![]() |
Citiraj:
I kakva nama korist od te ponude ovdje u hr? Jel možda Sprint dolazi kao 4-ti mobilni operater ili što? |
|
Citiraj:
Mislio sam si ga uzet, jer nebi htio nista manje, a on mi se cini poprilicno ok, pa me zanimaju vasi dojmovi |
Citiraj:
Cijena je vise nego dobra, pogotovo ako uspijes nabaviti recimo tu na trznici C2D mobilac, HDD i RAM....nebi te ispao na kraju vise od 3000kn, to bi bila poprilicno povoljna opcija i na kraju bi imao puno jaci lap od netbookova te cijenovne klase |
Ipak nista od gore navedenog Acera. Strpit se jos 2 mj. pa piknut nekog Iončeka, tipa Lenovo S12 i slicno.
|
Evo, sad su stigli iončeki, pa oće ovo biti ok Laptop za odvrtiti FullHD film?
http://geizhals.at/a496149.html |
|
imam HP Mini 5101 iz vipa....kad skinem bateriju ima utor za sim karticu (piše insert sim) no u njemu nema ništa....dali tu mogu ugradit kakav modul pa da mogu stavit karticu ili je već trebao biti ugrađen..
|
Po onome što piše na Vipovim stranicama, uz taj laptop si trebao dobiti i usb stick za mobilni internet pomoću kojeg se spajaš. Po toj logici, taj laptop nema ugrađen modul za mobilni internet. Siguran sam da se na ebayu može naći takav modul za sitne pare i da nije prevelika komplikacija ugraditi ga.
|
ok hvala ak netko ima taj sim modul te je sposoban za ugradnju nek se javi 0958816699
|
Citiraj:
Jer ako si kupio, uz to ide i stick, ali i ugovor u kojem piše što si kupio itd |
kupio u vipu na produženje pretplate i dobio usb stick koji trenutno koristim, no mislim si ako već postoji utor za sim bilo bi dobro staviti modul tako da ne moram nositi stick sa sobom..
|
Da, proc je solidan, ipak bih grafiku uzimao nesto kvalitetniju recimo x4500 ili HD3200, ili nvidia ion...
Imao sam par takvih - vrijede svake kune Citiraj:
|
nema niko sim modul za hp iz posta gore
|
mislim da bi ti najlakse bilo potraziti modul na ebayu
|
nemam nikakve kartice za kupnju a i nisam nikad ništa kupovao tak da bi mi za takvu kupnju trebalo dosta vremena koje nemam..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |