![]() |
Citiraj:
|
Bahami :D
|
...a jeste originalni...svi bi na topla mora ili neke Skandinavske sterilije :)
Ja bi najradije isao loviti Somalijske gusare :D |
Imas agenciju koja ti to organizira pa mozes. Hoces nositi svoje oruzje ili iznajmiti za lov.
|
Izvucem iz trapa svog garonju i sanduk metaka i eto me u akciji :)
To je adrenalin, a ne raftanje po Savi i pritocima. |
Kanada, Finska, Švicarska i sl...
|
norveska, svedska, finska od hladnijih zemalja ili mozda tunis, JAR
|
Citiraj:
|
da mogu..........
kanada, ali vise juzniji dio gdje nije -300 tijekom zime. skandinavske drzave, sve su mi fora, pogotovo norveska. jos bi ubacio skotsku i irsku u izbor, lijepe drzave. i naravno - hrvatska, samo da je drugacije uredenje i mentalitet. ali sto se tice ljepote, krajolika i izgleda - nemam potrebe traziti drugu. |
Beograd ili Sarajevo... Ipak zelim ostati punokrvni balkanac, al jeftinije zivit... Jos i jezik znam...:D
Al zapravo zelim jednog dana otici negdje blize Zg-u, ali opet malo dalje od velike guzve... Sesvete, Sveta Nedjelja il tak nest bi mi bilo savrseno mjesto za zivot... |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...UCATI1098R.jpg :D |
1. Hrvatska(slavonija)
2. Austrija 3. Švicarska 4. Njemacka Uglavnom, u Europi. |
U RH Zagreb.
A inace Nizozemska. Ima gljiva :D:D |
New York definitivno...
Jos sam mlad, a kao takav sam mnogo toga zelio, sto je brzo proslo... Al ovo zelim vec dugo, dugo, a zelja je sve jaca. |
Zihuatanejo :)
|
Danska, bio sam tamo, i stvarno mi se sviđa njihova politika, a imaju i para :)
Uz nju bi još pribrojio UK, USA i ostala englesko govorna područja |
Australija ili Kanada
|
|
potpis fisher to mi je isto jedna od jebenijih lokacija, jos bi i nadodao k tome ofc predgrađe nekog US gradića, mirno s normalnim susedima, i s ok škvardom :D bratstva i feste pogotovo :D
|
lipo mi je u liki osamljena kuca dosta sume mir al bih nekad volio vidit japan svidja mi se jezik i zanima me sva ta njihova tehnologija onda bi u rusiju dvije stvari mi se svidjaju kod rusije:
Jezik i Votka:D |
Živjeti - Kanada, Švica, nordijske zemlje po mogućnosti nešto južnije bez onih "noć koja traje 2 mjeseca" pizdarija. Posjetiti - Japan (producing 93% of worlds wierdest shit since 1955), Ameriku - zapadnu ili istočnu obalu, Francusku, Španjolsku, Makedoniju, neko toplo otočje i to je to ja mislim.
Lijepa Naša, fino izgleda i prilično je ugodna klima za živjet. No nažalost, sve ostalo je prilično izvrnuto, a to i počinje sve više utjecati na ljude (mislim na mentalitet - način razmišljanja i ponašanja). |
|
sto se tice ljepe nase, zivim u zadru i nebi nigdje drugdje...a sto se tice inozemstva, pa...švicarska nebi bila losa...
|
Citiraj:
|
Barcelona
|
Šteta kaj većina vas lovi američki san koji je ništa drugo nego izvrstan marketing....sve ove destinacije (osim ovih prekrasnih egzotičnih) su mnogo manje lijepe( da se izrazim politički korektno) od ovih par gruda zemlje na kojoj kročimo....Švicarska ili bilo koja "razvijena" zemlja je obećana zemlja isto kao i Badljevina, Bakmazi Habjanovac ili Sveti Petar u šumi...
Živimo u jako lijepoj zemlji, samo smo nezahvalni.... |
Citiraj:
u pravu si, rvacka je ljepa i predivna izvana, a iznutra rasulo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |