![]() |
jel mi mos pojasnit ovo sa ispravljacima cemu ce zapravo sluzit. gledam slike al stvarno nekuzim
:beer: |
O fino fino :)
Ajde samo molim te uploadaj stare slike iz teme na neki drugi servis jer je imageforme pao i nema slika više i jako je teško zaključiti ovako o čemu se zapravo radi, i kad uploadaš onda editiraj stare postove da priča dobije smisao :goood: |
Ispravljači služe za malo pojačalo od zvučnika,ventilatore,led diode i ostalo,da se ne opterećuje napajanje...
|
pa to i ne bi trebalo biti neko opterecenje, pogotovo ako imas pristojno napajanje.
ali nikako mi nije jasno zasto zvucnici u kucistu?? osim sto ce zvuk biti uzas, zar magnete u kuciste?? inace dobar posao, definitivno ti zavidim na CNC-u!! |
Imam 450W napajanje...iako je malo bolje al imam ova 2 ipravljača pa sam ih htio iskoristiti a i fora mi izgleda...a zvučnici neće biti u kučištu nego na bočnim stranicama tako da nema magneta unutra...što se tiče CNC-a meni je žao jer imam to samo u školi...a mogu i u radioni na glodalicama i tokarilicama napravit tako da nije problem =)
|
Citiraj:
Ja sam išao u istu školu koju ideš i ti :))) Pretpostavljam da ti Balentić predaje CNC :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
grbo legenda...''ozdravi'':lol2: |
http://img198.imageshack.us/img198/1711/dsc05808d.jpg
Pitanje veze bloka, zašto nisi napravio da je blok iznutra nazubljen? |
Citiraj:
Sad će još malo biti slika:D...radilo se na kompu pa moram poslikati i staviti.. |
Respect za projekt :chears:
|
Citiraj:
Vjerujem da ćeš biti zadovoljan i s ovim blokom :) Samo naprijed s modanjem :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |