![]() |
Media Size: 3DVD
|
Citiraj:
Nadam se da će dobro opravdat veličinu. |
Odigrao sam još davno na xbox-u koja također zauzima 3dvd-a i isplati se odigrat, igra je poprilično duga i zanimljiva, jednostavno tjera dalje na igranje :)
|
Tek sam sad primjetio da je nastov u temi kriv.... trebalo bi biti L.A. Noire :fiju:
EDIT: Vec moderatori ispravili :cheers: |
Citiraj:
|
Veselio se izlasku igre, al dok je ona i dosla za PC ja prodo graficku i sada cu cekat neke bolje dane da ju odigram.
|
|
Jako je loše optimizirano. Opet se ponavlja situacija kao zadnji GTA.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel radi ko GTA ili lošije još?
|
Pa je li itko ovo zapravo igra ili samo "filosofirate" o neoptimizaciji i veličini igre?!
Dajte malo dojmova igre, iskustva i SS-ove.... Meni se cini da svi cekaju "onu verziju" pa do tada malo razglabaju ovako uz kavicu :kafa: |
Igra je onakva kakvu sam otprilike očekivao (izgled), odigrao sam samo 5 minuta jer imam jednu kramu za složit pa da se dijete ne zaigra...:D
SS-a nema jer vražji MSI AfterBurner uopće ne radi sa igrom (ili moja verzija) pa sam dobio samo tri fina crnjaka od slike:) |
Ajde glavno da nema framedropova s tom tvojom HD5850, šta bi ga značilo da bi i meni moglo normalno tjerat (doduše 5 min. igranja i nije nekakvo mjerilo :p).
Optimizacijo go f.. yourself! :D Sad još moram čekat da izađe "the" verzija igre :) |
Lockan je framerate na 30 navodno:)
|
Ma to se lako preživi, veći problem su mi oscilacije od 25-60 FPS-ova uslijed raznih (de)efekata / 2-3k(ile) "respawnovanih" protivnika / učitavanja novog dijela mape - textura itd. (pričam o raznim igrama današnjice općenito).
Uostalom nije ovo fast paced pucačina iz prvog lica - ovdi treba više sklop za logiku uključit nego onaj za reflekse :) |
Ma, štucne malo tu-i-tamo...nisi valjda od njih očekivao da naprave igru koja bu išla glatko?:)
|
Citiraj:
|
No da, dobro da smo uopće dobili igru i za piceka:D
|
Isprobao sam igricu i jako mi se sviđa ali posto je to kao GTA mogli su napraviti da auti reagiraju malo bolje jer ovo je katastrofa.
|
Ja jedva mogu pokrenuti koliko šteka. 9800gtx.
|
Citiraj:
|
|
Evo jedan gameplay na poprilično lošem PC-u za današnja vremena, i igra radi solidno, nejde skroz glatko, ali radi poprilicno dobro... a nista vidit ćemo kad kupimo kako će raditi, šta više reči.. |
meni ide bez problema!
|
Citiraj:
Imaš single core procesor i malo radne memorije. :) Citiraj:
|
Citiraj:
btw. Vi koji ste probali jel FPS stvarno lockan na 30 ili su to glasine samo bile ? |
Vidi fakat. :D Nisam gledao polje VGA. :p
|
Meni na moj komp na 1080p radi sasvim pristojno. nemam se na što požaliti, nisam odvalio postavke do ibera.
|
Probao sve na Performance za početak na 1680x1050 i radi super, bez ikakvog zastajkivanja. Probat ću kasnije malo povisit detalje da vidim razliku, al ono, igra nije ni slična GTA4, radi 5 puta bolje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |