PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Što slušate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15213)

BladeRunner 27.12.2004. 19:10

Meni je na playlisti Ceca,Halid Bešlić,Azra,Hladno Pivo,MM,Metallica,Em,50cent,HIM i još dosta raznog

ćiber_manija 27.12.2004. 19:58

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
Meni je na playlisti Ceca,Halid Bešlić,Azra,Hladno Pivo,MM,Metallica,Em,50cent,HIM i još dosta raznog
Ovo postam u ime THUNDERBIRDA:

ceca???:eek: :eek: :eek:

vga killer 27.12.2004. 20:27

A meni:

DJ Sammy
Scooter
ATB
Faithless
Gigi D'Agostino
Prljavci
Daleka Obala
Baruni
i No.1 DRELE tj. Dreletronic

Isus 28.12.2004. 01:07

hm VGA to ti niej neka elekrtonika to ti je pop komercijala.

BladeRunner---Ceca?:confused: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

vga killer 28.12.2004. 01:20

To je ono što se trenutno vrti. Party mjuza i ostalo je na drugoj play listi.

E.T. 28.12.2004. 01:28

Moj playlist
-Domace: Daleka obala, Prljavci, Parni valjak,Crvena jabuka,Osmi putnik...
-Strano: Queen, R.E.M. ,U2...

MentalHarikiri 28.12.2004. 01:48

Citiraj:

Originally posted by vga killer
A meni:

DJ Sammy
Scooter
ATB
Faithless
Gigi D'Agostino
Prljavci
Daleka Obala
Baruni
i No.1 DRELE tj. Dreletronic

vidim ja morat ću ja tebi neke muzike zapržit : nono :

ovo kaj si naveo (osim Faithlessa) je kao da slušaš ET, karmu, koloniju i ostala HR dance sranja :rolleyes:

tk-chk-tk :cool:

vga killer 28.12.2004. 01:52

Ajd ti onda meni, čika Mental, reci kaj valja pa da mogu i to slušat.

A da slušam Karmu, ET i takva govna več bi u Vrapću završil.

MentalHarikiri 28.12.2004. 01:58

a hebemu već sam negdje na forumu napisao cijeli popis DJa...ono postavu iz snova :D

slažem sad neki CD-dva za elvisa pa ću i tebi zapržit

bumo se čuli i na neku :beer: skočili kad ozdravim

vudu2 28.12.2004. 02:37

meni je na playlisti hendrix, zeppelin, oasis, psihomodo pop, queen, radiohead, r.e.m., scorpions, simon&garfunkel, prodigy, i još svašta bah....još sada sam dobio i hrpu jazza za preslušat.......no.....ove zalmanice i nisu nešto za muziku.....ne trpe baš bas i one điđe na equalizeru.....
jedva ćekam rođendan da dobim ta 2 zvučnika i pojačalo pa da slušam kao čovjek....

@E.T.
kakav je osmi putnik? Koji žanr? čuo sam za to ali nisam čuo to:D

thunderbird 28.12.2004. 10:09

Faithless- mass destruction = zakon!!!: goood :

Bran 28.12.2004. 10:30

Ja slušam svašta, a najviše zavisi o raspoloženju.

Trek 28.12.2004. 22:54

Hladno Pivo - Politka :D

Sam Fischer 28.12.2004. 23:14

SISTEM OF A DOWN

Fleks 28.12.2004. 23:59

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
SISTEM OF A DOWN
Zadosadi brže nego LP.

E.T. 29.12.2004. 01:28

Citiraj:

Originally posted by vudu2

@E.T.
kakav je osmi putnik? Koji žanr? čuo sam za to ali nisam čuo to:D

Ma to ti je prilicno stari rock. Pjeva Gibonni prije nego sta je presao u solo karijeru dakle iz negdje 80-tih.

Stojko 29.12.2004. 10:30

Citiraj:

Jebala te Ceca, Mile Kitić je zakon :D

Sam Fischer 29.12.2004. 10:36

Citiraj:

Originally posted by Stojko
Jebala te Ceca, Mile Kitić je zakon :D
Ne kuzim takve ljude...
Jucer su ti palili kuće i klali Hrvate,
a ti se tu na sav glas hvališ kak je to ne znam šta...
Odvratno: finger : : suicide
Jadno

Sam Fischer 29.12.2004. 10:39

Na, pogledaj, žalosno...
Nemaš još ni 14 godina...
Slušaš to samo zato kaj ti to sluša tvoj "Jack" iz društva...
:smoke:

BladeRunner 29.12.2004. 12:34

Citiraj:

Na, pogledaj, žalosno...
Ma tko si mi ti da mi govoriš šta ću slušat,pa šta da imam 14 god i iman jednu cecinu pismu na playlisti(BTW nitko koga ja znan ne sluša Cecu pa nemoj srat da je ja slušan samo zato što san čuja u nekog drugog)
Soli pamet nekom drugom
Stric mi je bia u Dubrovniku 1991 pa slušasve narodnjake i šta sad,neznači to da obožava Miloševića
I sad lagano odjebi

madafaka 29.12.2004. 14:20

Citiraj:

Ma tko si mi ti da mi govoriš šta ću slušat,pa šta da imam 14 god i iman jednu cecinu pismu na playlisti(BTW nitko koga ja znan ne sluša Cecu pa nemoj srat da je ja slušan samo zato što san čuja u nekog drugog)
Soli pamet nekom drugom
Stric mi je bia u Dubrovniku 1991 pa slušasve narodnjake i šta sad,neznači to da obožava Miloševića
I sad lagano odjebi

ajde mali ne pjeni se,kaj ste si zabrijali na te šugave narodnjake ajde spat!

strani DJ-evi :Jeff Mills,Richie Hawtin,John Acquaviva,Ben Sims,Laurent Garnier,Chris Liebing,Marco Bailey,Adam Beyer,Carl Cox....

domaći dj-evi:Petar Dundov,Kiki,Mary,Zero,mr.DJ Dario

TO JE PARTY MUZIKA!!!!

Sam Fischer 29.12.2004. 14:24

Citiraj:

Soli pamet nekom drugom
I sad lagano odjebi

Izgleda da je Max Payne počeo slušat narodnjake...
A klinci, šta će odma nego ono što im rade idoli...:D

Klihnjo-- Čokolino ti je poslužen u kuhinji.

Laku noć;)

Fleks 29.12.2004. 21:32

Nikad neču zaboravit kad sam u prvom razredu išo sa školom u vukovar i ekipa sluša srpske narodnjake na ovčari. Htio sam im oči počupat đubrad odvratna. :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

Sam Fischer 29.12.2004. 22:09

Fleks, prijatelju idemo na :beer: .

Po mogućnosti usput polupat koji Narodnjak bar...:D :D :D

Fleks 29.12.2004. 22:27

Citiraj:

I one koji su unutra usput. pošalji pm pa da se dogovorimo.

thunderbird 30.12.2004. 10:53

Citiraj:

Ako čete tako onda trebate pola jaske porazbijati, tu vam je sve puno seljačina kojoi slušaju turbo folk narodnjake

P:S: pozovite mene da vam se pridružim kad dođete

Fleks 30.12.2004. 13:03

Bit će krvavo...

daddo 30.12.2004. 13:40

cisto informativno... korisnik je rocker (way too much za nabrajat ali Hendrix, Janis, Doorsi,ZZ top,stari Elvis, Eaglesi, Creedensi, Dylan cak, Cocker, Santana...) po uvjerenju,mada se ne protivi nijednoj vrsti glazbe i u svakom zanru nalazi nesto za sebe...

iako nisam kompetentan... ono sto se danas naziva "narodnjakom" razlicito je od narodnjaka nekad... primjera radi... ono sto se po nekim bircevima pusta ne spada u glazbu opcenito... matrica koja se u pozadini vrti na tekst koji bi vecina puckoskolaca bez bada odradila... dok recimo jedan Mostar Sevdah Reunion ili Esma Redzepova ili sevdalinka (Zute dunje u izvedbi pok. Indexovca D. Popovica ili Ibricinoj) je nesto sasvim drugo...

O sudjenju o "onima" od preko i "ovima" odavde, ne bih... jer imho to je segregacija na nacionalnoj, etnickoj i vjerojatno jos nekim osnovama...

Inace, veliki fan IMHO jednog od 4 najkantautora (Arsen, Dzoni, pok. Runjic i on) na ovim prostorima, mr. Unfuckablea himself... panonskog mornara...

jazz & blues su ljubavi broj dva...

Eh da... i nedavno sam imao prilike cuti zadnji Cecin album... i mada nije to nesto sto me veseli ali zvuk je moderan i nema traga nekom "narodnjastvu"... dodaj ijekavicu i imas skoro pa Ninu...

thunderbird 30.12.2004. 18:54

Citiraj:

Originally posted by daddo
cisto informativno... korisnik je rocker (way too much za nabrajat ali Hendrix, Janis, Doorsi,ZZ top,stari Elvis, Eaglesi, Creedensi, Dylan cak, Cocker, Santana...) po uvjerenju,mada se ne protivi nijednoj vrsti glazbe i u svakom zanru nalazi nesto za sebe...

iako nisam kompetentan... ono sto se danas naziva "narodnjakom" razlicito je od narodnjaka nekad... primjera radi... ono sto se po nekim bircevima pusta ne spada u glazbu opcenito... matrica koja se u pozadini vrti na tekst koji bi vecina puckoskolaca bez bada odradila... dok recimo jedan Mostar Sevdah Reunion ili Esma Redzepova ili sevdalinka (Zute dunje u izvedbi pok. Indexovca D. Popovica ili Ibricinoj) je nesto sasvim drugo...

O sudjenju o "onima" od preko i "ovima" odavde, ne bih... jer imho to je segregacija na nacionalnoj, etnickoj i vjerojatno jos nekim osnovama...

Inace, veliki fan IMHO jednog od 4 najkantautora (Arsen, Dzoni, pok. Runjic i on) na ovim prostorima, mr. Unfuckablea himself... panonskog mornara...

jazz & blues su ljubavi broj dva...

Eh da... i nedavno sam imao prilike cuti zadnji Cecin album... i mada nije to nesto sto me veseli ali zvuk je moderan i nema traga nekom "narodnjastvu"... dodaj ijekavicu i imas skoro pa Ninu...

da, to vjerojatno značida je nina počela pjevati turbo folk, ali na jekavici:rolleyes:

Stojko 04.01.2005. 13:27

Narodnjaci su ba zakon:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55.