![]() |
Mene samo zanima hoće li se nakon nekog vremena (igranja MP-a i iskaljivanja ljutnje na njemu zbog kampera i cheatera) miš rasklimati?
Mislim da bi morao biti od CNC-frezanog aluminija da se to ne desi! |
Pa i je sav od metala, pogledaj ja jubitou prezentaciju :)
Nego tko razumije šta on veli onom videu, koja je to adresa nekakvog online store-a, nešto tipa gamestoreshop.net on kaže ali ništa mi ne prihvaća, probao sam valjda sve kombinacije koje su mi pale na pamet ali nijedna nije urodila plodom... Govorim o ovoj prezentaciji: http://www.youtube.com/watch?v=2OdLJ...eature=related |
Citiraj:
Citiraj:
Na gornjem linku na 2:27 kada lik stišće side tipku palcem se vidi koliko je čvrst... IMO metalni vijci i plastični navoji dugoročno nisu baš najbolja kombinacija! |
Citiraj:
|
Miš je prejak
Brijem da uzimam tog Decepticona čim se nađe negdje, e-bay, Links, doesnt matter :D G9 će u bubanj izgleda u mjesecu ožujku :) |
Meni se više sviđa tipkovnica.
Baš bi lijepo izgledala pored novog monitora. :D |
Sto se tice CES-a, ovaj lik koji je opisivao mis kaze da je to sad rucno sklepan mis i da ga jos nemaju u serijskoj proizvodnji. Pazio je kada je koristio one sarafice jer izgleda da mis jos nije do kraja dorađen. Do treceg, cetvrtog mjeseca ce valjda poradit na materijalima i kvaliteti izrade.
|
Valjda se nebu rasklimalo nakon 100-200 sati uporabe.
A tipkovnica izgleda lijepo, a nije ni preskupa. |
Citiraj:
Citiraj:
Ako se miš pokaže dobar bit će tu ubrzo i rev.2 pa rev.3 pa stainless steel edition itd. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |