dat gas i nestat na horizontu.

Trailer ko trailer, ok. Al da vidimo kako auta leze na cesti, da ne bude hovercraft mode..

Nije ovo CCX nego LP670SV :kafa:

Inače glupo im izgleda ovaj CvsP mod. I da šta je sa kazaljkama :roller:

denied 18.06.2010. 13:06

Jel ima priče uopće da će biti za PC?

McG 18.06.2010. 13:07

Citiraj:

Autor draksa (Post 1670043)
Gameplay video

Već linkano na prvoj stranici teme.
Citiraj:

Autor denied (Post 1670130)
Jel ima priče uopće da će biti za PC?

Citiraj:

Autor McG (Post 1668206)
PC verzija je već u pre-order stadiju za nemalih $49.95.:)

Otpočetka se zna da ide za sve konzole i za PC.

denied 18.06.2010. 13:10

A, kul tnx Mcg :fala:

BladeRy 18.06.2010. 13:14

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1670086)

Inače glupo im izgleda ovaj CvsP mod. I da šta je sa kazaljkama :roller:

Ma mislio san na official trailer.
I da, slazem se, nekako mi ovaj dio izgleda bezvezan. Vise izgleda kao burnout nekako :)

JuiceBox 18.06.2010. 13:18

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1670086)

Nije lp , nego ccx. U traileru nema LP-a , na pocetku je ccx i kasnije kao policijski dodje reventon :kafa: ( na trailer mislim )

Btw jako lijepo izgleda , al sto se dogodilo s razbijanjem auta :stoopid:

BladeRy 18.06.2010. 13:24

Citiraj:

Autor xulos (Post 1670141)
Nije lp , nego ccx. U traileru nema LP-a , na pocetku je ccx i kasnije kao policijski dodje reventon :kafa: ( na trailer mislim )

Pa ako uopce bude na ikakvoj razini od NFS- PU, da ako razvalis nesto, da ti utjece na performanse, il skretanje. Al sve mi se cini da ce ovo bit samo brza utrka i da se dmg nebi ni primjetio..osim kozmetike tipa puknuta sajba i oguljen branik.

Baja 001 18.06.2010. 13:30

Citiraj:

Autor xulos (Post 1670141)

Da u početnom traileru su CCX, Cinque i MP4-12C. Na ovom zadnjem je LP670 :kafa:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00.