![]() |
koja će ovo tragedija bit Liga 16..e moj igore Š. nabijen te na kua nisi ni disko zna pošteno vodit a kamoli HNL
|
već sad izmišljaju Premier League :D
|
Ajduk popušia...ae...:p
Na veliko Igorovo veselje koji se već jedno vrijeme grebe kod Keruma da ga uhljebi u starom klubu:) Varteks 1 : 1 Rijeka Cibalia 2 : 0 Slaven Belupo Hajduk 0 : 1 Zadar |
Hajduk - Zadar 0-1
A taman sam bio pisao kako je Zadar glavna klekovaca ove sezone :) Izgleda da i dionicko drustvo srlja u stecaj :) EDIT: Dioničari se naljutili sto su ih Reno i Šošo došli iskamatarit i ode Miše... :) http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=381083 |
Čujem da je Miše dao neopozivu ostavku...baš me zanima jel će se Štico odmah uhljebit:D
|
More bit da kormilo preuzmu skipperi Reno/Šošo :)
Ionako oni dirigiraju tko je hopa, a tko tropa :D |
Mislim da Štico više brije na mjesto sportskog direktora.
Nisu dobro počeli-ulupali pare na igrače, Peroš bere 60 tisuća mjesečno a nakon dva kola na 13-om mjestu... |
Bolje da su prodali klub Red Bullu...ovako imaju svoj dispet i ime i kurac od kluba u kojemu svaki kokosar tzv. poduzetnik gleda kako bi vise izmuzao od Kalinica :)
|
Sad su baš izvještaji, idem gledat gajbe:)
|
Hajduk ima jako dobru momčad...očito im treba neko vrijeme da se uigraju...
Dinamo će definitivno biti prvak ali prvenstvo je tek na početku....Znao je i dinamo imati svoje bisere ali s obzirom na pola liga što su drugoligaši dinamo bi se trebao prošetati... |
nije ni počelo prvenstvo a za hajduka je vec završilo :D
|
Neko mi je rekao da će mi se smijati zbog Karlovca kad uđe u 1. HNL i krene pušit :D
to je bio Hajdukov navijač. :D legendo, moj karlovac nakon 2 kola ima 2 boda, duplo više nego tvoj Ajduk...ae... :D LOL!!!!! edit: bio je to Drvoje :D http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=496 |
Citiraj:
Potonji više nije poželjan u okolici poljuda :) |
Citiraj:
Je, vidim... Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše prošlogodišnji Dinamo je na startu igrao katastrofalno, a ove godine bi mogli sastaviti dvije momčadi koje bi se ''prošetale'' ligom, ako budu imali kontinuitet i ozbiljnost. Kvaliteta i brojnost Dinamovog kadra su njegov najveći adut. Mogu bez problema igrati dvije utakmice tjedno, nakon europske tekme promijeniti pola momčadi za HNL a da se to ne osjeti. Oko Hajduka je previše problema, prije svega u upravi kluba i menadžerima koji se motaju okolo i forsiraju svoje igrače. A i fulali su totalno s pojačanjima. |
Jebiga, mogli su i s juniorima biti drugi na tablici, a ne kupiti pola Bosne i Dalmacije...ustvari, kupili su oni kitu, Hajduk je sada samo reklamni izlog Šošimira i ostalih likova kojima je samo u cilju uzet lovu.
|
Mene samo zanima koliko je bilo uplata na 10.40 koeficijent Zadra u svim Splitskim poslovnicama bilo koje kladionice,nevažno.:D Olakšali su narodu malo ove teške dane harača.:kafa::chears:
Očajno su igrali,rekao bi malo presumnjivo-očajno.Ali dobro su ajd prošli još u Žilini tamo. |
Meni se cini da je najmanje tzv. naroda uplacivalo na taj tecaj 10.40 :)
Zna se dobro kako je Zadar nekad davno igrao poluvrijeme/kraj tipove 2/1 i slicno s astronomskim koeficijentima.... |
Ivica Kalinić novi je trener Ajduka
|
Super,sad će mi Šibenik opet ispast u 2.HNL nakon uspjeha sa Pudarom i Kalinićem,prodali i Rodića jasno otkad još,ma..nula bodova. Vode Osijeka 2-0 na poluvremenu i 2-2 završi,nek se ubiju,6 bodova su mogli imat.
|
Citiraj:
Citiraj:
Toooooooooooooo,"liga spasa" je njihova,cement :roller: |
Citiraj:
BTW Čestitam na dobrom startu Karlovca,možda se ostaviš navijanja za Dynamo |
Citiraj:
Nakon dvije tekme:D |
Sam ti je lijepo rekao kaj se praviš englez :D
Oni kreču sa golovima u 10 mj. :p Zapravo 24.10. :D |
Malo sam otisao na komentare u Slobodnoj Dalmaciji. Dalje od ovog nisam citao. :D
Hint: Sastav. :D http://www.imagesforme.com/out.php/i621669_Untitled.jpg |
Citiraj:
realno gledajući, karlovac je u ta dva susreta izgubio 4 boda, a ne dobio 2, jer su to bili praktički drugoligaši, ali eto. uz tolike vratnice i nedosuđeni penal protiv Sesveta, više se nije moglo. :D Ne, nikada se ja neću ostaviti navijanja Dinama, jer će on uvijek ostati u 1. HNL, dok za Karlovac nisam siguran ;) 24.10.2009. kraj korane, ako bude nerješeno, ja ću biti jako sretan. |
Najjača fora do sad,a da restartamo prvenstvo,hajduk ima zasad X i poraz, treća sreća? Možda nekog dobiju. Ja sam za restart.:D
|
A postoji šansa da budu 2 poraza... I šta onda? Fast restart? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:49. |