![]() |
Ma isplati se dati svaku kunu za neki hd reciver. Samo ako kupujete nemojte se zeznut
kao i ja i kupiti azbox. Mozda ce to biti dobar reciver kad ga i ako softwerski dotjeraju. Uzasni su sto se tice podrske. Sa optiboxom nemam iskustva ali sam cuo da je Koala ok. Jeftin je. A navodno ima i E2 za njega. Moja preporuka je dreambox Dm800hd klon. Imao sam original , sada trenutno koristim klon. I mogu reci da razlike nema. Samo treba paziti koji image se ubacuje u box. Ima par vrsta sim-a u klonu ali svi rade ok i za svakog ima hrpa novih imagea. Meni je jedini problem naci dobrog providera za Cs. Ako nadem nekog kome sky ita radi dobro , trza mu neki drugi paket. I tako u krug. Najbolje je kupiti original karticu , sto bolju i razmjenjivati je sa drugima. Tu naravno treba nekog znanja ali ima i za to uputa po netu koliko hoces. A ako netko bas nema ni 500 kuna za dm500 onda je i skystar2 dobra za Cs. |
ma 800-ica kinez ponekad ima problema sa tunerom,uglavnom orginal je ipak bolja varijanta,npr,sad je DE team izbacio podršku za USB DVB-T,tako da preko usb stika na 800-ici dobiješ i zemaljske programe,a ta opcija ne funkcjonira na kinezu
čak je dobar sad i vu+duo,isto je DE team odradio odličan posa i za taj reciver i radi ko sat a što se CS-a tiče,to je rasprava koja se može vodit u nedogled postoji komercijalni cs i onaj nekomercijalni,onaj ko se niti malo nerazumi ni u kompjutere ni u ništa drugo tome je jedina opcija plaćanje,a mislim da svatko ko se bar iole razumi u tehniku i kompjutere,taj cs može dobit i džabaluka,pogotovo jer još uvik postoje i forumi na kojima se može dobit i ta linija gratis,pa onda postoje i još neke opcije,uglavnom,kažem može se o tome danima i danima |
Nije istina da na klonu ne radi dvb-t usb. Na dream elite BH 1.3 radi i to na svim verzijama sima. Slazem se da je manje tlake sa originalom ali kad se covjek uhoda sve je to isto. Original dm800 i vu+duo su malo preskupi. Covjek je trazio nesto do 1500 kuna.
|
Citiraj:
link |
možda je bolja opcija loviti mms strimove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radi. Ma radi sve ko i na originalu samo se treba malo potruditi i pronaci.
http://www.sat-universe.com/showthre...=142424&page=8 |
super, bitno je da radi, nisam zna da je izaša i patch DE imagea
|
Ima svih imagea kojih ima i za original. Zasad nema razlike izmedu klona i originala.
A hoce li biti Adios Amigos ili nesto slicno vidjet cemo. |
|
a evo negdi san pročita da ovaj zadnji patchirani 1.3.3 sadrži i sim bomb??
|
Ma ne. Ja ga imam vec dva tjedna i sve normalno radi. Jucer sam stavio Gemini 5.0 i sve radi ko beba. Nemojte vjerovat bas sve kaj neko napise. Aj stavi molim te link gdje si to procitao.
|
ma neznan točno di je to bilo,naletio san na jednom forumu,da me sad ubiješ neznam na kojem je
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |