![]() |
ajde nabaci screen "šut", da vidimo svi..taj rezultat na 400/1100 :cool: :rolleyes:
|
LOL, Koliko ce dobiti ako clocka 400 na 450 kao ja. ? :burn:
|
freakovi:D sala!
samo dalje ovo je fakat dobro:D nabrijavanje kartica do limita...(doslovno) keep up the good work:beer: |
Citiraj:
Budi sto jesi, nema zakona, jaceg od nas! :D |
instaliro sam far cry da baš vidim kako izgleda igra na very high detaljima nije trzala toliko ali je odvratna neke čudne boje početak kad si u totalnom mraku kod mene kao da je netko upalio zeleno svjetlo ma u kurcu , neznam dali se mogu žalit ve -milu šta da im kažem ...
|
1 privitaka
Evo samo za tigmana :D
p.s. ovaj put nije 5100 DAMN:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sta je premalo ne kuzim...?? NV5 sam stavio radi buke a hladi malo bolje od origigi kulera napon nisam dirao niti se zelim s tim zamarat ovo je meni sasvim dovoljno...takt @ 6800 ultra mir bozji 2g. :D
|
znao sam da si izmuljao...5100 !?!!?
a imaš samo 5043 !!!:D imaš dobru (ispravnu) GT koja je rjetkost na našem tržištu,...iako se podsmijavate oko "poluispravnih", to je realnost... istina ima i dobrih !!!, no među njima ima onih koje su bačene u baju (čitaj na tržišta istočnih zemalja!) eto vidi se ljpo jedan rezultat GT kartice, a moj sused kupio neće preko 4300 niti na 450 Mhz !!! sve isprobao..., nema vidljive greške, ali neće.. što da sada napravi !?, može ju spaliti i tražiti sreću dok ne pogodi, ili zaboraviti... balkan ,...ostaje balkan... smatraj se jaaaakkkkoooo sretnim kupcem ! |
Citiraj:
p.s. sto se tice tvog susjeda nemora biti da je kartica kriva mozda je u pitanj nesto drugo daj malo vise podataka pa mozda mu pomognemo da i on ima 5000 lol |
tigmane make it stop, make it stop.
|
zas nek ide dok ne krepa:D
sala ne ovo je DOBRO:D :beer: |
Citiraj:
Pa čovijek je debelim dijelom u pravu... P.S. Zakaj imaš samoubilačke misli? Sign?:clap: |
daj bože da sam u krivu...
no iskustvo, govori drugačije |
@ tiđo
Trebo bi ti napravit jedan Sticky(ak maš vremana), o moddanju 6800 le/nu, serije, od početka, do kraja, od rive do volt moddova... Peace! |
Ja se slazem sa Tigmanom. Ja osobno nisam zaboravio IBM DTLA seriju hardovu koji su se kvarili ko stoke, a to 90% samo iz one tvornice u madjarskaj ak se dobro sjecam?
|
Kolektivna paranoja od nekakve ostecene / defektne robe jerbo se ista ne da otkljucati / overklokirati i opsesija 3D Markovima. Vi ste svi pijani, ludi i drogirani. : finger :
Peace. :beer: Imao sam i ja toga IBM-a, zaskripao i ja sam lijepo dobio novoga Maxtora koji jos uvijek sluzi. Ne vidim sto je tu lose, radi takvih stvari i postoji garancija, a ne jerbo nemozes sve pipe otvoriti. :) |
mislio sam malo objasniti , kako opće ideja da je ovdje mnogo škartne robe, ali nema smisla da se prepucavam, no ...
...sjetih...se...koji trgovac pljuje po svojoj robi !? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |