![]() |
Brutalno,sad opet na koliko je bio proc.
|
Mislim da će proc izbacit iz igre ovaj put i da neće rezultat previše skočit kao što je to slučaj u prethodnim benchevima.
|
To mi se sviđa.
|
We're giving away 3DMark 11 keys ....
Citiraj:
|
si videl fps na zadnjem screenu ? lal... 2.9 :D
ne pokrecem to cudo do 2018. |
Citiraj:
|
jel taj test fizike pogoduje više nvidia GPUima zbog physxa ili podjednako?
|
Nema nvidijinog PhysX tak da je isto, bila Nvidia ili ATI.
|
Nikad nisam previše pažnje obraćao ovim sintetičkim testovima no nešto je trulo u ovom. Izvrtio sam kod sebe i kod frenda onaj default test iz basic verzije i iako bi on trebao imati slabiji rezultat ima u svakom testu po 3-5 fps-a više, pa čak i u onom zadnjem gdje je meni prosječan fps bio oko 3, a njemu oko 6. Točan rezultat nisam zapamtio no znam da je moj bio oko 2000, a kod njega oko 2200. Moja konfa je 940@3.3GHz,4GB DDR2-800Mhz i GTX 460 768Mb dok je njegova 945@3.0Ghz, 4GB DDR3-1600MHz i GTS 450 (sve stock). Jest da ima bržu memoriju ali nemoguće da je toliko razlika na njegovoj strani jer ima i slabiju grafu i gotovo identičan proc. na manjem taktu. Sve friška instalacija Win7 sa svim posljednjim driverima.
|
Citiraj:
Zato uzimaš prosjek, odvrtiš par puta i vidiš u čemu je stvar :) |
Evo sad izvtio 5 puta test i stvarno su rezultati sjebani tj. variraju stalno. Dobijem ili oko 2000 bodova ili oko 2900 bodova bez ikakvog utjecaja ili promjene uvijeta između testa, a u tim rezultatima baš i nije mala razlika. :hitthewal:
|
Imam problemčić sa testovima. Prođe mi prvi test i onda izbaci ovo: DXGI_STATUS_OCCLUDED
Probao sam pogasit sve i opet se pojavljuje. Guglanjem sam došao do toga da neki program pokušava iscrtavati iznad čmarka. Ali nakon gašenja svega i svačega, ista greška. Jel imao tko isti problem i ako je, koje je rješenje? Edit: riješeno, mod neka obriše post lijepo molim. |
Futuremark Intros 3DMark v1.01 Update
Prvi apdejt.
Citiraj:
|
Team Katana Japan Sets 3DMark 11 Extreme Record with 1747/7884 MHz @ 1.895V HD 7970
Citiraj:
|
S time da je kartica krepala nakon "uspjesnog" benca u uniginu :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je Heaven, ne 3DMark :)
Nebude GTX680 srušila rekord, najbolji rez na HWbotu od nje je 2400. |
Citiraj:
jesi siguran ? ko kaze da su platili (kupili) te kartice ? moras bit u vrhu da bi i dobivao, sto donosi i 13 sprzenih kartica, dok ce se to njima vratit debelo neboj se :beer: |
Citiraj:
|
Kaj češ, to je cijena rušenja rekorda.
|
MSI dominates 3DMark 11 Performance
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |