![]() |
Zelja za novcem cini ovakve poluproizvode.
|
Citiraj:
8800GT je sve samo ne poluproizvod. Čak štoviše, kartica koja dan danas, koliko godina nakon izdavanja, još uvijek ždere igre na high detaljima. |
Zato si je mijenjal za GTX275...... :)
Nije baš tolko dobra u današnje vrijeme al dobro se drži! Smiješno je to da istu karticu nakon 2g opet daju u prodaju pod drugim imenom...marketinška debilana! I sad bude neko prodal 8800GT i kupil GTS 240 :) :), kao ova je novija i bolja! ! |
:rolleyes:
Pa mjenjao ju sigurno nisam zato što mi je postala slaba, ako baš moraš znati :) I ako nisi čitao, a izgleda nisi prijašnju stranicu, kartica nije namjenjena za prodaju u komadu, već će biti ugrađivana u gotova računala, tako da... :rolleyes: kupit češ cijeli novi stroj, da bi iz njega izvadio GTS240 i zamjenio svoju 8800GT? :care: |
Malo sam prolistal...nisam znao za to :), još mi je sol u očima!
|
ma bitni da se serucka jel? to je zivot.... :)
nego, ovdje smo svjedoci i glupljih zamjena tako da se ne bi cudio da netko proda 8800gt i kupi ovo kada bi bilo u prodaji (mozda i hoce, vemil recimo voli oem robu prodavati na policama) ali to sigurno ne bi bila cesta pojava. Ali mislim da sam vec negdje spomenio - jedino sto je rebranding do sada donio su nize cijene "novih" kartica u odnosu na one koje mjenjaju. Tako da ne znam sto mu se moze posebno zamjeriti. A dok konkurencija ne moze ponuditi nista novo i posebno bolje sto bi nvidia trosila lovu na razvoj novih chipova. Pogotovo danas kada su cijene puno nize od onoga na cega su oni navikli, treba stediti :) ati stalno izdaje nove modele ali vrte se tu u krugu 5%, sto performansama sto cijenom. Rade sami sebi konkurenciju a istovremeno su u narodu smatrani herojima zbog te politike. Mora da u nvidinom marketingu cesu glave i nista im nije jasno :D |
Citiraj:
Da... nVidiu gledaju ispod oka u vezi rebrandinga, a ATi izdao cca 6-7 modela kojima od silnih edicija zaboraviš koju bi karticu kupio na kraju :stoopid: Citiraj:
:care::roller: hahahahhahha :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |