![]() |
Nadam se da ćete kad objavite pobjednike i objaviti i vrijeme kada su mail poslali(datum i vrijeme), a ne kao prosli put povjednik je Crypto i nista vise
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zamalo je bilo krvi do kolina, "heba ga lebac", iako svaka cast i cestitke za 2. misto :goood: |
Citiraj:
Sretno svima na ovom giveawayu ;) |
ma da dobijem napajanje ili super bingo ono super, ok radije super bingo :d
|
Nisam ni vidio nagradnu igru, pa sam sad poslao hh. Sanse da budem 66. su te ko da slovenija pobijedi u SP-u u JAR-u s 2 igrača!
|
Poslano danas u 10.55 pa kud puklo :)
|
ja sam još u petak. :D a nagradnjača traje do prekosutra jelda? na kraju će biti obavijest "igra se produžuje, dobili smo 22 maila" :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OT:Kaj radi izmedu dva napaljena slovenca? -smeta! |
joj , meni bi to došlo nevjerovatno :D u ovome dobu šugave plaće i kresanja iste , poslao u petak
|
svima bi to dobro došlo, nemoj drukat za sebe. sad će se počet imovinske kartice iznosti i presjek plaće od zadnjih 56 mjeseci :D
|
Citiraj:
:lol2: |
Ja sam postao nočas,mislim da je to idealno vrijeme bilo..:) Kao djete sam bio u Dječjem klubu bio dobio Action mana,valjda ću sad napajanje.. a taman bi mi dobro došlo.
|
poslano,sretno svima,a bome i meni :D
|
Ak dobim napajanje poklanjam svoje!:D
|
IMO taj 66. mail je poslan još prvi dan. Pa gledajte kako je bilo sa prvim giveawayem :).
|
koja je vrijednost kućišta i napajanja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
lol prvo svi govore kak ce slati zadnji dan, a sad pak da je vec to poslano prvi dan :D |
joj, ko će još 24 sata izdržat :D
|
Citiraj:
Ja sam posla odma 1 dan, pa "kom opanci, a kom obojci" (ili nesto sl. =), ali ako ne dobijem svejedno super - moj raidmax i 400W chief jos uvik podnose teret godina kao i njihov uvazeni gazda :) BTW da zbilja se pocelo gomilat postova poput: crklo/cvrkuce mi napajanje, uvija mi se hauba/kuciste, ne vidim konfu od bilog dima u mojoj jazbini, vidoviti Milan je reka/(na)kaza.... |
ja sam isto jos u petak poslo,volio bi to da dobim...
trebo sam napravit 66 maila i sa 66 raz nickova se prijavit i adrese rokat od frendova, al ne ja sam posten...:D:D:D:D Sretno svima pa ko osvoji osvoji |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |