![]() |
Citiraj:
nakon udarca ne vibrira 2-3 tjedna mozda i kod tebe to upali:) |
Citiraj:
|
To Tooma:
Vezano uz post na "Tržnici"; meni nije nes hitno se rijesiti Chiefteca pa da pjevam hvalospjeve, no razočaran sam kucistem zbog nekih nedostataka koji su lagano mogli biti izbjegnuti. Sad, vidim da ti imaš dva harda; kako su ti postavljena u kuciste i jesi li imao problema sa sa vibracijom kaveza za hardove??? Ja sam pokusao sve moguće položaje i nikako da se rješim toga. Nije to problem po danu ili uz ambijentalni zvuk (cak i minimalni), no navecer kad sve utihne to vibriranje me iritira. Ne vidim načina, s obzirom na konstrukciju kaveza, kako bi mogao rjesiti taj problem. |
iman 4 harda
vec san ti opisa kako rijesim problem vibracija - jacim udarcem po gornjoj stranici pa je onda miran 2-3 tjedna i onda opet BOOM ali meni ne vibrira od diskova vec od pumpe za vodeno, barem ja tako mislin btw. di si nabavija sata kabele s slomljenim konektorom? |
Citiraj:
Ma danas sam si odvoji malo vremena pa cu maknuti sve stranice kuciste i pokusati rjesiti problem s vibracijama. Moram ustanovit što uzrokuje takvu osjetljivost kaveza. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |