![]() |
Citiraj:
normalno kad ea i nvidija sobotiraju ati u vecini igrica kako i samo ime kaze :D meni zablokira vec na pocetku cekam patch slika stane zvuk ide dalje |
Ja sam s druge strane čuo kako Nvidia i EA već neko vrijeme plaćaju PC Eskpertu i korisnicima masne pare da pišu okolo kako imaju problema s ATI-jevim karticama.
|
Evo ja nikakvih problema nemam sa igrom, sve ide glatko.
Postavke su na sve max i rez 1920x1080. FPS 50-60 |
Citiraj:
|
Citiraj:
The BETA patch was designed to address some of the key issues with ATI & Nvidia graphics cards and resulting freezing issues. We are aware of and committed to providing extended support for other PC issues being reported & want to ask you, the community, to help keep those reports coming in. I will be opening a new thread on Friday that will play host for anyone with direct feedback on the released BETA patch & I would like to request everyone reporting issues follow the below guidelines. By following these steps we will be able to better determine what is going on & reproduce the errors you might be encountering here at the studio & hopefully address them in updated patches. Summary: A brief description of the problem you have encountered. (Example: Screen Freezing or Game Crashing to Desktop etc…) Problem Description: The defect explained in more detail. (Example: What were you doing, where are you at in the game, what actions you were doing when the error occurred) Reproduction Method: How to reproduce the bug through a series of concise and complete steps. (Example: 1.) If you go to this point in the game 2.) Do this action 3.)Than you run over to this point 4.)Than the error will happen.) Hardware Configuration: CPU: (Intel or AMD) & CPU name GPU: ATI or Nvidia & the series & driver being used Memory: How much is your system reporting Hard Drive: How big is the drive the game is installed on & how much space is left? OS: What version of Windows are you running? (Example: CPU: Intel Core i7 920 2.66GHz GPU: Nvidia 9800GTX – Driver 192.56 Memory: 4GB Memory Hard Drive: 500GB HD with 256GB of Free Space OS: Windows 7 Ultimate 64bit) Reproduction Rate: Did it happen just once, some of the time or all of the time? (Example: This issue happens every other time when doing the above reported steps) Comments: Any extra information that you want to add that didn’t fit into the above spaces. *Download and use of the Beta Patch requires acceptance of an End User License Agreement |
Ako netko zna da mi pomogne :D. Sorry za malo velike slike.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d9fdfd44.jpg Dali netko zna kako ovo rijesiti jer sam bio i gore i dole i nisam nista vidio da se more unistiti ili pokupiti. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_72cdd3d8.jpg Dali znate koje lokacije za skrivene aute jer sam samo 1 nasao a da nije od utrka. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e8faf229.jpg I dali znate kako ovo tu rijesavati jer sam pokusao ih gaziti i nije nista registrirao da sam ih odveo u smrt. |
za ovaj mayhem prvo trebas bacit 5 nacia sa tornja a onda ces dobit da ih moras zgazit 10 ili 20 ne sjecam se.
Nego kak si pobjego sa level 5 alarma? 4 bez pol frke pobjegnem ali 5 me onaj avion ganja |
Taj treci sam kupio. A imas i neprobojan auto za voziti pa ti dobro dođe. :D
|
Još malo problema :-)
Da li se netko suočio s ovim:
Dakle, konfiguracijaje u sig-u: ATI + Win 7 Igra radi savršeno sa zadnjim patchom, no u nekim dijelovima grada, pada aktivnost GPU-a?!?!?! Okrenem se prema ajmo reći sjeveru i GPU radi na nekih 80-90 posto, dok krenem prema jugu i aktivnost padne prvo na 20% pa na 0%... i imam strip... :wtf2::wtf2: da li je to netko dozivio? |
dakle vidim da ljudi imaju ovakvih problema kao i ja, točnije kada idem gledat full mapu sve stvari mi se pomaknu izvan karte i potpuno je neupotrebljiva za markere misije i sve ostalo. :S Uglavnom igram na rezi 1920x1080. Ima li kakvo rješenje za ovo ? I da, instaliran je 1.03 patch
http://img141.imageshack.us/i/sabote...252009280.jpg/ http://img141.imageshack.us/i/sabote...252009280.jpg/ |
|
Citiraj:
Jedan od najsmješniji ljudi na netu :D |
Igra me ugodno iznenadila,igram ju vec par sati ;)
|
Ja sam sve one perkove otkljucao i sada jos igranje s onim tockicama po gradu. :D
|
Jel netko presao cijelu igru? Koliko treba igrat da se prođe ''glavni'' dio?
|
Igrica je relativno kratka ali ove sporedne stvari poput skupljanja tih perkova i rijesavanja svih tockica na mapi traje jako dugo. Meni je jos ostao samo jedan dio grada za rijesiti.
|
Ja sam tek ubio onog tipa snajperom kod crkve...:D
Ocekujem jos 5 sati vrhunske zabave |
Citiraj:
|
Poznato je da igra ima problema s ATi karticama. Pričekaj još patcheva, to je jedina opcija.
|
Muke
Citiraj:
Pozz |
Citiraj:
|
Evo baš sam malo danas odigrao igru i na početku je ful zbunjujuća dok se ne pohvata konce...dalje je laganica...a igra najbolje opisuje : gta IV s assassins creed elementima tijekom drugog svj. rata u parizu rađen sin city tehnikom dok se ne "oslobode" određeni djelovi grada
|
Evo odigrao sada pola ure igru, i izgleda ok. Posjeća me po kretnji i vožnji na Godfathera. Onako ok zasada šta sam vidio. Nemam previše vremenea za igrat ali definitivno ostaje na HDDu.
|
Moram se malo BUMPat :)
Igra je prejebena, igrao sam je nekih 2 dana i očarala me. Ima sitnih bugova (koje će ispravit, bar se nadam), i stvarno je preigriva. Meni odličan spoj AS i SC, samo bi volio da ima više SC šema :) Stvarno prepruka ko nije igrao ;) |
Slučajno sam jučer navećer naletio na review igrice (KLIK) i onak se čudim kako nisam do sad naišao na to. Samo me muči što mi faks idući tjedan počinje a u Zagrebu nemam komp nego laptop :(. Moram nešto smislit. Javim dojmove kad nabavim.
EDIT: Odigrao nešto više od pola igrice i iskreno baš mi se svidjela, je da ima mana ali solidna igrica za odigrat. Najviše mi vuče na Mafiu. Penjanje po zidovima/kućama/zgradama u svemu me začudilo jako i to je onak trashasti dio igre ali nije da kvari previše sveukupni dojam. 7/10 |
Evo nakon dosta vremena sam opet instalirao igru ali me sada smeta sto mi je Draw Distance preslab...da li postoji rjesenje za to?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:37. |