![]() |
znam, nije u redu da iman sve ,ali opet....
samo mi fali gmail u kolekciji emailova, pa molim nekog da mi prosljedi , thx :D |
Arrow poslao sam ti pozivnicu. Javi ako kojim slučajem nisi dobio.
|
ßellerophon, poslan invite, imaš PM ;)
renesis isto |
Jel ima mozda jos koja pozivnica u letu?
Trebala bi mi jedna.... er...aj nudim pivu! :))) THNX |
e kad se već dijeli, može meni jedna?:)
fala :beer: |
Fala ljudi ali dobio sam pozivnicu i od brana i od coste ;tvoju sam bran iskoristio danke ,a tvoju costa nisam pa pošto žurim ako ju nisi izbrisao pošalji ju nekome kome treba
|
doom fala ,primio san pozivnicu... i to dva puta od tebe :D
|
jeli tko isprobao onu bazu za hotmail?
ja sam promjenio na united states i jos nista... malo mi je frka onaj dio sa terminate hotmail account... iman ga dugo i ne bi volio ostat bez njega... -kako bi se mogao napravit backup svih emailova sa hotmaila? |
Pa kad se dijeli ... udjelte nešto :D
|
ajde drustvo.... pa nije valjda nestasica?!
fakat bi mi dobro dosla.... |
ajde ljudi, otvaram natječaj za 6 gmail invite-ova... :D zainteresirani šaljite mi pm...
|
Ja sam svoj podijelio. Ajde vi koji ste se registrirali podijelite pozivnice s drugima.
|
Dobro ljudi kako se dobiva šest (6) pozivnica kad sam ja dobio dvije (2):confused:
|
Citiraj:
Znam, fulao sam, htio sam poslat još jednom frendu ali sam automatski još jednom tebi poslao.. Zbunjola :) Ja ostao bez inviteova za sad.. Ako nabavim još javim vam se :) |
Ja ih imam stalno ;)
|
Jedan od fejkera sa 10-ak Gmail akauntova, jelte? :D :beer:
|
Mislim da account možeš pretvoriti u virtualni hard, ali da bi bila neka korist od toga dobro bi došao flate rate.....
|
Citiraj:
|
A ok, snalažljiviji od mene :)
Ja imam 4 akaunta i sve sam inviteove podijelio, evo, ja bi bio dobar precjednik, mislim na narod.. vote for me |
Citiraj:
|
jel moja malenkost moze dobit koju gmail pozivnicu please :D :clap:
|
može meni jedna?
please pun mi kufer yahoo-a.... i spama... |
bio bih zahvalan kada bi doletila neka pozivnica :D
ajde da mogu u miru nebrisati mejl :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |