![]() |
Pa ako prodaju 50 000 kompova isplati im se uštediti 50$ po kućištu. A kao da je alienware nešto posebno. Isto kao Gainward. 5% bolje performanse 20 % "bolja" cijena.
I jel netko na kraju kupio to kučište? |
Citiraj:
|
mozda i nije onako lose kako smo mislili. bas cu ici vidjeti ovih dana. makar ne volim vec "sredjena" kucista, iako sam uzeo Chenbro :)
sad ciljam na nesto drugo, nesto sto ni nema oblik kucista. skuzio sam da vise nemres/nemrem nist smodat dovoljno kewl da nekoga zadivi. zato smrt kucistima. |
Hmmmm...a pogledajte ovo kućište....
http://www.maxmodus.com.hr/artikl.php?id_artikl=01559 |
Citiraj:
|
da, bas sam se u ponedjeljak vozio tramvajem pored maxmodusa i vidio ta kucista u izlogu.... :)
|
Ovo crno je za prste polizat...:D
|
Da, ali ovdje idu tako daleko da čak piše "Alienware". Znaće ne kučišta koja nalikuju na Aliene, nego baš Alienware. Čisto sumnjam u tu izjavu, no tko zna....možda, možda....
|
odes i pitas
:D |
nakon što sam vidio Laptop od prijatelja, nekakav Nexcon, i kad mi je onda fino pokazao i dokazao da isti takav laptop prodaje Alienware pod svojim imenom, uvjeren sam da isto rade i s drugim stvarima..
Po čemu je Alienware tako dobar? po ugrađenim komponentama? pa stvarno je problem ugraditi u kućište najskuplje nove komponente od renomiranih proizvođača... athlon Fx, giga rama, 6800ultra.. pa takav alienware može svatko složit.. ista stvar, samo druga naljepnica gore...... recimo GABREWare! ;) |
Citiraj:
|
vidim cak i tu u rijeci su dobili ta kucista, ali bez ikakvih naznaka da je alienware kuciste, na cjeniku pise samo "gamer kuciste":D
|
Vidio ih u linksu, ali nema na cjeniku?!? :confused:
|
meni ta fejkerska kucista uzivo izgledaju totalno jadno, ja sam vidio ovo jedno... e, a boja je tako smijesna... nije ni zelena a nije ni zlatna, nego nest izmedju.:rolleyes:
|
Alienware?
Zanima me ako netko zna kolka je ustvari prav cijena konfa od alienwarea jer svugdje pise cijena od tolko i tolko i zasto ne pise na nekima kolko ima rama i koja je graficka??????????'
|
kako nepiše?!?!? sve piše...a i možeš sam složit i piše cijena
|
Kao što seth kaže, sve možeš složiti sam..samo sumnjam da ga možeš kupiti..tj. da dostavljaju i da ce se to poslije naših lopova i njihovog poreza na budale isplatiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |