![]() |
Citiraj:
|
ako se ne varam nabavis isti bios chip i upiknes ga na plocu, kad se stvar probudi izvadis chip van dok je komp ukljucen i stavis prazan pa ga flashas......
skakljivo....... mozda netko zna bolje rjesenje |
Prethodno zalijepiš manji elekrolit na njega uz pomoć cijanofiksa. Tako ide lakše van i unutra.
Sve su moje ploče tako modificirane. I svi BIOS chipovi. |
evo gospodo, problem riješen...:D :D
naravno, gospodin RAK je sa svojim magičnim rukama sredio ploču za cca 5 minuta i sve radi ko beba...:clap: :beer: sutra se bacam na testiranje, cim ubacim hard pa cemo vidjeti sta moze pila...:D |
I RAK u čemu je bil problem? :rolleyes:
|
U mom nemaru. Malko sam se zanio i srebrnu boju potegao malko previše. To je izazvalo kratki spoj. To sam sada popravio i naravno da radi bez greške.
Fora je u tome što sam to radio nakon što je ploča bila sasvim ispravna i ispitana. Rekoh sebi da neće štetiti ali ipak je. Što će reći da je garancija kod mene bolja nego u Vemilu. Barem su uklonjene sve moguće greške pri sklapanju kompa. A i hard disk je sada potpuno ispravan. osim ako se greška ne pojavi na zadnjih 4 Gb. A to čisto sumnjam. |
Citiraj:
|
Majstor RAK je popravio i moju 8RDA+. Nisam bio prisutan pri oživljavanju tak da za detalje pitajte RAK-a.
RAK :beer: :beer: :beer: |
Izvadio BIOS chip. Postavio novi zajedno sa kondenzatorom za bolje filtriranje utjecaja mojih ruku i flashao ga odgovarajućim BIOS-om.
Ništa posebno. Ovaj puta sam si prije toga spil 2 gemišta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |