![]() |
Pošto se baš i ne piše po temi vjerujem da nisu sredili igru na Windows 7? :)
|
radi savršeno na win 7 :)
|
Meni i jedinica radi savseno na Win 7.
|
|
Nisam jos probao 2 ali zato mi je 1 extra,....da li je 2 dobra kao sto se prica?
|
uzmi jedinicu i potenciraj na pedesetu i dobit ćeš razinu kvalitete/zabave/adrenalina dvojke :D
uglavnom sve preporuke, ovo će se još dugo igrati :) |
i jebeno je tesko na Advanced.
:D Zasad sam samo DarkCarnival prošao (al sam krepo pred helikopterom) |
U igrici mi se cijeli komp smrzne...igram preko steama...jel netko zna zbog ceg bi to bilo?
Reinstaliro sam vindoze (win7 x64), probao dve vrste drivera za 4870x2 (hotfix 9.12 i 9.11), redownloadao sam igricu....ista stvar - fakat nemam pojma :hitthewal: Znaci totalno se smrzne - task manager uopce ne radi... |
Crni ekran ili.....anyway sta kaze who crashed http://www.resplendence.com/whocrashed
|
Ne sruse mi se vindoze....samo se smrzne slika (ko screenshot) i to je to - zato nema ni minidumpa (pretpostavljam) jer se nisu vindoze ni srusile....a onda ostaje samo restart na kucistu...
Uglavnom, to je jedina igrica na kojoj mi se to desava, tako da ja to povezujem sa igrom-steamom....samo ako je to to onda mogu samo sjest i plakat jer se ne moze tu nis.... |
To ti je steam. :)
|
To i ja sumnjam...al onda mogu sam cekat dok se to ne popravi jel? (Dobro ulozene pare :( )
|
Zna li netko kako ovu igru igrati preko hamachija?
|
Ja sam takođe ima smrzavanja a u mom slučaju krivac je bio Catalyst ( vpu recovery pokušava resetirat al ne moze i onda samo stoji ) , problem rješen instalacijom samo drivera a overclock i fan kontrol preko Msi afterburner . Glede Hamachija host u konzoli upiše ; map ime mape i zvizne enter , ostali se spajaju preko steam group ili direkt preko konzole ; connect pa hamachi ip od hosta . Takođe probaj Garenu......
|
Jel radi L4D 2 prek Hamachia?, tko probao? i da li bi tko probao :D
|
Ja bih rado probao. :)
|
i ja bih probao... :D
|
Imam verziju 2.0.0.7, radi sve kako treba, nema bugova ili nest slicnog kao s ostalim "kupljenim" verzijama
Dodajte me na xf: xgame007, pa ćemo se dogovorit :D |
xf: tar1guz :)
I, šta nitko nema ideje za igranje preko hamachija? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oće ovo raditi? :) |
ima nas trojica zasada u ekipi ako bude radilo sve to :D
jos jedan nedostaje @ivoHuljev dodao sam te na xfire :) |
Citiraj:
|
pa nekoliko postova poviše sam napisao da radi....ko želi probat nek se spoji na hammy ; cccc567 a pass ; 123 ( ili 1234 zaboravio sam ) pa mozemo tamo na chat . Inace na tom hamachiju frendovi i ja igramo jos hrpu drugih igrica i svatko je dobrodosao .
|
OFF: pokušavam se spojiti na mrezu,no kaze da ne postoji takva mreza
jel mozes dati puni naziv mreze da se spojim?! hvala:) |
ma kakav hamachi,kakav tungle,garena 5000 ljudi.
|
Citiraj:
Naziv mreže: cccc567 Sifra 123 Moja mreža: ID: dnsmail sifra: koka |
a jbt nemogu se spojiti govori mreža puna
a ništa hvala na pomoci :) |
da , ova mreza cccc567 je full , napravio novu pa ko oce....
l4d2 2007 a pass 123 edit ; a nista sad , sad prelazimo na gtr2 , sutra cemo na l4d2 , ajd dođite sutra imam otključana counter strike source oruzja i hrpu drugih pluginova . http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_931b18ef.jpg |
Citiraj:
offskroz... sta koristis za virtualnu mrezu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |