![]() |
Seru kvake.
http://www.pohrani.com/t/24/E3/BKtYLWE/kvake.jpg Stavili zračni hladnjak a tko zna dali vent uopće puše kroz njega. Meni se čini da su ga stavili samo na pull bez push ventilatora :rolleyes: I da... pazi da nebi, BSOD@85 stupnjeva, ya right Moto će im biti kupi H50 da nebi dobio BSOD dok igraš Left4Dead |
Haha, koji jadan test :rolleyes:
Dokazuje samo to da je onaj tko je slagao "air cooler" pilu retard. |
Osjecam da ce bit Truljavaca ko' govana na trznici jer ce masovni druling poceti na Corsair, sto bi Žika rekao, to je tako GEIL :D
|
de sta vi znate :D
|
oce ko TRU.. :fiju:
:lol2: |
Citiraj:
Da konačno možeš i sebi jednog ubost a da te pritom ostali financijski savjetnici ne sputavaju oko kupnje novog :D Citiraj:
Ma nije retard, nego su jednostavno svjesno varali, stavljajući ventilator u pull ali bez pusha :no2drug: |
Kaj nema Lian Li shemicu da ima reverse airflow,tak je bar Sethov Lian Li bio,znaci zrak crpi od iza i ispuhuje od naprijed,mozda je u tome?
|
Citiraj:
|
gledao sam ovaj hladnjak po reviewima na netu prije par mjeseci kad je izasao, mali je zvijer ali nije jedini koji radi na tom principu, ovaj mi je daleko bolji, samo sto nema nikog tko to uvozi kod nas
|
Tko god hoce H50 neka se javi nabavi iz linksa, kosta 699 kn, a navodno nece ga drzat tako da je ovo one time only prilika.
|
lol, a mogli su nabit cijenu! pa ne bi ga iz principa kupio kod nas! gamad prljava
|
ajd ne valjaj gluposti. Kosta na amazonu u americi 80 USD. Dolar je 5,2 kn Kad na to dodas shipping, carinu i pdv, dodje taman toliko. Onda racunaj koliko ih oni moraju naruciti i prodati da bi im se isplatilo...
|
|
Citiraj:
|
Isprike, nisam gledao cijene u eu. No performanse nemaju veze sa cijenom, a i ne znam odakle oni nabavljaju
|
Hmm, mene bas i nije razuvjerilo :) pa makar me zombiji rastrgali :D
Slazem se s max-om, premal je to sistem i voda kad se ugrije temp ce samo rasti dok ne dodje do neizbjeznog bsoda :). Ipak su high-end air-cooleri bolja solucija IMHO uzevsi u obzir cijenu i performanse.. |
Imate taj cooler u h2 shopu za 610 kn link
|
Citiraj:
|
Radje trulju umjesto ovog, kad ti voda pocuri..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam mislio sto pisem, ispala je glupost :(
|
Hehe, nije to caffe-aparat da procuri :)
|
Haha, 779kn košta u Linksu. :D
|
Ma taj Links je prolupao s cijenama, skuzili su da je 75% trzista propalo i misle ako ostanu jedini da mogu tuci cijene do ibera :)
|
Citiraj:
|
Iskoristavaju prednost na trzistu (npr. micrsoft s IE) , kao i mnoge druge kompanije. No kad EU to vidi, loše im se piše :D
|
Citiraj:
Opet baljezgaš, svatko formira cijene kako želi a na kupcu je izbor hoće li kupiti to po toj cijeni ili će potražiti isti proizvod kod drugog prodavača. Pa ne diktira EU cijene hardvera ili bilo čega, kupci prepoznaju sami gdje im se više isplati kupovati a u ovom konkretnom slučaju žalim onoga tko će si dozvoliti da bude toliko neinformiran i kupi navedeni hladnjak po toj prenapuhanoj cijeni koju je Links na blef ''formirao''. |
Nisi skužio ovaj dio s EU...
Prošli post je editan, nadam se da ćeš sad skužit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |