![]() |
Nema office-a u ponudi nitko
Ja sam na TVZu i imam MSDN acc |
Citiraj:
|
Na FER-u je dostupan access, project i visio. Cijeli office - nije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma nema nigdje cijeli office, ljudi se slucajno zaletili :)
|
Na Veleučilištu zasad nema niš! Tj nije dostupno još.
|
Sveučilište u Rijeci, Odjel za Informatiku, nekad bilo pod filozofskim, više nije :respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj pa ćeš vidjet di piše. Stvar je da je licenca prilično ograničena, i da imaš problema čim promjeniš grafu, a kamol cijelu konfiguraciju :fuming: |
Osobno sam promjenio grafičku i procesor (ne istodobno) i windows 7 pro najnormalnije dalje radi i naravno, aktiviran je.
Ali me zato počinje brinut promjena harda koja će bit uskoro. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
pretpostavljam da je kod prve aktivacije cd windowsa na njega nešto označeno to jest na fizički cd medij nešto zapisano ,kad ne može instalirati na drugom pc.u
|
Nisam znao koga da citiram jer većina vas priča gluposti.
Što se tiče MSDN licelce za Windows, kod instalacije na drugo računalo ne morate nikom ništa govorit. Znam jer sam zvao. Ko ne vjeruje nek nazove 0800300300 |
Citiraj:
Mene je sedmica zajebavala i to dobrano. Sa XP-om nisam imao problema nikakvih :) |
jedini problem kod MSDNAA sedmice mi je bila nemogucnost aktivacije windowsa sa iskoristenim key-om :D
mijenjal sam i diskove, procesor, maticnu...ma sve je radilo :) |
pozz ljudi.
ovaj msdnaa program ovisi o faksu, a ne o ministrastvu jel tako??? znači faks plati 500 dolara ili koliko već i mi dobijemo pristup software-u?? |
Citiraj:
Iako vecina fakulteta, IME, jos uvijek nesmetano azurira i koristi MSDN AA licence i pristup softveru... |
Citiraj:
tnx na linku. evo danas bio na faksu(šumarstvo) kod administratora i veli da on jos nije nista dobio od ministarstva da je produženo. što se tiče ključa veli da se to samo odnosi na računala na fakultetu koje studenti mogu koristiti. znači nema za kućna računala. velim mu za msdnaa ,al on ne zna dali to može faks napraviti(sklopit ugovor s microsoftom). evo zvao sad službu za korisnike od microsofta i on isto ne zna zašto mi je administrator to rekao jer koliko on zna ugovor se koncipira tako da student može licencu koristiti i kod kuće. sad sam konfjuzd.... |
admin na faxu ti nema pojma :wtf2:
MSDNAA licenca se moze normalno koristiti doma, ja ju koristim vec oko 2 godine i nemam nikakvih problema. |
Citiraj:
|
Ne znam kako ti je brat dobio kljuc za office ali za win sigurno mozes dobit key. Trebali bi ti to ljudi na faksu malo bolje proucit i raspitat se kako je to rjeseno na nekim drugim faksovima.
|
Citiraj:
Ja sam na TVZu (Tehničko Veleučilište u Zagrebu). Probaj nazvat microsoft i vidjet sa njima kak to fax dobije |
Sa MSom fax sklapa ugovor. Kada oni sklope ugovor za MSDNAA, ti dobijes MSDNAA user i pass i ono sto skines mozes koristiti gdje hoces. Ja kod kuce koristim W7, a za svaki slucaj sam skinuo i XP i Vistu i jos neke programcice (kljuceve za njih) koji su mi bili korisni sa liste.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
hvala svima... vražja birokracija... |
ja sam i na desktop i na laptop instaliro win 7 x64 sa msdnaa, isti kljuc znaci i normalno radi oboje, oboje je aktivirano. ne kuzim oko cega se brinete. probas jel ide, ak ide super, ak ne ide tlacis admina u skoli za drugi key. al mora ic.
|
Citiraj:
Mislim da je limit na 3 računala istovremeno, za više aktivacija treba zvati MS hrvatska za dodatne ključeve. |
Meni je MSDN zakon
Od tam sam skinul i Vistu i xp i 7 i sve radi super. Nisam siguran al jedne windowse možete instalirati na 3 kompjutera, nisam sprobaval al mislim da negdi piše. Da, na jednom mi riknul hard s vistom x64, pa nisam znal reaktivirati al budem zval u MS, pa budemo to valjda nekak riješili |
To za tri instalacije vrijedi za Windows XP. Od Viste nadalje: jedna licenca - jedno računalo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |