![]() |
niko ne komentira, več je vani neko vrijeme....
kupio sam al mi se neda danas instalirat, evo quick look http://www.giantbomb.com/quick-look-...am-hd/17-1690/ |
Kad izlazi igra?!
|
Prekjučer.
|
Čuo sam negdje da se radi o preimenovanom i ušminkanom SS Second Edition.
|
ma jok...radi se o originalnom first encounteru sa usminkanom grafikom :)
|
Grafika nije ništa posebno, a bome ni optimiziranost igre
|
Grafika je bolja od originala, a igra je jednako zabavna. Napucavanje sa frendom u cooperativu sa hrpom monstera je zakon.
Neka mi netko kaže još jedan takav FPS please? |
Citiraj:
|
Painkiller nije ni približno toliko zabavan kao SS. -.-
SS je zakon. :amen: Idealno za pustit mozak na pašu, bez taktiziranja i sl. gluposti: samo ideš i ubijaš sve pred sobom. Na tu sam se igru najviše nasmijala. Moj stari to obožava igrat, al kad on to igra, to je posebno zabavno. :D Doduše, moj stari ne zna za drugo osim SS i TR-a. :lol2: |
jos jedna igra bez lan-a ? sad su poceli "prepisivat" jedni od drugih ??? blago nama.......
|
SS je zakon, a trejler je predobar :D
toliko je dobar da zaslužuje dvostruku objavu :D |
vidi prvu stranicu.....pa nije bas toliko dobar
|
Citiraj:
imaš u postavkama za multiplayer za izabrati lan |
Upravo igram baš,ono,oke je HD verzija,zaista.
Čekam SS3,koliko sam pročitao,radnja se jednim dijelom odvija u Zg-u i u još nekom hrvatskom gradu. :chears: |
Citiraj:
|
Pitanje:
kak u serious sama first ecounter i second ecounter ubacit da budu hrvatski glasovi i tak to? To su odredjene verzije igre ili neki patchevi? Znam da sam igrao prije par godina na kompovima kupljeni u pozeskim trgovinama, a glas koji je davao upute bio je hrvatski... Hvala |
Citiraj:
Mislim da je to bilo samo na DEMU. |
Nije bilo samo u DEMOu. Imam kod sebe orginal SS: TFE, komplet na hrvatskom, Croteam je napravio lokaliziranu verziju orginalne igre, al neznam ako postoji za HD edition.
|
Citiraj:
Sumnjam da će ovaj remake imati upola onakav uspjeh kakav je imala igra kad je prvi puta izašla. |
Mislim da je pokraj svih naslova koji nas okružuju ovakva igra gubitak vremena trenutačno.
|
Citiraj:
|
Odigrao malo, grafika je predivna, planine i nebo prebrutalno nacrtani. Napucavanje i zabava vrhunska, samo što mi fale one jake boje iz originala.
Malo ot: što se desilo sa third encounterom na pc-u? Prešao sam ga na ps2, ali za tu igru nisam ni znao da postoji dok nisam došao u lokalni dućan sa ps2 igrama i opremom. Grafika je onako stripovska, slična kao u TF2, vesele i jake boje, ravni rubovi itd. |
zna tko kad če izac second encounter HD?vidim da ima recenzija na gamespot al igre nema nigdje za kupit
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |