![]() |
WTF kako se ovo čudo joina na server(e)?
EDIT: Asti srca šta nas buše... Samo na prvoj mapi uspio 2 sašit, sve ostalo nemogu ni prismrdit :smoke: Kad će Tigar u kuću ?!?!?! |
Citiraj:
Ja sam čuo dosta "horor" priča u vezi tog Type 59, ali ga svejedno redovno bušim sa Tier 5 Shermanom. I to s 2-3 pogotka. :) Nema šanse da ga pobijediš ako ga gađaš u kupolu, a vrlo teško i bilo gdje sprijeda jer odbija bar 100% pogodaka. :D Na otvorenom ga gađaj u bok, i uvijek u tijelo. Uništi mu gusjenice ako ga ne možeš nikako zaobić. Edit: Danas sam promatrao dok su ga dva Light tenka demolirala. Ulovili ga na otvorenom i svako drugi hit mu spreme u gusjenice. Trebalo im je dugo, ali uništili su ga a a se ovaj nije ni pomakao. Citiraj:
Idi po PzKpfw IV. Ja volim Shermana, ali moram priznat da je Švabo bolji. Znači, ako hoćeš Tigra, ideš po tog Pz.IV, pa onda VK3601(H) i onda legenda: PzKpfw VI Tiger. :) |
Citiraj:
Pomalo ide nabolje, zanimljiva skroz igra... |
Citiraj:
Ali drži se, od PzIV pa nadalje je sve fantastično. I ako izgubiš ne možeš tenka okrivit. :D |
Citiraj:
PING? Meni je oko 180 :eek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
"when you play light tank. you got only two mode: mode one: moving mode two: dead." :D A ping, meni oko 100... zadovoljavajuće, s obzirom da ovo nije neki brzi fps. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
__________ nick: Bajaz001 ako se vidimo ;) Sada idem na SPG |
Citiraj:
Citiraj:
Edit: Jesi, ti si na .com. A ja sam na .eu A više puta smo pisali da se regate na europski realm. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje mu je konkurent IS sa 122mm topom- u stvarnosti je to bio IS-2 model s kojim se Tigar susreo tek '45 usred Berlina. I taj IS je stvarno jeo Tigriće. ;) No nije ništa crno jer se ionako nećeš upuštat u 1v1 borbe s Tier 7+ teškašima, a i uglavnom ćeš se borit protiv svojih Tigrova jer su puno popularniji. :D Ako si najjači tenk na mapi, onda možeš izigravat facu i na silu napravit koji kill. Ali ako dobiješ za protivnike Tier 7+ tenkove onda ti nema druge nego pustit svoje da prođu pa za njima polako i izdaleka pucat (ko snajperist). Citiraj:
Ali imat ćeš velik ping i igrat s ljudima kod kojih je drugo doba dana. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali jbga, takav je oklop imao. Legenda o "neprobojnom" oklopu je nastala jer je Tigar tukao sa 1-2km udaljenosti... a Shermanu je efektivni domet ~400m. A i kad dođe blizu trebalo je bit Džek pa pogodit nešto što se skriva i puca po tebi dok ti puna dva kilometra voziš slalom. :D Moraš pravit zasjede. Jer da su Tigar i Pantera tenkovi za borbe prsa o prsa, zvali bi se valjda Slon i Nosorog. xD |
Citiraj:
|
A što ima od sovjetskih heavy tenkića ?
|
|
Citiraj:
Ali evo pa si pogledaj sve: wiki.worldoftanks.com |
Od kad je T34 američki tenk ? :roller:
|
Citiraj:
Igra je puna tenkova koji nikad nisu prošli fazu prototipa. Ovdje se radi o Američkim T30, T32 i T34 tenkovima koji su zapravo razl. varijante T29 tenka koji je korišten samo na poligonu. Nikad nisu ušli u serijsku proizvodnju. A ovo je Sovjetski T-34. ;) |
ma za sovjetsku varijatnu znam, ali nikad čuo za amersku :D
Uglavnom, skidam i ja client, makar sporo je ko hell, mislio sam da će možda ko na steamu potegnut Probat ću i ja onda sutra ^^ |
danas i ja skidam igru pa bumo videli :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni je skidalo full na torrentu naravno. :kafa: Danas krećem u europsku karijeru :D ________________________ http://uc.worldoftanks.eu/uc/account...9109-Bajaz001/ |
I ja poceo igrati i nekuzim zasto me stavlja s tenkovima (narančasti su) koje nemrm ubiti. Onak stalno mi govori da ga nisam niti okrznio. S onim "usranim" D1 imam vise srece nego s bilo kojim drugim. xD I nick mi je Veggy.
|
Citiraj:
Pogledaj uvijek protiv koga se boriš. Ako pritisneš "Alt" pokazat ce ti oznaku iznad tenka, i ako je neka mrcina ili bježi ili se sakrij. :D Ali nisi ti ni tako loš. Odigrao si 33 partije a uništio 20 tenkova, to je OK za light tenka. I mora ti prvi tenk bit trenutno najbolji jer ti je vjerojatno nadograđen do kraja. Stock tenk ne valja. :) |
Citiraj:
i nakon toga automatski me je pitao dali želim skinuti igru ? i ja naravno klikno da :D danas navečer bi mogli nabaciti neki fajt. moj nick je isti ko i na forumu nego nemojte odmah razvaljivati, ipak sam noob :D:roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom dok sam ja bio asleep client se skinuo, sad samo još instalacija pa ću i ja počet tenkat :D |
Citiraj:
Za zajedničke borbe treba osnovat grupu tj. "platoon", a to mogu samo Premium članovi. Nema džabe u stare babe. :D |
Tražim po WoT stranici ali nigdje nemogu pronaći koje su sve pogodnosti premium playera :S
|
Ja igram WoT u zadnje vrijeme i hebeno sam se zarazio.
Za sad su u garaži SU-85 sa 107mm Zis, PzIV premium, VK3601 sa 88mm-smrt živa, opak tenk al tek kad ga debelo upgrejdaš. Sad se trudim malo sa amerima nebi li se dočepao T29, al ovaj M3 Lee je gofno svjetsko, nemoš skupit 13000exp da ubodem shermana, ma napatit ću se ko Isus.:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |