![]() |
Citiraj:
A za krečenje imam odlične ljestve! Njemačke. :lol2: Razmišljam o tome da si uzmem ovog Chief-a.. Al košta 300kn, i nisam baš zadovoljan komentarima po net-u, navodno ATX napajanja jaako teško stanu, a neki modeli nikako.. Jel slagao tko kakvu konfu s ovim čudom? :) Ako ne, imate neku preporuku za mATX/ATX kejs do 300 životinjica? Bah, našao sam samo još ovoga: Elite 334.. Ništ, ako budem uzimao najvjerojatnije ide CM.. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ima koji vlasnik slobodno neka napise rijec dvije o njemu... |
pozdrav...ljudi moze mala pomoc..?namjeravam kupiti 790i ultra sli i neznam koje kuciste da kupim....ne zelim mnogo potrositi ali bi volio da u kucistu ima prostora da kod sastavljanja ne izgubim previse zivaca...hehe
unaprijed hvala......:chears: |
ak je u mojem vulgaris chieftecu super sjela ne vidim razloga za brigu,osim ako ne ideš u segment ispod 200kn.
|
ma ne......sa cim si jos nadogradio komp?
|
Da ne otvaram novu temu,planiram si kupiti novo BIG kuciste pa se dvoumim izmedju CoolerMaster HAF 932 i Gigabyte Aurora 570S,help :)
|
1 privitaka
Citiraj:
ako namjeravas ubaciti vodeno hladjenje onda ti je svakako bolje kupiti gigabyte aurora 570s,a ako ne onda je coolmaster haf932 bolji izbor.....:beer: nadam se da ti je ovo pomoglo...... |
Citiraj:
|
zasto mislis da je aurora bolja za vodeno?
@Mikygs.. jos jedno potencijalno zanimljivo kuciste u tom rangu bi ti mogao bit i antec twelve hundred. nesto manje mjesta ima u njemu nego u haf932 recimo (ne stane eatx ploca), al jos uvjek vise nego dovoljno za bilo sta za normalniju upotrebu. i istina sto campeonato kaze, manji haf je vrlo cool, prakticki samo nizi od velikog brata. |
Ma uzmeš si ovaj old skul i nemaš brige:) (barem ja nemam zasad)
Staro je, ružnjičavo, teško...legendarno. :D http://img233.imageshack.us/img233/2029/009jf8.jpg |
Ako ti treba veliko kučište da ti stane praktički sve što poželiš, sa nenadmašnim hlađenjem i cable managementom, onda je HAF 932 way to go
HAF 922 nije loš, prihvatljiviji cijenom ali to je, kao i Aurora - midi case, tako da uopče ne ulazi u kategoriju Antec 1200 ili HAF 932 su najbolji full toweri za tu cijenu |
Citiraj:
Hvala na savjetima! |
ma neznam kak ti ali to je bar moje misljenje kak sam ja vidio......a i pise na raznim stranicama kao da je kuciste stvoreno za vodeno hladjenje......
|
moja preporuka takodjer za HAF 932. malo skuplje kuciste ali fantasticno...
|
Citiraj:
dakle, tehnicki nije tvoje misljenje nego tudje koje si prisvojio u nedostatku svoga? A ujedno nemas ideje na osnovu cega su ti drugi stvorili takvo misljenje ali to ti uopce ne smeta? Dobro dosao na forum, odlicno ces se uklopiti. I ne, u ovome nema niti trunke ironije....nazalost |
lol.. odma si ga spustija na zemlju ..
a sto se hafa tice jedino mi se ne svidja to sta je napajanje dolje.. |
Da ne otvaram novu temu. Planiram kupiti novo kučište za konfiguraciju iz moj komp. Primarna zadaća kučišta bi bila smanjivanje temperature jer se sve stvarno jako grije u tenutnom kučištu. Budžet bi bio oko 800kn.
Ja sam razmišljao o 3 kučišta: Antec Nine Hundred, Coolermaster HAF922 i Coolermaster 690. |
Citiraj:
|
istina da..sva tri su vise manje ista klasa i slazem se da uzmes sto vece jer mjesta nikad dosta :)
|
Ako traži čovjek najhladnije -> CM 690! :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |