![]() |
a jeste babe nevjerujem :D
gle ako lik voli pecati (srati) neka mu na dusu a ako oce opovrgnuti to sranje molim shot od cpuz 1.26 3dmark-a sandre everesta. I svi mirni |
Citiraj:
Nabacili cipelarku covjeku,jadan. |
Citiraj:
|
Kak je odjedamput čudom nesto...A prije je stalno visio na forumu, dobro, svi smo izvukli zaključak, pa bi ovo sad bilo dobro lockati.
|
Možda je došao do zaključka da mu internet browser ždere previše memorije dokle vrti benchmarke pa ga je uninstalirao :) lol :beer: :beer:
|
Mogu se kladit i da ima takvu konfu da je zvao nekog legu da mu digne windowse.
: Drone : |
A možda...a možda je potom kupio i vremeplov pa ga spojio putem USBa, pa se nije mogao vratit jer mu je ovo napajanje preslabo u ranima osamdesetima, pa je tamo patentirao to računalo i prodao pa je on sad Bill Gates...zato ima na onoj slici tužnu facu, jer je sad star, a mogo je bit teenager:beer:
PS: nemojte pušit u noćnoj smjeni i gledat vizualizaciju WMPa:clap: |
meni je hitno trebala ta matsonic ploca i on uleti da mu treba....
jel on tu plocu kupio na kraju ili sta ???? |
:D
jednostavo sam se morao još jednom nasmijat na ovo... ja imam petijum četri na šest ipo tisuča megaherca i četri gigabajta rama i điforf sedamtisučaosamsto:D |
Nisi fer , cim sam vidio da ima post tu odmah sam pomislio : The Saga continues.....
a ti se samo sladis :) |
tko zna možda se proclocker vrati sa vijestima da je uzeo dualcore amd-a i 2x7800...
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...highlight=kata http://forum.pcekspert.com/showthrea...highlight=kata Nisam si mogo pomoči :D :D :D |
Da lockam temu ili ćemo se i dalje naslađivat na njegovu mašinu...
To nije mogao uzet ni kod cigana za tako male pare |
Ma ostavi na Stand by-u.
Možda se jednog dana dođe ispričat. Ko zna, možda se sad negdje prodaje da skupi pare samo da kupi ovu konfu...:D Da se može vratit:smoke: |
Taj se više ne vraća (s tim nickom) na ovaj forum.
|
Mogu ja nekako dobiti taj nick????
lijepo je biti tako popularan :) |
on je sve sam ne popularan
|
Pa popularan u negativnom smislu , kada se vracamo ovom topicu ili se ekipa prisjeca njegovih mudrosti
|
Našo sam ga pod novim nickom.
BYZZY:D Neznam kaj če mu uz takvu mrcinu p4-1.5 i 9200se |
Citiraj:
|
otkrio se...
ajmo sad po novi account:D |
joj daj polako ste dosadno...lik se zahebao jednom ili vise puta kaj sad bilo pa proslo...izgubi povjerenje...i tesko ce ga opet zasluzit(ako uspije) i dajte vec polako prestanite...(pogotovo jer svaki put kad postate dobim poruku na mail):D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |