![]() |
Ponajbolja košarka koja je ikad izašla, od grafike, igrivosti-što mi je najbitnije pa do atmosfere. Po meni, PES je sinonim za nogomet, a NBA2K10 za košarku. :goood:
Zasad na basketball polju nema konkurencije, neznam da li uopće EA Sports izdaje NBA Live u PC verziji. Igram na tipkovnici kao i većinu igara, ali svakako je preporuka neki gamepad. |
Citiraj:
|
Igra je savršena, igrivost fenoMENOmenalna. Mod gdje igraš sa svojim igračem je genijalan (ja sam trenutno u NDBL ligi na "kaljenju") SAVRŠENO!!!
Jel netko uspio iz NDBL-a dobiti poziv za NBA? |
kako slozit alley-up? na meni se izivljavaju ko majmuni a howard nece u zrak i nece i mosh ga hebat :D
|
Citiraj:
|
Clutch stisnut i pass,kad vidis da igrač ide neometano košu. No treba se odabrat dobar trenutak jer mnoge ti presjeku ili igrač nije u poziciji da skoči pa završi ko obični pas. Al neda mi se to bez gamepada igrat,poludim što si tipku D nemrem stavit za šut a u obrani za skok....
|
Alley-up sam napravio dosta puta do sad. Uglavnom meni su na Logitech Rublepadu 2 tipke odmah namještene. Alley up radim sa L2 i dodavanjem, ali morate odabrati baš pravi trenutak, kad vam se pojavi na igraču slovo A, onda stisnete te tipke.
|
E,jel zna ko di je caka....Bokte igram s orlandom i Howard nikad,al ponavljam nikad ne zakucava ispod koša,ni kad je sam samcat.....a znamo kaj on radi obručima....wtf
|
Citiraj:
Caka je u tome da prilikom pokušaja poentiranja pod košom uzmeš bar malo zaleta, odnosno da koristiš tipku za "turbo" (za trčanje). Na tu foru meni zakucava i u 2k9 i eto sad u 2k10. No opet, nekad će se opet dogoditi da neće zakucati (najčešće ako je obrana jako dobra). |
Pucanj u živac...ja sam s Orlandom igrao naravno
http://www.imagesforme.com/show.php/...Scoreboard.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/...Scoreboard.jpg |
Što je s ovim gamepadima, prije 2 godine sam kupio Rumblepad 2 za 180 kn s nekim sitnim popustom, a sad odjednom 300 kn. Sva sreća da sam ga uzeo, radi kao prvog dana. Nego, kako je riješeno podešavanje gamepada? U prošlom se trebalo natezati da se namjeste kontrole koliko se sjećam..
|
Citiraj:
|
Patch 1.1 je izašao za NBA 2k10
NBA 2010 patch v1.1 Change log Citiraj:
|
nemreš vjerovat,ja brijao da ce patch bit NBA 2k11 :D
|
nogomet dosadio,nikad igro,ali odlučio probat,kolko sam vidio ne može se igrat online ako se nema original??nadam se da je ovaj peč rješi zastajkivanje igre kad sam u napadu ili ti frame drop.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |