![]() |
Meni je na playlisti Ceca,Halid Bešlić,Azra,Hladno Pivo,MM,Metallica,Em,50cent,HIM i još dosta raznog
|
Citiraj:
ceca???:eek: :eek: :eek: |
A meni:
DJ Sammy Scooter ATB Faithless Gigi D'Agostino Prljavci Daleka Obala Baruni i No.1 DRELE tj. Dreletronic |
hm VGA to ti niej neka elekrtonika to ti je pop komercijala.
BladeRunner---Ceca?:confused: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
To je ono što se trenutno vrti. Party mjuza i ostalo je na drugoj play listi.
|
Moj playlist
-Domace: Daleka obala, Prljavci, Parni valjak,Crvena jabuka,Osmi putnik... -Strano: Queen, R.E.M. ,U2... |
Citiraj:
ovo kaj si naveo (osim Faithlessa) je kao da slušaš ET, karmu, koloniju i ostala HR dance sranja :rolleyes: tk-chk-tk :cool: |
Ajd ti onda meni, čika Mental, reci kaj valja pa da mogu i to slušat.
A da slušam Karmu, ET i takva govna več bi u Vrapću završil. |
a hebemu već sam negdje na forumu napisao cijeli popis DJa...ono postavu iz snova :D
slažem sad neki CD-dva za elvisa pa ću i tebi zapržit bumo se čuli i na neku :beer: skočili kad ozdravim |
meni je na playlisti hendrix, zeppelin, oasis, psihomodo pop, queen, radiohead, r.e.m., scorpions, simon&garfunkel, prodigy, i još svašta bah....još sada sam dobio i hrpu jazza za preslušat.......no.....ove zalmanice i nisu nešto za muziku.....ne trpe baš bas i one điđe na equalizeru.....
jedva ćekam rođendan da dobim ta 2 zvučnika i pojačalo pa da slušam kao čovjek.... @E.T. kakav je osmi putnik? Koji žanr? čuo sam za to ali nisam čuo to:D |
Faithless- mass destruction = zakon!!!: goood :
|
Ja slušam svašta, a najviše zavisi o raspoloženju.
|
Hladno Pivo - Politka :D
|
SISTEM OF A DOWN
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jucer su ti palili kuće i klali Hrvate, a ti se tu na sav glas hvališ kak je to ne znam šta... Odvratno: finger : : suicide Jadno |
Na, pogledaj, žalosno...
Nemaš još ni 14 godina... Slušaš to samo zato kaj ti to sluša tvoj "Jack" iz društva... :smoke: |
Citiraj:
Soli pamet nekom drugom Stric mi je bia u Dubrovniku 1991 pa slušasve narodnjake i šta sad,neznači to da obožava Miloševića I sad lagano odjebi |
Citiraj:
strani DJ-evi :Jeff Mills,Richie Hawtin,John Acquaviva,Ben Sims,Laurent Garnier,Chris Liebing,Marco Bailey,Adam Beyer,Carl Cox.... domaći dj-evi:Petar Dundov,Kiki,Mary,Zero,mr.DJ Dario TO JE PARTY MUZIKA!!!! |
Citiraj:
A klinci, šta će odma nego ono što im rade idoli...:D Klihnjo-- Čokolino ti je poslužen u kuhinji. Laku noć;) |
Nikad neču zaboravit kad sam u prvom razredu išo sa školom u vukovar i ekipa sluša srpske narodnjake na ovčari. Htio sam im oči počupat đubrad odvratna. :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:
|
Fleks, prijatelju idemo na :beer: .
Po mogućnosti usput polupat koji Narodnjak bar...:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
P:S: pozovite mene da vam se pridružim kad dođete |
Bit će krvavo...
|
cisto informativno... korisnik je rocker (way too much za nabrajat ali Hendrix, Janis, Doorsi,ZZ top,stari Elvis, Eaglesi, Creedensi, Dylan cak, Cocker, Santana...) po uvjerenju,mada se ne protivi nijednoj vrsti glazbe i u svakom zanru nalazi nesto za sebe...
iako nisam kompetentan... ono sto se danas naziva "narodnjakom" razlicito je od narodnjaka nekad... primjera radi... ono sto se po nekim bircevima pusta ne spada u glazbu opcenito... matrica koja se u pozadini vrti na tekst koji bi vecina puckoskolaca bez bada odradila... dok recimo jedan Mostar Sevdah Reunion ili Esma Redzepova ili sevdalinka (Zute dunje u izvedbi pok. Indexovca D. Popovica ili Ibricinoj) je nesto sasvim drugo... O sudjenju o "onima" od preko i "ovima" odavde, ne bih... jer imho to je segregacija na nacionalnoj, etnickoj i vjerojatno jos nekim osnovama... Inace, veliki fan IMHO jednog od 4 najkantautora (Arsen, Dzoni, pok. Runjic i on) na ovim prostorima, mr. Unfuckablea himself... panonskog mornara... jazz & blues su ljubavi broj dva... Eh da... i nedavno sam imao prilike cuti zadnji Cecin album... i mada nije to nesto sto me veseli ali zvuk je moderan i nema traga nekom "narodnjastvu"... dodaj ijekavicu i imas skoro pa Ninu... |
Citiraj:
|
Narodnjaci su ba zakon:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |