![]() |
Citiraj:
strpljivo čekam..... |
Mafia II, Assassin's Creed II i mozda eventualno neki novi naslov starih "legenda" za kojeg jos neznam :D
|
Od igara koje ne bi trebale razočarat: Half Life 2 episode 3 i Alan Wake :) naravno Diablo 3 se čeka ali sumnjam da će izaći 2010...WoW je učinio svoje...
|
Expanziju za LotRO i eventualno neki čistokrvni Rally al za to ne vidim blistavu budućnost (u Dirt2 mi je neloš rally dio al sve ostalo je sranje na kubik)
|
Splinter Cell - Conviction :zdero:
|
Arkania - A gothic tale
Drakensang 2 Demonicon |
- Crysis 2
- Mass Effect 2 - Star Trek Online - Assassins Creed 2 - Battlefield : Bad Company 2 - Aliens vs Predator 3 - Starcraft 2 - Just Cause 2 - Call of Duty 7 (Vietnam) - Dark Void Star Trek neutral zone 2 - hoće to izać u sljedećih 100god? Star Trek Bridge Commander Mod -> kobayashi maru 1.1 |
Mislim da je to manje više to, bar za te znam. Ako izađe koji western onda i to :zdero: |
Mafia II
Batman : Arkham Asylum 2 :zdero2: |
c&c4
|
Mass Effect 2, Star Wars: The old Republic i Dantes inferno zasad, ostalo budemo vidjeli :D
|
- Crysis 2
- Assassins Creed 2 - Battlefield : Bad Company 2 - Aliens vs Predator 3 - Starcraft 2 -Novi cod ako izlazi - Mafiu već dugo i možda još nešto a da ni neznam da bi trebalo izaći |
Mafia II
Asassins Creed 2 Splinter Cell Convition |
Citiraj:
|
A kvragu, a ja zabrijal već da bude izašao za PC, nisam ni vidio da je za konzole samo... :(
|
Nek izadu 3 postene igrice i super :).
|
novi stalker,mafia 2,bad company 2
|
Mafia 2. CoD serijal je nažalost svaki sve gori, do 4 je ok ovo dalje ubi bože. Baš me zanima šta će biti od 7-ice...
|
mafia 2
|
|
Battlefield : Bad Company 2 ce drzati dok ne izadje Starcaraft2, a dalje ce mo vidjeti...
u međuvremenu bi se mogli razbacit assasin i mafina novi Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se ocekuje Just Cause 2?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mass Effect 2, ekspanzija za Dragon Age i Warhammer mod za Medieval II:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:nuts: Zaboravio na to Ufff. Dakle popis se malo produžio - Mass Effect 2 - S.T.A.L.K.E.R. CoP i hrpa modova :) - CoD 7 - C&C 4 Pa i Mafia 2... |
CnC Tiberian Twilight i AvP 3 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |