![]() |
steta kaj nije dvojka.
|
ipak sam ubol L4D :cerek: manje od 50kn dodje :s
jebote al je buggovit ovaj steam client. |
Ja nisam igro opće L4D, tak da mi je ovo sjelo ko budali šamar. :D
Bude i dvojka takva, kad tad ;) |
Citiraj:
idem pogledat koje igre mogu dobit za do 7 evra :fiju::D jebemu...malo fali da ne uzmem serious sam hd, al govno preskupo :( |
Citiraj:
nije to to dok nije na originalu :D |
Tak je. :)
Ovak je veći gušt, više se uživiš i cijeniš to što imaš. :) |
sad cekam pa cu vidit dali ce u ovih pet dana salea dat možda l4d2 sa kakvih 30%off
tek sam sad vidio da je bio 25%off prekjucer KME |
još 50 min i nove igre su gore :)
|
nove igre došle.
http://store.steampowered.com/early-holiday |
Nema ništa pretjerano zanimljivo...
|
Citiraj:
|
dajte nickove.
Sve puno debila :o moj nick je punkt! na l4d dok je na steamu tonikrpan pa me add da malo kickamo zombie ass |
medieval 2: TW 2,5 eura
|
HEADS UP!!
Ovih dana preko Steam chata kruže pozivi na stranice, gdje se tobože nude besplatne Steam igre. Kada se korisnik logira na te stranice pomoću svojeg usernamea i passa, automatski mu kradu te podatke, kao i sve na njegovom Steam računu vezano uz bankovne račune, kreditne kartice i slično. Pamet u glavu i ne odgovarajte nepoznatima u chatu, a pogotovo ne klikajte na ponuđene linkove! |
Na Steamu, na milijun mjesta, pise da Steam nece nikada traziti vas password. Tako da onaj tko ide upisivat svoj pass bilo gdje osim na login steama zasluzuje da ga opletu.
|
A baš tako!
Evo dva primjera tih stranica: OPREZ!! steampowered.freegames.com i valvesoftware.fg.com OPREZ!! Službena pomoć od Steama ovdje: Reclaiming a Hijacked Steam Account EDIT: trebalo je otvorit novi topic... mod? |
tak im i treba.
Prvo procitajte pravila. Prije korištenja. |
counter strike source 3.75 e!!
|
Weekend Deal
Red Orchestra: Ostfront >>5€ Sa sobom, Red Orchestra donosi dva besplatna i odlično razrađena moda, pa je ovo 3 u 1 deal: Red Orchestra Darkest Hour Mare Nostrum |
Postoji li mogučnost da mi netko kupi navedenu igru, nisam nikada kupovao i slabo kontam eng.:fuming: pa mu uplatim na račun 50Kn i kako to onda ide kad se kupi?
Unaprijed hvala.:chears: Hvala kolegi bacyc koji mi je kupio igru. Lijep pozdrav. |
Steam
Koliko acc od steama može korsitit jedan cd key
|
neznam stvarno neznam kolege ko zna
|
Koliko znam, jedan cd key- jedan account.
Vezani su jedno za drugo. Zato ljudi koji prodaju igre sa Steama za svaku igru rade novi account- pa prodaju ime i lozinku. |
Citiraj:
|
http://cdn.steampowered.com/v/img/pr..._spotlight.jpg
TF2 je na popustu za 7,49€ ovaj vikend i jos se moze besplatno igrati bez obzira na kupnju. http://store.steampowered.com/app/440/ |
Veliki popust na preko 200 igara, odite pogledat ima fkt dosta toga zanimljivog! S.T.A.L.K.E.R. SOC 1.99€ npr.
|
Gta 4-7,49 eura
Mirror edge-3.74 eura Ekipa jel mi netko može uzet stalkera i frontline:fuel of war,mislim da su obje sad 7 eura,ja uplatim pare na račun ofkors:D(nemam mogućnosti kupovat prek steama,nemam kreditne kartice:hitthewal:)pa ak ima neka dobra duša:D nek se pliz javi na pm(na poklon za uslugu dajem onom koji mi uzme neverwinter nights 2 s keyem u papirnatoj kutiji,igra je ofkors origigi:)) |
Stalker: Shadow of Chernobyl i Clear Sky za 50kn :D
Gledam da si uzmem jer nisam igrao. Citiraj:
|
(bilo je danas ujutro,sad ni ja nemrem naći,ja i frend gledali 7.49 eura)hvala kolegi bacyc koji se javio i ponudio da mi uzme igre(svaka čast:D)
|
sigurno je bila neka akcija na par sati samo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |