![]() |
@Bluefluid:
Od skillova su najkorisniji slash kao primarni napad i titan stomp kao aoe attack, pogotovo na većim težinama. Slash već i s jednim jedinim skill pointom bez problema zamijeni običan attack (pogotovo za dual-wield buildove) jer napada s oba weapona u isto vrijeme ispred lika u radijusu 180° te se računaju bonusi i efekti od oba weapona (a ako jedan weapon scorea critical računa se za oba weapona budući da je jedan attack :) ). Meni ustvari glavnina damagea dolazi od titan stompa koji radi kojih stotinjak damagea fiksno + 115% DPS-a od oružja, ima knockback (razbacuje enemyje daleko od mene, super za bijeg iz gužve) i preko 90% šanse za stun na 3 sekunde. Debelo underrated skill kojega koristi jako malo ljudi. Devastate je efektivno slash attack koji koristi jako puno mane i ako nemaš puno mana potiona ili itema koji imaju mana steal per hit ga možeš zaboraviti. Ulupao sam po jedan point u thorns auru, frost shield i slash, više nema smisla mi, a zmaxao titan stomp, armor, martial weapons, dual wield i critical strike. |
Lol, ovo je masakr.
Lvl 5 zraka + lvl5 elemental damage buff + onaj sentry crystal + onaj meteor ... sve umire unutar 1-2 sekunde :D |
hehe,
evo, ja sam slucajno saznao od kolega za torchlight :) stvarno je impresivno kako jedna igra od samo 500-tinjak megabajta moze biti tako zabavna i zarazna. Poceo sam je igrat danas posljepodne i fakat je zarazno. Sad sam cca lvl 16 i najrađe bih igrao dalje, ali sam dosao sa jedne feste i mislim da bi se nuspojave u razvitku lika vidjele xD. Sve pohvale autorima igre, od muzike do dizajna lvl-a. Preporuke svima h'n's fanovima :) |
Igra stvarno zarazna na lvl 30 sam za barbarinom i zakon je, ja sam kod njega punio ono zaletavanje, criti,magic find,frost shield koji je jako koristan i sad sam krenuo dual-wield punit
|
Ova igrica ima beskonaćno puno katova kad završite priču, prešo sam ovih 35 i još 17 u tom beskonaćnom, navodno je max lvl 100, ali kvaliteta equippmenta raste i dalje pa vaša snaga postaje zanemariva.
|
Koliko je dug main quest, mislim koliko sati otprilike treba za zavrsit igru?
Ogromni sam fan obcinog Diabla (tesko da ce izac bolja rpg igra od D1 za mene:)), ne toliko dvojke, tako da me ovo sa jednim gradom i zalazenjem sve dublje i dublje u planinu totalno odusevljava. Nisam toliki fan nabijanja levela i level upanja u nedogled, tako da se nadam da igra nema 450 levela i minimum od 45 sati igranja da se prodje :) |
Trine me je razveselio bio ove godine... Vidim da je ovo slično, nadam se da će me i to.
|
Citiraj:
Savjet: krenut od very hard odmah s početka. |
Uh evo nastavio ja nakon nekog vremena sa svom Alchemistom, sad sam 30 lvl. Jel uspio tko složit kakav set, ja idem na Magnus set za alchy-a, zasad imam samo staff, ali vraski dobar, 720 dmg + razno razne picaboce :D
|
Evo nakon ove vase diskusije o Torchlight-u i ja cu je probati.Kazu da moze na moj kompjuter sto se tice grafike i ostalog.
Samo nikad nisam igra RPG igru pa ne kuzim sta vam je taj loot sto ga kao ima previse?Ali u svakom slucaju probam pa ako bude zanimljivo zasto ne?! |
loot ti je ono kaj izbace neprijatelji dok ih koknes - zdravo seljacki objašnjeno :D
|
Evo prešao sam main story line, odnosno roknio sam Ordraka i sad sam u gradu. Kud sad, ja bi dalje, di se ide u Endless Dungeon?
I kako funkcionira retire? Jel kad se retire-am moram napravit novog lika i onda on počinje s većim levelom? |
Citiraj:
kod ulaza ti stoje dvoje npc-ja, koji ce ti davat kvestove za tu endless tamnicu |
Citiraj:
|
Citiraj:
u inventaru, tab - fish, samo kliknes desnom tipkom misa na ribu i nahranit ces ga imas razlicitih riba, svaka riba transformira peta drugacije, s razlicitim sposobnostima i to traje određeno vrijeme samo |
Zanima me, a ne mogu nigdje na netu naći, da li ima načina da se ubace emberi na određeni način u sockete pa da se dobiju posebni atributi?
Nešto tipa runeword-i u Diablu 2. |
Na koji nacin poslati psa u grad?Kako pokupiti novo oruzje i staviti u obje ruke ?
|
1. Pokraj imena imaš ikonicu s većicom novaca, to je Sell tipka i prodaje sve što pet ima u inventoryju.
2. Mislim da samo item opremiš liku u drugu, slobodnu ruku (glavno da ti lik ima dosta velike statse za oružje i da nije 2-hander). |
Citiraj:
Opet kad mi zapne budem pitao.:goood: |
eto samo jedna riječ :
uuf kak je dobra :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |