![]() |
Nema nikakve naljepnice, možeš rastaviti kućište bez da se primjeti, bar je tako bilo na starijim verzijama, a vjerujem da nisu ništa dirali što se toga tiče.
|
jucer navecer narucio disk i maxtv probni rok, danas ujutro doslo oboje ...u roku 10 sati :lol2:
jel zna neko kolko je garancija na disk |
2 godine
|
Na starijoj verziji je bila naljepnica preko HDDa i elektronike za USB. Tako da pazite na to, ili da ju bar ne potrgate ako je i ima.
|
A jel se može taj hard ako je spojen preko USB-a koristiti kao odredište za utorrent i biti u funkciji 24 sata na dan?
|
Vrlo vjerojatno da se gubi, jedino ako uspiješ to izvest da nema vidljivih tragova "vađenja". Ali moraš računat na to ak dođe do eventualnog kvara, moraš ga opet vratit u kućište.
E sad ja ima pitanje u vezi garancije. Naime u paketu sam dobio samo neki papir kao garanciju, ali nema nikakvog "računa". Da li se garancija ostvaruje preko t-coma na način da odnesem u obližnji t-centar ili moram nosit u neki ovlašteni servis? |
da, usb je sporiji od sata2, ali je opet dovoljno brz da se moze koristiti u ovu namjenu koju si ti naveo... ovu prvu... za igrice nisam nikad testirao... skidao sam torrente na svoj externi hard preko usb-a i radilo je bez problema sa mojim netom... neznam sad da imas neki ludi net sa nekim ekstremnim brzinama mozda bi bilo problema... pa uostalom testiraj preko usb-a dali bi ti radilo to sto planiras... bolje to nego da ga otvaraš bzvze...
|
Nemam ludi net, imam ovaj najsporiji. :D Bit će valjda sve u redu. Hvala na odgovorima. :fala:
|
Citiraj:
|
^^ to je opet stari model, t-com sad daje novi koji je i skuplji.
|
Citiraj:
|
dobio papir od eurotrade-a.
http://img197.imageshack.us/img197/4488/slikavp.th.jpg Uploaded with ImageShack.us disk je ovaj http://www.eurotrade.hr/eurotrade/pr...hp?sifra=27214 |
Citiraj:
|
Mama potpisala produženje pretplate 19.6, disk došo 23.6 (20. bila nedjelja, a 22. praznik), dosta brzo.
Nije mi najgore to što nema y kabal več to što je ovaj kabal dug cca 30cm, ak i toliko, to mi je kratko pa ču kupit duži y kabal. Imam pitanje, kod y kabla, dali je bolje prvo kabal uštekat u USB (oba priključka) pa onda u disk, a kod odspajanja prvo iz diska pa onda iz kompa? |
Citiraj:
Meni je recimo Y USB stalno uštekan u PC i po potrebi priključujem disk na mini USB. |
kako sam planirao sljedecih dana produziti ugovor, ovaj topic je savrseno sjeo.
pitao bih samo zna li netko kako disk fukcionira u kombinaciji sa dvb recieverima koji imaju usb prikljucak? |
Citiraj:
|
Ja danas premjestio Samsunga iz Verbatimove "kutije" u Icy Box. Sad imam pitanje u vezi napajanja. Naime do danas sam koristio Y kabel, a sad kad sam ga strpao u box; on ima dodatni priključak za napajanje (isto prek USB-a). Da li ima kakve razlike jel se dodatno napaja (ukoliko je potrebno) prek Y ili baš da koristim "običan" USB i taj priključak za napajanje (jer mi je sa Y praktičnije)?
|
Slobodno koristi Y, imaš isti učinak, a praktičnije je.
|
ako ima neko volje da mi posalje energy saving software bio bih mu zahvalan. Nek me kontaktira na PM.
danas sam kupio uredaj od kolege s forumaa bio je vec formatiran... pa nije bilo softwarea na njemu. formatirani disk ima kapacitet od 298 GB... jel to standardno ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema frke, drago mi je da sam pomogao.:)
|
Pozz ljudi. Trebao bi pomoć.
Dobio sam ovaj hdd i radi savršeno već mjesec dana. Međutim, danas sam ga spojio sa svojim dvd playerom kako bi gledao film. Nakon toga sam ga vratio i spojio sam kompjuterom i kompjuter ga više neće otvoriti. Odem na MyComputer, i tu sve stane kaže The Program Is Not Responding. Unaprijed zahvaljujem na pomoći! |
250 GB modeli su masovno rikavali zbog loše elektronike kućišta, možda je i kod tebe taj slučaj.
|
Preporuka svima da promjene kućište navedenog diska. U usporedbi s elektronikom Icy Box-a ovo je sramota. Unutra je Samsung Spinpoint HM320II i performanse su mu vrlo dobre. Šteta da zbog loše elektronike strada disk.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |