PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Total TV (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189211)

Keano16 27.01.2022. 17:27

Da li je moguce prijemnik odnijeti na drugu adresu (koja vec ima 3rd party satelitsku antenu)? Moze li to raditi bez da ovi iz Totala skuze?

dadoremix 27.01.2022. 17:32

Boli njih gdje ti koristis
Samo plati racun redovito

Keano16 27.01.2022. 17:35

Super... Nisam znao mogu li kako skuziti.

Pod ugovorom sam, meni vise ne treba, a prijatelju treba. Pa sam mu mislio dati prijamnik.

Prezime 27.01.2022. 19:09

A kako bi mogli skuzit? Pa radi se o prijemniku a ne o nekakvom predajniku koji bi mogao otkrit svoju lokaciju... ;)

buljaka 27.01.2022. 21:18

Ja sam jedan odnio na vikendicu a prijavljena su mi obadva na kući. Tako je već 7 godina. Nemaš brige

sharkri 01.12.2022. 20:19

https://www.bug.hr/telekomi/telemach...nu-marku-30470

emilblomsky 11.01.2023. 20:50

Znači tražim raskid plačanja Pink filmskog paketa, jer je isteklo 12 mjeseci ugovorne obveze. Prvo zovem telefonom, agent kaže može se deaktivirati jedino ako pošaljete mail.
Pošaljem mail 28.12,dobim obavijest da je zahtjev poslan na obradu. Čekam dva tjedna, od njih nikakvih povratnih informacija. Pošaljem jučer ponovno mail, da molim da mi se ukine taj paket, jer ga više ne želim.
Sada nema uopće odgovora.
Nekako sam siguran da će bit uredno naplačen do današnjeg dana.
Koje daljnje korake predlažete, jer ovo mi se još nije dogodilo. Prvo, da moraš slati pismeni zahtjev za ukidanje paketa, a drugo potpuno ignoriranje korisnika.
Sad se pitam kako uopće raskinuti ugovor s njima, ako ne možeš niti paket ukinuti?

Bluzer 11.10.2023. 13:20

Ima li tko iskustva sa GSH-2721 Irdeto prijemnicima koje sad daju? To sranje stalno smrzava, mijenjali su mi već jednom za isti. Čim je dulje vremena ugašen ili upaljen smrzne se i ne reagira na daljinski.

coconut 11.10.2023. 14:01

Očigledno se pregrijava. Heatsink bi vjerojatno riješio taj problem. I bolja cirkulacija zraka.

Bluzer 11.10.2023. 14:14

Nemam pojma, ali vidi što pišem gore - smrzne se i ne reagira na daljinski i dok je u stand-byu. Svi se žale na taj model, možda je loš power adapter.

Rocky_Dennis 11.10.2023. 17:40

Ja imam još uvijek onaj njihov NS1040 prijamnik koji radi bez greške..
Dok je Total bio zasebna firma, kod isteka ugovora su me znali sami zvati i nuditi mi popuste za produljenje ugovora. Sada mi je ugovor istekao u trećem mjesecu, nitko ništa ne zove. A i kad malo razmislim, i ne trebaju, dobro mi je i ovak..

snake29o3 17.10.2023. 09:14

Bio sam ih kontaktirao nedavno jer sam vidio da uz TotalTV sad dobiješ i EON TV...
I pitam ih kako mogu samo aktivirati EON TV uz već postojeći TotalTV Premium koji ima...
Kažu oni novi zahtjev, novi ugovor, vraćam opremu, dolaze mi montirati novu opremu....
Rekoh WTF? Pa imam sve instalirano, samo hoću još EON TV da mogu koristiti uz TotalTV...
Ne može... samo odjava i ponovno prijava i instalacija... koja glupost....
Tak da sam odustao za sada....

Goc80 21.10.2023. 12:09

Citiraj:

Autor snake29o3 (Post 3704046)
Bio sam ih kontaktirao nedavno jer sam vidio da uz TotalTV sad dobiješ i EON TV...
I pitam ih kako mogu samo aktivirati EON TV uz već postojeći TotalTV Premium koji ima...
Kažu oni novi zahtjev, novi ugovor, vraćam opremu, dolaze mi montirati novu opremu....
Rekoh WTF? Pa imam sve instalirano, samo hoću još EON TV da mogu koristiti uz TotalTV...
Ne može... samo odjava i ponovno prijava i instalacija... koja glupost....
Tak da sam odustao za sada....

Dobiješ EON TV aplikaciju i možeš ga koristiti na tri uređaja ali ne možeš
koristiti na smart TV samo tablet ili računalo. Ja sam aktivirao preko tableta,
instalirao njihovu aplikaciju (telemah hrvatska)i povezao svoj račun (treba broj ugovora s računa ili ih nazoveš da ti kažu koji je broj).

driftwood 21.10.2023. 13:40

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3651820)
Sad se pitam kako uopće raskinuti ugovor s njima, ako ne možeš niti paket ukinuti?

Nažalost, teško. Prijatelj je sa njima imao velikih problema, čak je i na sudu bio. Na svu sreću je prepiska bila preko emaila pa je imao sve dokaze. I njegov odvjetnik je rekao da nisu normalni, da nemaju nikakve ni osnove, a kamoli šanse. Na kraju ih je i sudac oprao da bezveze maltretiraju ljude i da zašto su uopće došli sa time na sud. To je sve skupa trajalo cca 2 godine.
Tako da sretno ti bilo i budi uporan.

P.S.
Možda je sad drugačije otkad ih je telemach preuzeo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07.