![]() |
mene još drži, imam temperaturu 38
boli me grlo ali živim !!! |
Imam ja pitanje za vas bolesnike,sta je to mononukleoza
|
Prenosi se kapljičnim putem i jebe te jedno pola godine, u tom periodu zaboravi na sve teže fizičke aktivnosti.:D
|
Ok hvala
|
Citiraj:
Ak te još kaj zanima pitaj. :beer: |
i dok nju imas si barem dva tri meseca na jako jako oštroj djeti
|
Fleks sjedi imaš 5 iz usmenog i još jedna
iz zalaganja !! ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
..heto...mene uhvatila alergija :(...
...i strasno mi je...toliko kisem da me vec boli dijafragma i pluca i trbuh...curi mi nos toliko da bi si najradije ugurala maramicu u nos... ...i jos k tome me boli grlo...i malo sam promukla... :( |
Ja upravo izlazim iz viroze i brda potrošenih maramica a kao najbolji znak oporavka, ukazuje mi se na stolu hladno Nikšićko pivo ( tko se toga još sjeća ? )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fleks...daaaaj...vec mi je stvarno dosta toga...ajd vise prekinite:fuming: s tim da nisam cura...jesam...ZENSKO SAM!!!
ono...bilo je fora u pocetku ali sad mi je stvarno vec dosta toga... ontopic: danas mi je bolje:)...puno bolje...nemam vise visoku temperaturu i nos mi vise ne curi...jako... ali sam i dalje promukla... |
Pas mater! :fuming:
Danas je i mene ćopilo :rambo: |
Citiraj:
Kao što sam več reko. max flu 3-4 puta dnevno. Ak ne voliš max flu 4x dnevno lupocet dozirati po težini (+70kg slobodn 2 tablete do 2.5 svaki put). Najbolji ljekovi za gripu. Čaj sa medom (kupi sluz u grlu) bez limuna najbolje lagani kamilica kolko možeš popiti. :beer: |
...ja sam jaaako promukla...:( ...skoro uopce ne mogu pricati...strasno...
uopce ne znam kako cu danas raditi:confused: |
Citiraj:
|
Acetaminophen is
called Paracetamol in several parts of the world. Cekaj, stani, hoces reci.. :D ..da ta gripa jos traje? Ja sam otisao u apoteku kad je bilo aktualno, kupio maxflu, lekadol i andol i teta mi rekla da ne pijem andol ako uzimam maxflu? wtf? Zna netko vise, ili da se obratim za strucnu pomoc na drugsima? :) |
Citiraj:
500 mg paracetamol 30 mg pseudoefedrin klorid 60 mg vitamin C Ja pijo tu dozu NA PREPORUKU LIJEČNIKA i još sam živ. Kao što sam reko dozirati po težini i godinama. @lifo: Andol ti ne preporučam ak imaš manje od 15godina. Srce ga baš ne voli :D I da nikad, ali NIKAD ne mješaj ljekove, ako ti nije reko doktor. @Bubba: Ja ipak slušam farmakalogiju, znaš... Paracetamol je tu kao blagi protupalni lijek. I smiješ ga uzimat ak nisi alergičan na njega, imaš hepatitis (ili sjebanu jetru na neki sličan način), tešku hipertenziju i ako se liječiš sa inhibitorima monoamino oksidaze |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene je gripa uhvatila u 2. mjesecu. Sad počinje polako sezona alergija. Curenje nosa, kihanje i sl. :(
|
Citiraj:
|
uhvatila i mene gripa tj angina. nis od vecerasnjeg pijanjcevanja.....:( :( :(
|
Citiraj:
|
daj nemoj me plasit, zderem sve ove moguce tablete tipa coldrex lekadol maxflu. nisam jos isal kod doktora namjeravam u ponedjeljak, sad jos nek medicinari strajkaju sljedeci tjedan, ja nemam zdrastvene ....
|
sa psihičkog gledišta
vi uopče niste bolesni , to si vaš mozak samo zamišlja , dakle mislite si na to da niste bolesni , koncentrirajte svoju pažnju na nekaj drugo i zaboravite na bolest i prešla bu :p |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55. |