![]() |
Šta se ovo događalo na kraju :D
|
Daj molim te...pa ovako se ne sudi ni u HNL-u:flyingey:
Te katastrofa suđenje te su nam lagano izbacili najboljeg napadača...nemam riječi... |
Lol koja sramota od utakmice i onda se oni zale na nase navijace :lol2: a sucu zakucali flasu. I zasto je Manđa dobio drugi zuti/crveni. I zanima me dali je svirao kraj ili prekinio, ako je prekinio onda je 0:3 za Dinamo.
|
Sad kad im Maminjo ponudi naše suce, jebote ovo je prestrašno kakav je lik panj, niš ne vidi, niš ne sudi, krivo sudi.
Čudno da se ne preziva pedersen il tak neš :D |
Fala Bogu, Dinamo me na trenutke podsjećao na prošlogodišnje igre Barcelone, nakon 10-ak godina nisam psovao i komentirao igru, konačno na nešto liči.
|
Stvarno im svaka cast, odlicno su igrali, dodavanja, driblinzi, proigravanja, prodori po boku Mandže i Etta, Papadopulos ( ono nepostojece zaleđe, ono kad je dobio po njonji od golmana...) se trudio iako u Dinamovoj igri jos ne racunaju toliko na spicu kao golgetera. Sammir i Morales su dobro odigrali i razigravali, Bišćan se dobro nosio sa onim manekenima u napadu, stvarno dugo neviđena tekma Dinama.
|
čudno kak još niko nije komentiral ''slepi'' :D
|
Ali smo po običaju popušili gajbu ko zadnji papci...opet je jedan upaljač završio u zidu...
|
Mislim gajba je gajba ali po meni i možda prekršaj na Glavini. Bilo je kontakta po njegovim nogama. Jeb*a ih umjetna trava klizava :D.
Al sve u svemu jako lijepa igra Dinama, sa mudima konačno :). |
Onaj prekršaj na ćelavom grku je bio čisti penal.
Tom žvalji ne treba dat sudut više ni HNL... |
Sudac je usro motku, totalno. A za ovo na kraju... da se dogodilo u ZG Dinamo nekoliko godina ne bi vidio Europu. Tolko o mjerilima UEFE...
Igra solidna, ali opet nemreju zabit gol. I opet glupi gol. Dinamo je defitivno bolji, nadam se da neće napravit kakvu glupost u uzvratu. Obrana solidna, vezni red dobar (Morales igra prilično dobro za nekog ko je nedavno prebolio gripu), Sammira malo ima malo nema, kao i uvijek. U napadu sve lopte idu na Mandžukića, Grk je dobio 1-2 lopte cijelu tekmu. Mogao je fakat sudac svirat penal na njemu. Sve u svemu Dinamo je napokon odigrao dobru utakmicu s nekim solidnim europskim klubom. Ako tak nastave bit će dobro. |
Potpisujem sve za suca. A to da je primio glupi gol. Nije. Sami smo si 100% krivi za gol. Nije da se radilo o nekom nemogucem nepredvidljivom odbijancu pa da je sreća.
Još bi prešao preko svega, ali onaj crveni Mandžukiću me iritira! A onaj idiot njihov koji ga je cijelu tekmu tukao, te je već trebao biti dvaput izbačen će igrati na uzvratu. Neka, pa da ih nakantamo ko zadnju stoku! Nadam se da bu sutra ostatak ekipe dobro odigrao! |
Napokon nešto od Dinama,nisam gledao 100% tekmu zbog društva ali onih 80% mogu reći - sjajno!
|
Evo, ja sam pogledao cijelo prvo poluvrijeme. Sada sam pogledao sažetke, i golove. Svaka acast Dinamovcima, Mandža je stvano napravio šou sa onim golom, a i trcao je kao potpaljen cijelu tekmu, nazalost, nece ga biti sljedecu uzvatnu...
Morales, 2-3 udarca, jedan slobodnjak, par dobrih dugih lopti. Eto radi sranja po boku, i ima dobre ubace, Bišćan dobro skače. Sve u svemu, jako ljep fuzbal u 2. polovremenu, dugo nisam vidio ovak da se igra kad je Dinamo u pitanju. bude bile nekaj j****e led :) |
Fino je bilo. Jos da je grcki triperas zabio, veselju nikad kraja. Osobno mislim da je dobar potez dovodjenje grka, razvlaci, brz je, jos da se "upozna sa igracima" i moglo bi bit to sve dobro.
Malo je obrana ipak u banani. Staticni su dosta. Njih 3 je pustilo samog lika kod one sanse austrijanaca kad je Butina nogom skinuo pred kraj... Igrac tekme Morales. |
Dobar je Grk,samo je problem možda malo nos...sudit će mu zaleđe stalno :D
A što se brzine tiče,mislim da ti se čini i to opet zbot tog nosa...uvijek je metar ispred :D Dizel@ => trebali bi glavu okrenut na bok tako da dok trče usput pokose sve bočne obrambene :D i nema straha od zaleđa :D |
Nije ni Ibro cesto u ofsajdu, samo se trebas ukomponirati :D
|
Sad sam pogledao sažetak. Koji je ono vrag s bocom i drugim žutim? Čini se da je sudac zaključio da je planirana akcija boca s tribina->mandžukić glavom->sudac umre. :D
Ajde nek naprave nešto u Europi, da nam koeficijent malo poraste.:) |
Gledam opet inserte od jučer, stvarno je to bila dobra tekma Dinama, nadam se da će je ponoviti doma. Ostaje (vječiti) problem loše realizacije.
Baš me zanima kak će u jednoj ozbiljnoj tekmi izgledati napad bez Mandžukića, pretpostavljam da će napad biti Pap i Slepi. Nadam se da i Hajduk može odigrati dobru tekmu, a vrijeme je i da Sharbini napokon odigra dobro u velikoj utakmici. To mu je ulaznica za transfer :) |
Hajduk mi se nekako jako slabo cini ili su ovi toliko jaci od njih. :P
Vidim da su dali gool tipa Manđa u prosloj tekmi. I vidim da Slaven gubi sa 2:1 :( |
Nevjerovatno...ne priznaju im čisti gol i onda popuše gajbu sa igračem više...
|
Citiraj:
|
Vidio sam tekme gdje se svirala gajba i za manje:)
|
Vidio sam ja i one...tipa: 3 kornera penal :)
Ilitipa: nema napucavanja :D ot. Ugl., u utorak ako Dinamo ne dobije redbull onda stvarno, barem da odigraju kako su jucer i ja sretan. Ali nema Mandže:hitthewal: :D |
lol. Ovaj cijeli krug za sve momčadi mi nije sjeo. Ali, sve u svemu. Sljedeći će zato biti očito mnogo dobar!
|
Citiraj:
Onaj Tomasov iz Hajduka (sto je nekoc bio glavna zvijezda Reno/Šošo showa i nabijanja cijene medju klubovima) nije niti za kramp :) |
Druga tekma isti drek od suca....
|
Kakav pacerski gol,dno dna je ovaj Dinamo. Dobit će 3 gola.
|
Citiraj:
|
Za ovo je 100% kriv trener il ko več je odlučio da se ovako igra, sramota, neznam šta imaju čuvat 1:1 rezultat, padne jedan gol i gotovo, sramota na kvadrat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |