PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   kako saznati cija je IP adresa (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174184)

khm 02.05.2010. 12:22

daj ne baljezgaj

Baja 001 02.05.2010. 13:04

Citiraj:

Autor mr-titler (Post 1634624)
kod mene radi, samo treba ponoviti postupak nekoliko puta, i normalno da si siguran da je to IP koji trazis.

Pa vjerojatno radi ako si na istoj lokaciji kao i ISP :D

Meni baca 100 km dalju lokaciju, a i ne daju se takve informacije na web to smo već elaborirali ;)

rodney 02.05.2010. 13:08

pa dobro, taj programcic sluzi samo za
Citiraj:

This program performs an IP address lookup and finds the ISP and country of origin
, sto bi i mogao... ali ne upisujes vrijeme, tako da bas i nema neke veze s temom.. eventualno ce pogodit regiju gdje je netko trenutacno s tim IP-em, ako ga ima uopce.. osim toga, to i nije bas neznam kako tesko, jer ip adrese nisu bas potpuno random..

dtrixxx 02.05.2010. 19:56

Time sto nisi ISP nemozes vidjet tko je imo u to vrijeme taj ip jer ga je do danas imalo 100 ljudi.

Angellus 20.11.2010. 23:43

Da li je moguće otkriti identitet preko IP

Pozdrav,
pratim jedan mjesni portal na kojem ujedno mogu davati i komentare na određene članke npr.kometiram postojeću temu ali prije neg komentiram moram utipkati nekakav kod i komentar se nađe na stranici ispod članka.Zanima me da li je Admin u stanju nekao prepoznati od koga je komentar,u biti što on vidi Moju IP ili što već? Te ako vidi samo IP da li može znati od koga je ?

Ecips Dlo 21.11.2010. 03:04

Citiraj:

Autor Angellus (Post 1783336)
Pozdrav,
pratim jedan mjesni portal na kojem ujedno mogu davati i komentare na određene članke npr.kometiram postojeću temu ali prije neg komentiram moram utipkati nekakav kod i komentar se nađe na stranici ispod članka.Zanima me da li je Admin u stanju nekao prepoznati od koga je komentar,u biti što on vidi Moju IP ili što već? Te ako vidi samo IP da li može znati od koga je ?

Ako ima sudski nalog prema kojem ISP mu mora reci cija je IP adresa bila moze...sigurno postoji neki nacin da se sazna al rijetke osobe to mogu napraviti (o.p. haker/cracker)

I da...procitaj koji put temu prije nego sto ko padobranac napises post..OVAJ post ti odgovara na tvoje pitanje

i jos nes...to sto si unosio kod to ti se zove capatcha i sluzi kao antispam zastita ;)

Angellus 21.11.2010. 19:17

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 1783382)
Ako ima sudski nalog prema kojem ISP mu mora reci cija je IP adresa bila moze...sigurno postoji neki nacin da se sazna al rijetke osobe to mogu napraviti (o.p. haker/cracker)

I da...procitaj koji put temu prije nego sto ko padobranac napises post..OVAJ post ti odgovara na tvoje pitanje

i jos nes...to sto si unosio kod to ti se zove capatcha i sluzi kao antispam zastita ;)

Teme,naravno, svaki puta pročitam no nije mi svejedno da Admin skuži po IP-u vlasnika računala koji komentira. Zato i pitam da li osim IP-a ima nešto po čemu bi mogao prepoznati komentatora. Znam da može po IP prepoznati providera ali to mi nije bitno.
Inače portal je u susjednoj državi.

Drift_King 11.12.2010. 10:55

Kada mi je hvatalo prijatelja zbog necega sto je poslao u SAD za manje od 3 sata su mu pokucali na vrata...(naravno oni su bili policija, a sa sobom su donijeli pecatirani papir iz FBI odjela za antiterorizam) Uglavnom ne moras se muciti da "hakiras" neciji IP, trebaju ti supermoci...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58.