![]() |
Čestitam na pobjedi ;)
|
Evo ljudi da vas pozdravimo :beer: Prije svega hvala svima na lijepim cestitkama :)
Upravo smo se vratili, i crknuto smo umorni. Sutra put kuci u popodnevnim satima :) Inace, konkurencija je bila zestoka, a mi smo imali i malo srece u cijeloj prici. Prvi smo bili ja i Quake, za prvim glavnim stolom, a max i Bullet su radili na utjesnim stolovima, pa su i oni pokupili 2 i 3 mjesto, te vrijedne nagrade, kao i mi. Sve u svemu dobro je proslo, ima hrpetina slika, bio je i Kreso s PCE i Denis BUG-a iz HR pa ce citava stvar biti popracena sa velikom kolicinom slika i teksta, a mi cemo napisali svoj vlastiti osvrt na nase prvo vece i vaznije natjecanje gdje smo predstavili Hrvatsku u dobrom svjetlu :) Najbitnije od svih nagrada, jest spomenuto predstavljanje Hrvatske u OC svijetu, ali i nama upoznavanje sa ostalim velikim clockerima iz nase regije. Evo ljudi idemo sada spavati pa se cujemo :beer: |
Svaka vam dala :care:
Čestitke! |
:chears::chears:
|
Svaka čast dečki.
Požega FTW! :D |
svaka cast, iskrene cestitke..
|
Požega rastura, još da sam ja bio, gdje bi nam bio kraj :D :D
|
Citiraj:
Očekujemo cjelokupan članak sa slikama i rezama kad se dojmovi malo slegnu :chears: |
Čestitke ostalima i susjedama
|
Svaka čast :chears:
|
Bravo, čestitke svima.
|
Cestitke svima!:goood::beer:
|
:goood::chears:
|
Svaka cast decki!
|
Svaka čast dečkima na rezultatima ali i domaćinima na organizaciji i pomoći našem timu! Nagrade su i više nego zanimljive samo neka paze da nezapadnu u carinarnici :D
|
Citiraj:
|
svaka cast, osvjetlali ste obraz hrvatskog overclockinga:goood:
respect |
Evo vam link na slike:
http://rs302.rapidshare.com/files/336788281/AORT.rar |
Čestitke svima! Stvarno impresivni rezultati! :)
Btw. tnx na slikama Gx25, ali ja ih neuspjevam skinut. Zadnjih par tjedana/dana nemogu skinut ništa s RS-a, non stop javlja da su slotovi puni. Kakti. Đubrad. |
Citiraj:
|
Čestitke dečkima,good job.Fotke sam skinuo bez problema.
|
Citiraj:
Mogao si ih uploadat na zippy ili megaupload :D |
ja bi ove dvije asusice :D :D :D
|
uu..koje asusice...:D
magarac daj jer ima još kakvih slika tih asusica :) |
Citiraj:
|
Jedna bi ti bila dosta :D.
Opake reze,opak event,samo tako dalje :beer:! |
Opet error :(
|
Tek sam sada skuzio ko je pobjedio i da je uopće gotovo!!
Čestitke :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |