![]() |
Citiraj:
Zato i pitam jer se bliži datum izlaska za konzole, a o PC verziji ništa još. :fuming: |
Citiraj:
|
|
Jedva čekam, fable je bio prva igra koju sam prešao kompletnu i to u jednom danu/dahu :) Kad se sjetim tave sa 4 il 5 augmentata, nesjećam se više točno :)
|
Evo i video recenzija :)
http://www.youtube.com/watch?v=bHRT7lX10IA Nemogu docekati za PC,nadam se da ce uskoro biti,zalosno je samo sto je Fable II bio eksluziva za konzole :fiju: |
Citiraj:
|
|
Ala tko će dočekat za pc ...
|
Jedino je možda dobro kaj bi mogli dobiti puno ispeglaniji proizvod od onog kaj je došlo na konzole no ipak je bezobrazno kako nemamo nikakvih informacija o datumu izlaska, a obečavali su nam da izlazi kad i za konzole.:fuming:
|
|
|
Citiraj:
Da izlazi za PC! |
kad ce vise izaci na PC-u....
|
ovo bi trebalo rulati :)
|
|
Haha dolazi istog datuma kad i witcher 2
witcher 2 ce ga pokopat. veliki fail za fable 3. |
Umjesto da su izdali oko 1/2. mjeseca da imamo sta igrati u iscekivanju Dragon Age 2 i Witchera oni ce izdati u skoro identicnom razdoblju kada i Witchera.
Thumb up :chears: |
lol Fable ce se barem kod mene prije igrati nego ijedan navedeni xD
|
Pa ne mogu se te tri igre stavljati baš u isti koš, svaka je rpg na "svoj" način i svaka ima svoje pobornike. No da su fulali datum i jesu, ovaj mjesec je bio kao stvoren za izdavanje takve igre.
|
Bas ce ga witcher pokopat .....svakome po svom ukusu
Ja rade zaigram Fable 1 nego The witcher EE, makar je witcher graficki superiorniji Ako netko love RPG-ove odigrat ce oba i uzivat u njima :) Meni vise pase lagana atmosfera u fablu, jos kad sam vidio tko je dao glasove u igri odusevio sam se: John Cleese, Sir Ben Kingsley,Simon Pegg , ma milina :) |
Došli sistemski zahtjevi. Ništa prezahtjevno no pošto je to još samo jedan console port nadam se da nebu problema s optimizacijom.
Minimalna konfiguracija: OS: XP 32 SP3, Vista 32/64 , Win 7 32/64 CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz ili AMD Athlon X2 4000+ Memorija: 2GB Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora Grafička kartica: NVidia 7600GT ili ATI HD 2600 Pro Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP Preporučeni zahtjevi: OS: Win 7 CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo ili jači Memorija: 4GB Hard Disk: 12 GB slobodnog prostora Grafička kartica: Nvidia 260GTX ili ATI 5770 1GB ili jača Mreža: Internet ili LAN konekcija za kooperativni MP |
Da im vjerujemo ili ne?
|
igra je vani,bas me zanimaju komentari
|
Navodno je izasla, al' aspolutno nigdje je nema ni za kupit :D
|
na IGN-u kad ides kupit kazu odgođena na 3 dana
|
Eto pribavio ga napokon, malo me umor hvata pa sutra isprobam i javim dojmove :D
|
Eto ljudi, ja ju imam.. Počeo igrati, meni radi okej, šta se grafike tiče... Pregledao prvi dio uvodnih filmova, sad malo počeo s princom igrati :) Javim još info kasnije :)
|
meni super zasad, igram čuku i pol... sve na ultima
izgleda ima neki lok na 30fps? još bolje btw john cleese FTW uvodna animacija super, stalno briju na te čikenajzere |
Sviđa mi se mnogo igra ali mi taj 30fps lock ide na živce. Proklete konzole i portovi s njih. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |