![]() |
Prvi je bio odlican, ali drugi me nekako i nije odusevio. Vidjet cemo na sto ce ovo liciti, video nije los.
|
Na momente izgleda 'ko nastavak Doom-a (to je u redu), uz dodatak lampice:goood:, ali zabogamiloga, kakve su ono magije ili koji već k...!?
|
|
Odgoda od 2 mjeseca...
http://www.tomshardware.com/news/Horror-FPS-Day-1-Studios-F.E.A.R.-john-Carpenter,11993.html |
E ovo jedva čekam. Jedinica i dvojka nisu bile loše nadam se da će trojka slijediti slične standarde.
|
jedva cekam, vidim spominje se i coop
|
F.E.A.R. 3 Trailer
|
grafički mi i nedjeluje nešto ekstra, al ako bude dobra atmosfera ki u prijašnjim djelovima, onda valja odigrat :)
|
meni po traileru smrdi na još jedan konzola klon... jbg kad je cijela industrija odlučila da nam neće više prodavat nove igre, nego uspomene na prošle. baš vidim na desktopu ikonica od prvog dijela feara (stoji tu 3 godine budući da desktop samo prekopiram nakon format-a;)... odma mi se oko orosilo.
|
jebote kad ce vise prestat stancat te fireve
svaki dio na isti kalup |
da bar jesu na kalup prvoga...
|
|
Citiraj:
|
Pise na vgreleases da je igra izasla 24.5 , dal se zna ista o njoj ?
|
na wiki pise da izlazi krajem šestog
|
Kolko ja vidim trebala bi izać 24.06.
http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-470011.aspx |
ja vidio ovo http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-496818.aspx
|
Vjerojatno greška.
Citiraj:
|
ajde da i ovo vidimo :) |
Igra li ga tko?
|
ja nisam još nabavio (nema za ''kupit'' prave verzije :D) ali čitam po reviewima da je odlična igra.
|
Igral sam ja betu i igra je super. Malo je teze ali puna akcije koja konstantno tjera igru naprijed. Grafika je odlicna, dx 11 i gomila soft shadowsa i vrhunsko osvjetljenje. Mislim da ce bit dosta zahjevno na maksimalnim postavkama. 580 sa 4xaa i max jedva tjera 50 fps,,
|
Čini mi se i da je jedinica bila dost grafički zahtjevna..
|
Jedinca je bila u ono vrijeme jako zahtjevna.
|
S.H.I.T.
:stoopid: Uninstall...
Kakvo je ovo smece ?! Ovo nije F.E.A.R., ovo nema veze sa originalom i drugim dijelom. Pa bolji je Duke Nukem novi od ovoga. Grafika srednja zalost do lose. Zuk los. Main menu uzas. Uvod i prezentacija igre ocajni. Atmosfera i efekti Boze sacuvaj (ni F od F.E.A.R. standarda). Neka trecerazredna xbox/ps pucacina za 13ogdisnjake. Prvi i drugi F.E.A.R. pometu pod s ovom igrom u svim segmentima, ustedite si zivota i vremena i zaboravite na ovo. |
Citiraj:
ima primjera koliko hoćeš |
Problem je taj sta je develper ove igre Day 1 studios, koji kao sto mozete vidjet ima impresivnu paletu napravljenih igara :hitthewal:
A developer epskog prvog i neloseg drugog dijela je Monolith Productions. |
kako tako loše a reviewi gotovo svugdje odlični
|
Citiraj:
|
Igra nije zahtjevna i glatko radi na mom stroju na max postavkama .
Drugačija je od prvoga i drugog dijela (ima prednosti ali i nedostataka) . Nisam puno prešao pa ne mogu temeljitije nešto reći za sada . Mislim da će biti sasvim u redu potrošiti 9-10 sati na ovu igru ali vidjet ćemo ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |