![]() |
lod ne utjece na am3....
|
LOD nema veze sa AM3 benchom ;)
|
I da utječe, to nije zabranjeno kao niti u jednom drugom testu...ne drobi.
|
LOD itekako utjece na rezultat i da, zabranjen je i od strane futuremarka i od strane hwbota
|
Nemoj se praviti pametan u nečem o čemu očito nemaš blage veze, just a friendly hint ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne pametuj previše ako već neznaš o čemu pričaš... |
To što imam 10 postova a ti 10 000 ne mora značiti da znam manje od tebe. tako da nemoj suditi po postovima
Gore sam pod lod mislio na mipmap što spada u tu kategoriju. znam da je mipmap strogo zabranjen, a u zadnje vrijeme dosta ljudi zabranjuje na natjecanjima lod. isto tako lod utjece na rezultate ne puno ali utjece. U novim programima fm je to oemogucio, ali probaj 05 testirati s i bez loda... Uostalom testirao si pa znas i znam da ti to nije nepoznanica ;) Ono gore je bila sala, sta ste svi neki napadni odmah Citiraj:
|
OCeri ne vole kad im se pljuva po tvikovima :D
LOD i mipmap ne spadaju u istu kategoriju jer mjenjanje stupnja grafičkih detalja i ubacivanje "nove" jednostavnije i nezahtjevnije slike koja napucava FPS u nebesa nije isto. A i samo 05 i 01 profitiraju od LODa stoga netrebamo dalje ni pričat o tome... btw. nisam od onih koji sude po postovima, već po onome što dotični tupi tu :) |
Zna i AM3 profitirati od lod-a, ali malo
Ok, mozda imamo malo razlicita stajalista, ali lod i mipmap su meni isti tako da... |
Citiraj:
:eek: Jel ti želiš spaliti procesor? :eek: i7 ima memorijski kontroler u sebi, pazi šta radiš :stoopid: Koliki ti je VTT? (kod Asusa QPI/DRAM voltage?) |
Kako mi je bullet rekao treba bit razlika do 0.5 V :D, neki to jos neznaju
Citiraj:
|
Da, ali nontheless, 1.9V na Nehalemu je čista lutrija
|
Da mu nije pobjeglo slucajno?Taj 1.9v...
|
Što je vama ljudi dragi??? :stoopid: Ne gledate ss uopće, template nije jasan? Pa 1.9V je voltaža memorije :lol2: Btw. ide edit rezultata sada ;)
|
1.9 to ti je malo prepreviše...kad satviš preko 1.66 već ti u biosu javlja da je riski (mislim na memoriju)
evo dodana slika http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_dc7ee9a6.jpg |
Citiraj:
Pa to i kažem :kafa: 1.65V je max što specifikacije, pa i iskustva kažu, sve iznad toga je ludost i nije se za igrati |
LOL, ma pustite me, klaunišem se opet, ovaj ami bios me još zbunjuje, nešto sam krivo gledao :D Voltažu memorije uopće nisam dirao, na auto je, dakle 1.5v :)
Citiraj:
1.5v - moj konačni odgovor, kao što rekoh ami bios - ja zbunjola na kvadrat :D |
Citiraj:
|
Bogami lijepo se GTX-ica clocka (od XFX-a ne očekujem ništa manje), imam i ja jedan bolji rezultat u rezervi ali malo je slabiji od ovoga, moram još poraditi s novom memorijom pa se možda da još nešto malo više navući :) Kad slijedi napad na 3dm06 listu?
|
Evo 3DM06:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=578 A mora se tako OC-at kad je bila na 1.325V :D Doduše, bila je i na 1.35V koliko max daje MSI Afterburner, ali joj nije više pomagalo. |
Citiraj:
|
Bravo maX. :)
|
Citiraj:
Kad zahladi još vani vjerojatno bi išlo no budući da sutra kartica odlazi... Citiraj:
A što sam postigao sa procesorom možete vidjeti na ovom linku: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=366 |
Citiraj:
|
jesam, rezultati su uglavnom to negdje
bolji su kad memoriju malo spustim (cca na 1080-1090 MHz) inače, imam i nešto bolji rez ali sa većom frekvencijom proca, pa je to normalno. Koliko dizanje PCI-E busa (ako uopće) ima uticaja na rezultate ?? |
Citiraj:
Vidim da koristiš Asus Turbo V, koliko ti se puta smrznuo komp dok si dizao BCLK procu? :D I što je s onom pričom da ne bi nikad kupovao fensi šmensi RAM tipa Corsair jer ne vrijedi to tih para i sad tu neki Dominatori zabodeni na Rempejđicu? A đe su Muškini? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, koristio sam Asus TurboV jer mi je SetFSB kenjao i začudo, savršeno mi je radio program. Nije mi se niti jednom smrzlo bilo da sam mijenjao napone ili BCLK. A što se priče tiče... A čuj, došao sam do zaključka da mi nebi škodilo da skočim sa 3GB na 6GB rama, a budući da sam ih dosta jeftino dobio onda nisam mogao propustit takvu priliku :D Mushkini su čekali na stolu, išao sam vidit što otprilike mogu Dominatori :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |