![]() |
Znci u drugi krug nam idu BD i RAKonja.
Ja smatram da sam opljacakan jer sam ja po svim informacijama imao vise glasova i meni su glasove pokrali radi se o pokvarenom dogovoru. Pozivam na mirno spamanje njihovih Inboxa i PMova. |
Ma gadovi jedni, a Isus vas je spasil od nekakvhih grijeha.:D
Protestiran protiv raka jer bu uvel diktaturu Sky bi trebo umjesto njega jer bi uveo tišinu. Zakej nema fleksa na popisu?!? On bi uvjeo vječno blagostanje i mir. Besplatne GF 6800 Ultra za sve (osim za bubbu on bu dobil TNT 2 m64) |
No no na izbore vam je izašlo manje od 50% foruma tak da niš od vlasti.....:D :D
|
tog cenzusa kod nas nema.to imaju oni tam prek rijeke s D
|
:confused: a ? kaj se ovdje zbiva kakva je ovo demokracija na djelu ??? Mislim za kaj je mene ko kandidirao ... sad sam uopće vidio da se glasa, kad ono već drugi krug i ja tam ... mislim, ovo je preveć ovaj se buni za krađu glasova, a ja nisam ni znal da sam kandidiran :D
Dakle obečavam Vam diktaturu, kakav demokracija, nema tog u moju butiqu ... mislim ni RAK nije bolji :D vidim ja da vi volite čvrstu Staljinističku ruku ... znate ono o staljinu i ubojstvima, ovdje bi to išlo: Obrisat 1 post je nepristojno Obrisat 100 postova je masovni bezobrazluk Obrisat 1.000.000 postova to je samo statistika :D |
Citiraj:
ISUS ISUS ISUS ISUS moto: Svi za isusa on za sebe ! |
Svi za Raka, rak će dobit svatko.
Uz mene kao predsjednika, svi će živjeti na državnim jaslama. |
Citiraj:
Ko mozak u likvoru... |
strma, nisi stavio mitzeka za predsjednika sramota:D
tako da sam morao jeltzu dati svoj glas:D Bolje on nego kosorka:rambo: :D :D :D |
Citiraj:
Jadranka Fuckig Kosor ,,, |
Citiraj:
ZELIM NEKOG NOVOG!!ZELIM PROMJENE!!:beer: |
i ja sam za diktaturu!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
izgleda da je danas "old threads day".
|
nostalgija:)
|
Citiraj:
|
Moj glas za RAK-a
|
Bubbu za precjednika :D
|
Bubba bi nas poklao kad netko nebi znao spojit 2 IDE harda na 1 kabel (što ni dan danas neznam:D)
Raka, legendu!! |
Joj, sjećam se ovog threda, nostalgija me ćopava...: CoolRamb
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |