![]() |
Citiraj:
:) |
Zna li netko kako dobiti dolby digital ili dts zvuk preko HDMIa? Preko optickog radi savrseno dok preko HDMIa dobijem samo stereo bez obzira sto odabrao u setupu, 6 ch lpcm ili hdmi passthrough
|
Pa ako ti je film dosao sa DTS zapisom klikni na Audio na daljincu (pored subtitla) i odaberi 5.1 ch
|
Odabran je, ali stereo preko HDMIa mogu samo dobiti...
|
Frend ima isti problem. Do telke je. Ona ti nedaje dts na kucno kino pretpostavljam?
|
HDMI ide na pojacalo i onda drugi HDMI od pojacala salje sliku na TV, tako da mislim da nije u tome problem, HDMI ide direkt na pojacalo i tu je negdje problem sto samo stereo pojacalo vidi.
|
Citiraj:
Najbolje ti je spoji si HDMI direktno na TV, a imas digitalni izlaz Coax i opticki (biraj) i spoji na pojacalo. Ja sam tako spojio Coax digitalni i radi savrseno i DTS i DD. |
Ma brine me jer je WD TV prije bio spojen na isti nacin preko HDMI i bio je DD i DTS... Nije mi problem spojiti opticki kabel ali ovo me sad muci :) morat cu se poigrati sa opcijama na pojacalu jos malo.
|
Citiraj:
Eventualno ako ne uspijes malo prodji po njihovom forumu, mislim da je oko takvih stvari bilo pitanja. LINK |
he pogledajte ovo liči vam na nešto http://www.datage.com.cn/product/det/id/39
|
...kinezi dolaze (još ak je i cijena kineska...nadam se ne i "kvaliteta")
|
Nebi se nikad odlucio za takvog bas kineza :D
Ali barem ce mede8er timu dati do znanja da trebaju sto vise raditi na upgrade-ovima jer ovaj uredjaj moze puno vise nego sto trenutno nudi. |
Je li tko probao ovaj uređaj kao NAS i koliko je brzina prijenosa preko etherneta? Meni nažalost ne prelazi 5,2 MB/s (ugrubo malo preko 40 Mbps na 100 Mbps sučelju routera).
|
Ono sto se meni sviđa je i TviX HD N1. Proguglajte ga :)
|
Sljedeci tjedan dolazi beta verzija novog firmware-a.
BTW. U novom Bug-u (br.203) imate temu "Samostalni Divx/Mkv playeri", tamo je i mede8er. Zanimljiva tema, vrijedi pogledati :) |
Evo ga konacno :)
LINK |
jebeno izgleda novi skin :)
nadam se samo da su kvalitetnije sredili music player |
Citiraj:
|
Može li netko od ponosnih vlasnika mede8era poslikati unutrašnjos uređaja u visokoj rezoluciji iz nekoliko kutova, prvenstveno me zanima način pričvršćivanja coolera na CPU jer ako je neki konvencionalan nakon kupnje ću na procesor staviti neki brutalan heatsink, ventilator maknuti a prostora će u kućištu za sada biti dovoljno jer nemam u planu postavljati HDD?
|
nema potrebe za tim ;)
vent nije preglasan, odnosno kod slušanja glazbe/gledanja filma se ne čuje :D |
No no, svaki ventilator se čuje, osobito po noći kada je mrtvačka tišina a to kvari čitav doživljaj.
|
Tko kaže da je na procesoru?
|
Citiraj:
Amen :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno, čak i tišinu između svake izgovorene riječi u filmu remeti vrlo tih ventilator koji je kod većine ljudi na par metara udaljenosti, blizu tv-a. Misliš da je unutra Thermaltake Volcano 7+ ?
|
*Ebo vas ventilator, koje ste fine guzice, ja sam nekidan prodao jedan i tek kad sam liku ugradjivao hard unutra, skuzio sam da ima vent u sebi. :D
2 dana je non-stop radio kod mene u shopu. |
Citiraj:
sala, slazem se sa ninom. Vidio sam ga kako radi kod njega u shopu (nisam cuo nikakav zvuk venta) i stvarno je dobar, u klasi sa WD-TV ako ne i u nekim aspektima bolji. Jos ako se ima neki rabljeni HDD za ubaciti u njega ili kao externi , dusu dalo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |