![]() |
Citiraj:
|
Da vidimo:
1 cure (i sve kaj ide uz to) 2 plivanje (2x tjedno) 3 škola:D |
Citiraj:
NHF:beer: |
Citiraj:
|
škola (moram zapet malo,još 1raz mi osto aonda fax )
izlasci (uglavnom trebe i pijančevanje) sport (nažalost ovo sve više i više odlazi u drugi plan ) sport ( fifa,nba,,rizik,šah,... ):D .... i da komp naravno |
Citiraj:
:D BTW veliki sam Travis Barker-ov fan. Ti? ... 1. Treba 2.hrana i komp 3.izlasci 4.quake i stare dobre igre |
Citiraj:
inače, šljaka, doma sa klincima i ženom, tenis, nogomet, gorespomenuti axis&allies uz galone pive...izrada namještaja :D |
Citiraj:
Inače bavim se sa svim i svačim. Sve ste više manje nabroji na forumu, ali u zadnje dvije godine sam aktivno u DVD-u (dobrovoljnom vatrogasnom društvu). Bili smo i na državnom natjecanju na koje smo se uspjeli plasirati nakon 2 godine mukotrpne vježbe i mnogo ispijenih (hekto)litara pive. Trenutno me to najviše zaokuplja. A i društo je super. Imamo i žensku ekipu. Članice su stare od 17 do 24. To bi bilo više manje to. |
Citiraj:
Najsigurnije je to riješiti ručno. :clap: |
Citiraj:
|
u slobodno vrijeme kad ne visim na kompu, ne bavim se faxom i sl obavezama;
1. cura, 2. motori (cekam pa da dobijem na lotu pa da uzmem ktm-a 990 superduke. :D ). auti, drustvo, kafici - tam sam celi vikend 3. priroda (na motor pa po šumi il s psom) kad mi je stvarno pun k* svega sjednem na neki stroj (najcesce kombinirka) i izvlacim mu mast |
pa pošto je valentinovo, trenutno mi je samo cura na pameti, a i na..
zatim malo učenja (ispiti su nemilosrdni) komp izlazak s frendovima, cuga lagani bodybuilding (home edition) |
Citiraj:
moji idoli: #1= the one and only...The God..The Almighty... MIKE PORTNOY (Dream Theater) tu su i Vinnie Paul, Mike Mangini, Dave Lombardo, Lars Ulrich, ima ih dosta... |
osim kompova... pa... programiranje, igranje igrica...
zeka peka... bauštela (ozbiljno) bajk valjda ću sad zabrijat i na vampire tak da još manje spavam nemam curu (barem mislim.... siguran sam da nemam... ili...uglavnom, nisam slobodan i nemojte mi se javljati s ljubavnim prijedlozima) |
Citiraj:
Onda bi morao promijeniti sig. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da totalni je freak:) Citao sam da kad je imao instruktora u osnovnoj da mu je barker stalno tupio "everything must be flat" pa cak i cinele:) Inace on mi je #1 drummer definitivno posto se nitko ne krece po tomovima kao on.Njegova najveca odlika je BRZINA, jebacka tehnika i osjecaj za ritam.Stvarno je najbrzi i nije normalan, milina za slusat a pogotovo njegove solaze. Ima najjednostavniji drum kit a imas osjecaj kao da svira sa puno vise komponenata. Sto se tice portnoya bash skidam drum solo od njega u winmx-u:D bas me zanima kakav je. :beer: |
Citiraj:
Dream Theater - Live Scenes From New York Dream Theater- Live At Budokan Mike Portnoy - Progressive Drum Concepts Mike Portnoy - Liquid Drum Theater |
...e da...zaboravila sam na gitaru....ucim svirati gitaru...:)
...i kad bi malo vise vjezbala umjesto da sjedim za kompom:cool: super bi svirala...ovak....ne sviram bas najbolje... |
Hmn svi nes uce svirati samo ja besposlicarim :(
Morati cu nesto poceti i ja raditi da pridonosim zajednici :D |
skijaško trčanje(24/7/365), cure, bajk, motor, more....
|
Kad se ne zajeb... na kompu onda sljede druge ali nimalo nevazne radnje:D :
1.Pijača:beer: (Ispijanje velikih kolicina alkohola u parku) 2.Šport i rekreacija(gledanje i posjecivanje tekmi hajduka,igranje šaha i bele) 3.Zalasci u birceve i zajebava.. s frendovima 4.Ganjanje žena. 5.Klađenje 6.Švercanje cigara 7.Slušanje mjuze(azra,pusenje,doorsi,hendrix,danzig...) 8.Povremeno posjecivanje škole:D (zasad 52 neopravdana i 165 opravdana) To bi uglavnom bilo to!!!:beer: :beer: |
Citiraj:
|
gimnazija jebiga, kod nas sa 32 neopravdana ulazis u postupak za izbacivanje ali se toga nitko ne drzi.
Moj osobni rekord je bio prosle godine 178 neopravdana i 348 opravdanih!!!:beer: |
Re: sad Žderonja...
>>>>>>>>
2.Cure, evo neki dan sam pobro ban, i vozim se sa starim u autu i čujem onu pjesmu od Kemala Montena "Nije Htjela"...Samo što se nisam rasplako... Nejede pjesma "Nije htjela..." nego "Nije jela....":D |
Citiraj:
|
Ma to prosle godine je bila ludost ,3 i 4 mjesec uopce nisam isao u skolu a kad sam se vratio nisu me izbacili jer je vec bila pri kraju skolska godina i mislili su da cu otrest godinu,ali sam se uspio izvuc i pao sam samo iz matematike i anatomije!!!!:beer:
|
Citiraj:
|
mozda ide u veterinarsku ;)
|
Veterinarska!!!:beer: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |