![]() |
Ima li tko kakvih savjeta/smjernica/uputa/linkova za povećanje performansi u dotičnoj igri??
Nisam baš zadovoljan kako mi radi na 1280x800, detalji svi na High osim sjena na Medium, 4xAA, 6XAF.. Nekad je 60fps, a nekad i ispod 20-25fps, najviše se to osjeti kad padne noć ili počne padat kiša.. Dok vozim auto na momente nekad naglo ubrza jer padne/digne se fps, inače ne smeta mi toliko na igrivosti ali svejedno me ponekad zna iritirat ta usporenost.. Thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sa njim vidiš folder di ti je instaliran just couse 2 (Program Files x86), pa ga možeš izbrisat. |
Citiraj:
|
Evo i ja zaigrao igru,podsjeća me na Red faction i The Saboteur ima dosta sličnosti.Sloboda kretanja i hrpa misija itd.Ali mi nije ništa posebno.
|
lijepo je vidjeti da su se popravili od jedinice koju sam igrao cijelih 5 minuta
sad da se može malo brže trčati i da se sve zgrade mogu lijepo srušiti uopće nebi čekao Crysis 2 :D |
Citiraj:
|
Nekako se slabo igra ova igra,a? uz toliko naslova koji su izašsli zadnje vrijeme nije ni čudno..
Zar nitko nezna odgovor na moje teško pitanje sa vrha stranice? :( Ste možda čuli štogod za koji patch ubrzo,pošto igra vapi za njim? :) pozz |
neznam kako vama ali kod mene neba wide screen rezolucija za birati...
imam ponudene 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024 i 1600x1200(koju ni ne mogu odabrati) jel jos nekome tak i ako nije kak da dobijem 16:9 rezoluciju tj 1680x1050???? driver od monitora je instaliran, spojen je dvi kablom, i driveri za grafu su stari max mj dana... sve druge igre rade normalno kaj se toga tice... |
mali isprava: 1680x1050 ti je 16:10, a ne 16:9 :)
|
Citiraj:
|
Ja mogu normalno odabrati 1680x1050...
|
Citiraj:
:lol2: jbg. desi se... |
Već se duuuugo nisam ovako zabavo uz PC igru.
Jedinicu nisam igao, tek kad je dvojka izašla sam prvi put čuo za igru, i oduševljen sam, pre dobra mi je. Nerealna, pretjerana, i brutalna, baš kako treba bit u ovom žanru. Grafika je super, iako se poprilično teško vrti na mom kompu-1440x900, AA off, AF 2x, HD shadows OFF, Ambient Occlusion OFF...tek je onda igrivo, sve ostalo na max, al i na tim postavkama izgleda super, probao sam čak i teksture stavit na medium, i isto izgleda OK. Igri bi definitivno dobro došao neki patch, malo da se optimizira engine, i isprave neki sitniji bugovi. Sve ostalo čista petica. GTA IV nikad nisam ni završio do kraja, al ovo ću igrat još dugo nakon što ju prođem. :respekt: |
Definitivno se slazem sa Atraxom.
Igra je bas za gustat. I moram priznat da prvi put kad sam pokrenu se jedva vukla, zaje. na nekih 30fpsa... koma sve u svemu... I od drugog puta (sve na 1920x1200, sv na MAX + AFx16, AAx4) sve leti ko ludo. Ne pada ispod 50fpsa nikako. Tako da je sad jos veci gust :chears: |
da li netko zna kako ugasiti AF u igri ?
minimum što mogu staviti je 2x i da, ne način preko steama, taklo ne mogu :( |
Citiraj:
|
ne mogu čak ni tamo :( 2x je minimalno
što treba sad da se to ugasi ? http://img522.imageshack.us/img522/682/ativ.jpg |
Nekakav UPDATE je izašao, je to netko stavio?
Pokušavam nać INFO o tom update-u ali niš ne nalazim, damn.. Navodno se dođe do nekog dijela igre i bude neš skarano,neigrivo, a navodno ovaj update to ispravlja.. (Ovo govorim iz druge ruke, frend je o tome čitao..) |
Ma zanemarite ovaj "update", sad sam malo podrobnije procitao, to je kao neki "fix", ali prije bih rekao ŠIFRA, da se kao otkljucaju neke stravi u Black Market, nebitno uglavnom..
Kao i onaj BOLOPatchFull, bedastoća.. pozz |
Citiraj:
postavi to pitanje u odjeljku foruma za grafe, jer pravi znalci slabo ovo posjecuju... |
Evo da podjelim ovo iskustvo sa vama..
Nije mi zadovoljavajuće radila igra na određenim detaljima, a danas sam isao malo googlat što znace pojedine postavke, za neke sam vec znao sto znace a za neke sam skuzio da su relativno nepotrebne.. Pa tako i V-sync, koji sam isključio i sa time dobio nevjerovatne performanse, nema zastajkivanja/usporavanja, genijalno.. Isto tako nema ni pretjeranog "lomljenja slike", zapravo jedva ga i primjetim, i to samo jako malo u džunglama što mi uopće ne smeta jer je teže zapazivo osim ako se gleda pri vrhu ekrana i to jako pažljivo.. A da se ne govori kako sad odlično radi u gradskim djelovima,milina.. Inače, svi detalji su na high, DECALS uključen kao i SOFT PARTICLES, jedino su sjene na medium ali i nema neke razlike na high.. Eto, pozz |
@Omerta
čudno da ti šteka ja sam doma na HD 4870 stavio sve na max i štekalo je u 1680x1050 :D onda sam smanjio AA na 2x i AF na 12x i sad radi na 30 (+-5) fps proc je 7750+ i 2 GB ddr2 rama |
mod obriši ovaj moj post , greška !
BTW , ISPRIKA ZBOG POGREŠKE ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ja otkako sam isključio v-sync igra doslovno leti.. |
Hm, ugasim Vsync, i igra se vrti na nekih 40-50 FPS, i to sa max teksturama (bez aa, ssao, point specular i bez HD sjena).
Obično mi sa vsync igre rade bolje nego bez, pa nisam niti isprobavao to. Sa nekih 25-30 se diglo na skoro 50. Skroz fluidno i više nego igrivo. Yay! :respekt: |
Da, baš tako, fluidno i totalno igrivo, ipak je to skoro pa dupla razlika u fps-u, meni je prije radila na nekih 30-40 fps ali je i padala na 25 u nekim djelovima, a sad ne pada ispod 45 fps, igra je živa ludnica, gameplay do bola odličan..
Carl Cox <3 |
Evo taman sam počeo po redu riješavat one vojne baze po mapi (uništavanje silosa, skupljanje onih paketa....), riješio sam par, i sad mi više neda da dovršim ostale. Hoću reć, dođem na recimo 91% na nekoj bazi, moram pokupit zadnji paket (weapons parts npr), i igra se smrzne, moram alt-tabat. Zvuk ode u loop, a slika samo stoji.
Nikakav error report ne baca, niti me zapravo baca u winse, samo se smrzne. Ima li netko takav problem, o čemu se radi? Mislio sam da je do grafe, al probao sam sa dva starija drivera i ista stvar. Ili je ipak do igre, baš joj treba jedan kvalitetni patch. :respekt: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |