![]() |
Citiraj:
Bolesno dobar ekran, odlična povezivost, odličan zvuk, 40MB shared memorije na koju možeš spremati što god hoćeš (dakle koristiti ga i kao mali prijenosni hard), MP3 player, FM tuner... A sve za malo veću cijenu od one koju ti misliš dati (mislim da dođe 1800kn u oglasniku). Ako ti K700 ima previše opcija pucaj na K500. |
ja sam ubo CX70 za 1000kn i zasad sam ful zadovoljan
|
A S65 ima 40 i kusur MB
|
Citiraj:
|
lol svi S65 u oglasniku rasprodani. Hmm....
Zna li netko dali se umjesto one 32MB MMC kartice može staviti ona od 256 ili 512MB ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima neko iskustva s tim :confused:
|
|
posto vec postoji tema pa da bubnem ja par pitanjca vezano uz siemens cx70...
1. s cime ga povezati sa kompom, koji kabel i gdje ga nabavit? 2. jel valja sta onaj infra adapter sto se spaja na usb i onda preko toga radit transfere? 3. posto je doso izvana, kako podesit WAP, GPRS, MMS? autopostavke sa vipovih stranica nema za njega, ima na siemensovoj stranici ali funkcionira samo za wap. mms i gprs sam aktivirao preko sms poruke. 4. kad ga uspijem spojit, koji software je najbolje koristit? danke :beer: |
Ma dečkio kanite se toga, treba ubost Motorolu E398 koja gazi sve ove zajedno. :beer:
|
Citiraj:
1. Za kabel probaj zvat siemens. ako oni nemaju zovi solvens (nisam siguran dal se tako zovu). imaju svoju web stranicu. proguglaj. ja sam od njih naručio kabel i šalju ti ga poštom iz splita. imaš usb i com kabel ali ne znam dal imaju za cx70. 2. mislim da je bolje prenosit podatke preko kabla. 3. nije mi jasno za kaj ti trebaju postavke na kraju? znam da kod simpe odneseš mob u ht centar i oni ti sve srede a kod vipa mi je frend pričao da je zvao službu za korisnike, dobio postavke porukom,aktivirao ih i sve je šljakalo. 4. za software pogledaj na siemensovim stranicama. ja koristim njihov službeni za st55. :beer: |
ja josh uvijek mislim da Njokija ima najvise programa napisanih upravo za svoj software pa ono...meni ipak to najvise znaci!:D
|
Ubo sam Siemensa S65 i mogu reći da sam relatifno zadofoljan..
Ahh ... nikad te neću zaboravit Nokia 3210 :o :beer: |
Za siemense se koristi program Mobile Phone Manager koji prepoznaje kabel i IC port.
Kabel radi bez problema i kupljen je u Siemensu Heinzelovoj. Košta oko 180 kn i ujedno je i punjač za mobitel. Sa kablom se dobije i CD sa Drivers for USB Cable. Također sa ovim programom radi mi i IC na laptopu. |
Imam K700 i super je mob, ali je ponekad spor, kamera koju svi hvale nije niš posebno (dapače, nakon pravog digitalca meni je neupotrebljiva) i prilikom pada sam manje od metra slomio mu se ekran. Ceh : 640 kuna.
Sve u svemu, precijenjen mob, ali super ako ga se dobije na dar :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sretna Vam nova godina, a za duge zimske dane dajem Vam mali poklon. Kompatibilno sa većinom Siemensa novije generacije (od M55,S55,C60,MC60...).
|
_
|
Vozni red ZET-ovih noćnih tramvaja.
|
Za one koji imaju kemiju.
Periodička tablica kemijskih elemenata: |
A dali radi na 65-ticama ?
|
Radi i na 65-icama kao i na 90% drugih mobitela koji podržavaju Javu, treba samo preko kabla ili IC-a stavit u mobitel i probat.
Ja gore nisam nabrajao sve mobitele na kojima radi, ali u većini slučajeva radi na Siemensima od serije 55 do serije 70. Polifone melodije rade na svim mobitelima koje podržavaju polifone melodije.:beer: |
Malo sličica.:beer:
|
I još malo.
|
fala :clap: :beer: :beer: :beer:
|
Da i ja malo pridonesem..buduci da ionako nemam pametnijeg posla..
:D :D www.esato.com www.zedge.no www.mobile9.com |
|
Jel ima tko iz Dubrave?
Pa da vidi u Konjšćinskoj okvirne cjene kablova za mobitele. Bio bih mu jako zahvalan.:) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |